- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #11041 üzenetére
nekem Gerd Müller volt a top nyitás ebből a promóból, mindenki más kutyasz@r....
Xavi, Puyol többször is (rájuk sajnálom az előző jelzőt, de az EA máshogy gondolja), Trezeguet rengetegszer, de nagyjából ennyi.Már csak azért játszok, hogy hátha valahogy meglesz Puskás, de ha meg is lesz, az sem fog rávenni, hogy sokkal többet leüljek ez elé...
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #11043 üzenetére
Nekem van hogy a pickek jól adják (rating), van hogy 20ból nem jön 85 feletti.
De az a baj hogy hiába jön belőle nagy fodder, ha az abból készített pick aztán sz*rt se ad.
A héten tuti elnyitottam vagy 700 exchanges packot, de lehet többet, és mindig ugyanazt az 5 nyomi icont dobta, ha dobott... -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #11004 üzenetére
hát nem tudom. Minden 30 pickben van mondjuk két 51-es ex meg 2-3 27-es, azokból is jön általában 88-87-es lap, most is beleraktam vagy 10 88-as lapot még exbe, csináltam 25 picket de qrva softban már 2 órája nem múlik el, gyereket meg nem tudom megkérni lépjen be mert a másik gtazik..
Meg vagyok ezekkel áldva szégyenszemre dolgozok
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #10992 üzenetére
simán jó lesz KDB
nálam támadóknál van már a bőség zavara, konkrétan minden meccsen másokat játszatok, annyira sok a variációs lehetőség, nincs egy fix támadó hármas/négyes és nem is tudom mi lenne a legjobb megoldás, a "fun faktor" miatt variálom minden meccsre már a csapatot inkább
ezek csak a top tier támadóim
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #10700 üzenetére
Ja meg ez a VAR rendszer is nevetséges. Ha van kedvük akkor visszaneznek jelenetet, ha nincs akkor nem. Milliméteres les. Hagyjuk már.
Rarugjak a labdát fél méterről, hozzaer a kisujjahoz és tizenegyes. Másik meccsen ugyanez semmi. Megtalaltak a kiskaput a legális csalashoz.
Est llehet a dánok nyertek volna ha megadjak a gólt nekik. De hát lejteni kell a hazai pályának. -
EA's hit
őstag
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #10666 üzenetére
Szívesen odaadnám Marchisiot, ha már tudom h Juvés vagy
nekem ő jött, meg "El Nino" F.Torres. Nem kell Cruijff, meg Ronaldo, egy Maldinivel is beérem, leginkább rá vágynék.
Amúgy Trezeguet is Juventusos legenda volt, használd majd néha!
Woody, az a Zico base formájában is az egyik kedvencem volt idén, baromi jó nyitás, állítsd be a pontrúgásokhoz.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #10662 üzenetére
Így már júliusban illett volna valami top lapot, mondjuk dinhot bedobni sbcnek. Kerhettek volna érte 30 squadot, akkor is a nagy többség nekiallna kirakni.
De majd jön augusztus végén. Mire kirakod szeptember és lesz két heted játszani vele.
Na mindegy. Ez is olyan év volt mint az eddigiek. Top lapok és kedvencek nélkül vegigment ez az év is.
Bezzeg van akinek hetente megy egy 5-10 millás lap.
Az átlag user meg egy év alatt egyet sem kap. -
törölt tag
válasz
EA's hit #10551 üzenetére
Mert mondjuk a skótok ellen mit csináltak ezek 70 percig? Miközben nyerni kellett volna, ráadásul gólokkal. Mintha úgy játszottak volna, hogy elég a 0-0. Szívvel, lélekkel kell játszani. Emlékszem láttam a Dél Afrikai VB-t. Életemben nem hallott csapatok tudtak futni, passzolni és beletenni mindent. Ezeknek nem ment. Persze az utolsó meccseiken nullát nyújtottak az Angolok(bár ők előtte is), a Hollandok, a Franciák és a Belgák is pl. A Portugál csapatról nem is beszélve. De ha nálunk kijön a lépés, mindent megtesznek azért egyénileg és csapatként is, hogy nyerjenek, akkor nincs ez. És igen, elég egy rossz félidő, Svájc ellen. Viszont ugyanazt csinálták 70 percig a Skótok ellen. Normálisan kellene játszani és akkor nem megy a sírás. Nem matekozni és számolgatni meg reménykedni kell.
Persze lehet a múlttal jönni. A Hercules is verte a Barcát úgy, hogy 25-5 volt a kapura lövések aránya, 80-20 a labdabirtoklás, 15-2 a szögletek száma és mégis 0-2 lett. Vagy a Görögök EB győzelme. Vagy a Leicester PL győzelme. Nem a múlt fontos. Nem adnak 3 pontot azért, mert épp jól jött ki a lépés és 0-4re verték az Angolokat nemrég. Azzal kell foglalkozni, ami most van. Szoboszlai egy nagyképű, beképzelt színpadi majom. A sérülésnél eszébe jutott Kjaer esete Eriksennel, szerepelni akart, tette az agyát, Svájc ellen labda alig volt nála és az utolsó percekben, amikor még lett volna esély hazafelé adogatta a labdát. Poolban se sokat adok neki, az utolsó meccsein néha kapott egy kis esélyt, mert becserélték vagy hamar le. Világ életemben utáltam a magyar focit, miközben édesapám anno NB1-es kapus volt és válogatott is, de azok az idők elmúltak. Azt kapták, amit érdemeltek. -
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #10421 üzenetére
Egyébként ilyenkor mindig az jut eszembe, ami minden Fifa vége felé, hogy hány évet zártam úgy, hogy ott voltak a megőrzött, kivett, megszerzett 90+-os lapok a klubban és végül semmit nem csináltam velük, nem tettem bele SBC-be őket, ilyen mementók maradtak, amit akkor látsz, ha poénból, egy-két évvel később letöltöd a korábbi verziókat
(Persze vágom, hogy valahol ez a gyűjtögetés is a játék része)
Én valamikor április környékén vettem meg az ideit leárazva (jól is tettem, mert még mindig nincs bent Game Passben) és aránylag rövid idő alatt annyi értelmetlen, kihasználatlan, nagy ratinges lap van a klubban, hogy nem látom értelmét szaporítani a számukat.
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #10416 üzenetére
+1
Addig vettem ki a játékosokat, amíg kellettek az egyik objektívbe. Azóta pakkok, illetve Alexis Sanchezt ki fogom venni, mert jó emlékeim vannak róla a korábbi játékokból, 5*5*, és ki szeretném próbálni. A végén meg Öcsi Bácsi, természetesen.
A high rated lapokat akkor lenne értelme kiveszegetni, ha lenne mibe betenni, de nem nagyon van sajnos.
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit #10373 üzenetére
Olyan 40-50 körül kapom általában. Nem szabad nagyon gyorsan pörgetni, mert akkor hamar leghülyül
Nem tudom amúgy, minden nap megcsinálom az exchangeket, 86tol szintén exchange és így geci sok gold lap generalodik. Plusz ilyenkor még 89 fölötti spec lapokat is berakok néha a 89es exchangebe. 1000 gold commonig simán fel tudsz menni.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #10265 üzenetére
Nagy szar lett az egész. Gondolom a végtelen grind megszüntetése volt a cél. Sikerült.
Nálam amúgy is már egy hete semmi sem jön.
Ebből a promobol eddig semmi. Még a 86x2 sbck is max 87es lapot adtak. Klubban már csak 82, 83as gold lapok maradtak amivel nem lehet mit kezdeni.
Már bánom hogy a múlt héten nem szórtam el a coint pakkra. -
-
Woodslave
félisten
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #10017 üzenetére
Eltelt 10 hónap a játékból, és szerintem ez az első ilyen kötött objektív, ami a wl-re vonatkozik. Nyilván tényleg ez lenne a legtöbb játékosnak a fő játékmód ebben a szarban, ami minden évben jobban presztízsét veszti, de szerintem akkorsem a világvége, hogy júniusban, mikor már inkább kifele megy a játék, minthogy főszezonja lenne, bedobnak egy ilyen objektívet, ami megköti a kezedet a csapat kapcsán. Főleg úgy, hogy azért jópár angol lap igenis meta, Rice, Kane, Joe gomez, Hemp, Kelly, Jude, Lauren James, sokan ezeket használják is, szóval annyira azért nem egy elrugaszkodott dolog ez, mintha pl 11 dán faszkalappal kéne játszani. Nyilván ha innentől sűrűn, vagy sűrűbben jön ilyen feladat, az sok embernek nem fog tetszeni, többekközt neked sem, de én továbbra is azt mondom, hogy 10 hónappal a játék kezdete után, mikor már kb mindenkinek megvan minden meta lap, (nem csak a sokmilliós toptier lapok), olymindegy, hogy 1-1 wlre milyen ligából, nemzetből kell összerakni egy csapatot. Decemberben ez nem lett volna így, most már szerintem belefér. Amúgy meg úgysem kötelező, szóval
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest