- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20761 üzenetére
Igen, köszönöm! Engem se hagyott nyugodni a dolog és leteszteltem. Hibátlan.
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20759 üzenetére
Köszi, remélem így lesz! Amiko Impulse T2/c-t vásároltam.
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20753 üzenetére
Igen. :-) Közben rendeltem egyet a jófogásról és már meg is jött. Egyet néztem el, de nagyon! A hangkimenet. S/PDIF. Az erőlködőn meg nincs ilyen bemenet! HDMI megy a projektorra, most azt akarom kipróbálni, hogy a hangot ki lehet közben csikarni a Scarton esetleg? Mert Euroscart - RCA kábelem van. Ha nem, akkor újabb néhány ezres beruházás :-(
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20727 üzenetére
Szia! Pl ez jó lehet a szabadonfoghato csatornakhoz? Fhd-ben. Nem szeretnek sokat költeni, mert az olimpia után szerintem nem is fogom használni.
https://antennabolt.superwebaruhaz.hu/amiko-t-765-digitalis-t2-mindigtv-vevo-fta-t455259
[link]Köszönöm
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20727 üzenetére
Értem. Köszönöm! Ezért kérdeztem, mert nem tudtam az okot. Számomra az Amiko is teljesen ismeretlen. De így már világos!
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Még egy kérdés. Ajanlottatok az Amico boxot használtan. Illetve bármelyik dvb-t box is jó, írtatok. Miben más ez az Amiko használtan, mint a 8-10 ezerért kapható új, igaz nem Amiko, szinte bármelyik webáruházban? Köszönöm
Nem is találtam egyébként használt Amikot, csak a jófogáson - okositva - jelentsen ez bármit is. Azok is 6-8 ezrek, plusz szállítás.
Ha mindegy, akkor bemegyek itt a MM-be, és 9-ert új, garival. Igaz valami ismeretlen "márka". -
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20716 üzenetére
Köszönöm!
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Ide irányítottak. Teraszon projektorozáshoz - csak fhd - keresnék megoldást, hogy az olimpiát és az F1-et tudjam ott nézni. Projektoron van 2 HDMI bemenet, hangnak pedig van egy erősítő, RCA bemenetekkel.
Mindig TV szabadon fogható csatornák jöttek szembe nekem. De amiért ide irányítottak, hogy itt kaphatok segítséget, valami használt box ajánlásra, ami erre a célra elég lehet. Kékes légvonalban kb 20 - 25km, csak azért nem látom a tornyot, mert a szomszéd házának teteje kitakarja. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest