Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
herrká #20726 üzenetére
Én csak azért javasoltam az Amiko-t mert ismert márka, van hozzá sw támogatás is, pár éves modellekre adnak ki frissítést. Neked az okosított tudásra nincs szükséged, nincs jelentőségse. Ki van rajta cserélve a szoftver, de ezt te is meg tudod csinálni.
De ha raksz be linket mit néztél ki ránézek/ránézünk. Pl. az Alcort én nem javaslom, rengeteget hoztak javítani és úgy megdölgöttek kuka lett a vége. A noname boxoknak általában amúgy macerásan kezelhető szoftvere van, pl. nem tudod átrendezni a csatornákat akár, ilyesmi. -
cof
veterán
válasz
herrká #20721 üzenetére
Több lehetőség is van. Kodi topikban összefoglalóból feltenni az MSRepo-t és telepíteni a Médiaklikk kiegészítőt, vagy ugyanezt Android alatt ahogy írták.
Azt mondjuk nem tudni, hogy milyen korlátozások lesznek majd rajta esetleg. Lehet csak a magyar érdekeltségű események lesznek nézhetőek, passz.
De én maradnék az adapter vásárlásnál inkább ha nem jön össze, az a legegyszerűbb szerintem.
-
cof
veterán
válasz
herrká #20717 üzenetére
Szerintem se kellett volna több topikban is külön szálon vinni a témát, mert csak belekavarodik az ember.
Én viszont elvetnék minden eddigi ötletet és a Thome box-hoz vásárolnék egy adaptert. Feltéve ha megoldható az analóg hang kivezetés, mert csak akkor van értelme számodra ennek az iránynak. Adatok biztos rajta vannak, hány V meg A. Csatlakozója se hiszem, hogy annyira egyedi lenne. Olcsóbban is kijössz mint egy box és antenna vásárlással, aztán meg nem vagy kitéve az időjárás viszontagságainak az antenna miatt, kockásodás, elállítódik az antenna, stb...
-
garga pista
őstag
válasz
herrká #20715 üzenetére
Szia!
Maradhattál volna a Mindigtv topikban is
Boxra kaptál tippet, kb. bármelyik használt DVB-T képes vevő jó. Amiko-k egyszerűek, könnyen kezelhetőek. A legtöbbnek van scart/RCA vagy 3,5 Jack kimenete, átalakítóval rá tudod kötni az erősítőre. A jack trükkös lehet, mert 4 pin-es a kimenete, sima sztereó jack->rca nem jó hozzá úgy rémlik, de majd megírom a bekötést.
Antenna terén meg próbálkozhatsz vmi szobaantennával, vagy lepke vagy logpert érdemes venni. Erősítős szerintem fölös, sima erősítő nélküli is elég. 1/2 db bilinccsel lehet ezeket rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest