- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Nézőpont kérdése, nálam amit lehet antennáról nézek. Sokkal stabilabb mint a netes steam cuccok. Nyilván a T boxa saját hálózaton megy, de ha vmiért leakad a net, akkor is van tv-m így
Egy jó antennával nincsenek vételi gondok. Szülőknél és nálam is logper van, a digitális átállás óta sose volt gond. -
gulyasa
őstag
-
-
cocka
veterán
Én azon döbbentem meg, hogy vannak emberek, akik még mindig ott tartanak, hogy jajj csak analógot lehessen felvenni. Meg a lekonvertálós móka, hogy jajj az új cuccokon már nincs SCART kimenet, most mi lesz és képes venni egy HDMI-SCART visszabutítót, hogy menjen az analóg TV-vel, ahelyett, hogy venne egy HDMI képes TV-t vagy forráseszközt.
-
SunMount3r
nagyúr
Ezekről az Astrometa Tuner-ekről sokat olvasni a másik Tuner-es Topic-ban is és sokan írják, hogy volt/van nekik velük "szívás". Pl. nem biztos, hogy ugyan az a "belseje", hanem pl. a chip-ben is nagy eltérések lehetnek. Szóval lehet valakinek jó, valakinek meg valami gagyi belsős jutott belőle. De te mindet onnan, attól az eladótól rendelted?
#20211qnadam: Ez a NextPVR gondlom időzített felvételt tud, akár a "műsorújságból is"? Miben rögzít amúgy, sima ts-ben? És neked is ilyen típusú Astrometa-d van? Kicsit félek tőle, azok után, amiket a másik Topic-ban olvasatm róla.
-
rengeteget szívtam a linux vs astrometa témában, aztán vettem egy xbox tunert, ami ugyan sokkal jobb lett, de még mindig voltak hibák a streamben. visszatettem az astrometát, windowst és nextpvr-t tettem mellé, azóta hibátlanok a felvételek is meg az élő adás is. a felvételeknél kevesebb varázslást tud a tvheadendnél, eleve kevesebb dologba enged belenyúlni, de alap tévénézésre és arra, hogy a kiválasztott műsort felvegye, teljesen jó. és van weben rendes műsortáblázata, ami a tvh-nak nincs.
-
SunMount3r
nagyúr
Engem meg pont arról beszéltek le itt (de még nem teljesen), hogy pl. PC-hez vegyek egy USB-s Tuner-t. Helyette az Amico-s megoldásokat ajánlották (no meg az Enigmásokat, de azok ehhez képest elég drágák). Én amúgy ezt a Tuner-t néztem ki, te mijet használsz? (Nekem DVB-C kellene).
-
cof
veterán
Létezik ilyen, de az a durva, hogy csak japán webshopba találtam az egész világon.
Google képkereső se partner, komolyan senkinek nem volt még ilyesmire szüksége itthon, hogy sehol nem találok? És még ez sem az igazi, mert lehetne rajta még pár sor menet.
https://www.cabling-ol.net/homewiring/FMS-FFS.php
(#20162) Diák66 Köszi, kár. Pedig nagyon kéne egy ilyen toldó. Nem akarom F apa-apa F anya-anya-val megoldani mert az böszme hosszú úgy.
-
Gabesz87
veterán
Fogalmam sincs őszintén szólva, hogy ezt én adtam-e, vagy ez volt "by default". Nem emlékszem.
Ok, kipróbálom majd PC-n is akkor, kösz a tippet.
Várom egyébként közben Ali-ról is a Mygica T230C vevőt, de szerintem az kútba fulladt. Elvileg 6-án megkaptam, gyakorlatban nem. Kiderítettem, hogy Tiszaújvárosba lett kézbesítve (Bp helyett) DHL Express által, csakhogy nem nekem szól, és a tartalma is más, úgyhogy rossz tracking numbert kaptam. Ma indítottam dispute-ot. -
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Engedélyezni, letiltani hogyan kell? Sajna nem vagyok nagy szakértője a Linuxozásnak, parancssorozásnak. Teljes ki-bekapcsolás volt többször. Már vagy 2 hete megvan a cucc, csak ritkán van időm vele foglalkozni, de miután feladom, sudo shutdown -h now paranccsal kikapcsolom az egész Pi-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASRock lapok általában
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kés topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged