- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
SunMount3r #20209 üzenetére
Ilyen kínai Astrometa tunereim vannak nekem is mint sokaknak. [link]
Én még anno UPC-n kezdtem ezzel az egésszel szórakozni aztán megtetszett, azóta már Digis vagyok a kódolatlan csatornák miatt.
Windows-ra nem ismerek ingyenes sokrétű megoldást szóval lehet nem véletlenül beszéltek le mert a boxot csak bedugod és használod. DVBviewer, ProgDVB ezek jók de meg kell vásárolni a teljes verziót.
TVHeadend szerver az Windows-on nem megy, bár lehet feltenni már valami Linux emulátor félét és akkor úgy lehet telepíteni, de sose próbáltam.
Ha tudod használni LibreELEC-el PC-n akkor jó lehet, másképp nem ajánlanám. Na meg elsőre a beállítás sem olyan egyszerű mint egy box-on a rengeteg lehetőség miatt.
Régen én is PC-n akartam megoldani csak sajnáltam ezért azt a pár 10W-ot is, na meg azért hangja is van egy WinTV-quadHD PCI-E kártyát akartam volna venni ha találok olyan miniPC-t amibe bele lehet tenni ezt a kártyát, de aztán félbemaradt a projekt.
Most nálam 2 ilyen Astrometa tuner van egyszerre használatban, egy az élő TV-re, egy meg a felvételre várakozhat, de 3 db van belőle itthon jelenleg, még nem volt rá igény, hogy beépítsem ezért most tartalékként funkcionál. Én elégedett vagyok így ezzel a rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest