- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
bringasisti #20819 üzenetére
pedig hidd el a magas árbóc a legjobb erősítő.esetleg valakit nem tudsz megkérni. lehet csak a ház másik sarkára kéne tenni az antennát.
-
pjen
félisten
válasz
bringasisti #20817 üzenetére
Esetleg 2-3 méterrel megtoldani az árbócot, és próbáld kivenni az erőlködőt.
-
pjen
félisten
válasz
BenceShearer #20768 üzenetére
Nem ismerem, de én inkább olyant néznék amihez lehet kúlső antennát csatlakoztatni. Egyébként a mindíg Tv nek van lefedettségi térképe, ott tájékozódhatsz.
-
pjen
félisten
válasz
BenceShearer #20766 üzenetére
Inkább komolyabb antenna. Próba szerencse, nálam egy darab dróttal is nézhető.
-
-
pjen
félisten
válasz
garga01 #20585 üzenetére
"Pont olyan Amikóm nincs, de a 8265 höz van egy 4polusú jack amin kijön a hang is. Szerintem a Tieden is van."
Látod, így kezdtem. Azért írtam, hogy szerintem.
A Telón nem láttam tisztán a képet, a piros LED pedig nem világított eléggé. A Fotó pedig:teló lett fotózva telóról. -
-
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20301 üzenetére
Azért az Amikonak van mégegy előnye, tud kártyát fogadni és megosztani is. Pont az impulse. Ráadásul ott van a tv mellett, nem kell menni a PC nek, csak bemenetet váltasz.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20295 üzenetére
Az Amiko box kb mint egy VHS, csak digitálisan. Beprogramozod vagy EPG ből indítasz egy felvételt, gond nélkül megoldja. Ennyi.
-
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20263 üzenetére
Nem az enyém,nekem egy amikom van.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20236 üzenetére
Én most egy Sony tablet Z ről irogatok, ez,10". Azt hiszem 5 ös droid van rajta . A voda VTV és a DIGI online tv is jön rajta.Egyébként idd el, hogy nem baj az ha kicsit nagyobb a falon elfér. Van egy samu galaxy 4 tabletem szintén ötös droiddal és azon is jőn a VTV. Persze minden attól függ mennyit szánsz rá. Keresgéltem Neked a sencor nak van 10" tv je.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20231 üzenetére
10-12" elsőre jó ötlet, akár egy tablet is lehet mindig tv app all. Asszony is igy kezdte , először eg 22" hyunday aztán egy 28" Lg és most egy 32" Lg van a konyhában a falon+DIGI koax és VTV box, hogy ne maradjon le semmiről.
-
pjen
félisten
Nagyon sok ismerősömnek és nekem is van a konyhában Tv. Elszívó is van benne, olyan sok minden nem ragad rá.
Én se irogatok lemezt asztali íróval, ez még a VHS korból maradt. Analóg tuner van benne és mindent tudott amit a VHS. A szalag nem nyúlt meg. A 15 éves felvétel most is hibátlan.
Az meg, hogy kinek mire telik és mire akar költeni, had legyen az Ő magánügye.
"És akinek csak a cucc kell és nem kell a bónusz 500 film? LOL" Ha meg akarod venni filmek nélkül, lehet róla szó. -
pjen
félisten
Valóban nem praktikus a crt viszont sok helsen van még konyha tv nek+ akinek nem telik másra. Az én dvd irómnak nincs semmi baja csak elavult. Volt HDD s Philipsem is, két éve meghirdettem, még aznap elvitték. Lehet erre az RW re is lenne vevő, ha nem lennék lusta meghirdetni. Mondjuk adnék hozzá 500 filmet lemezen.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20221 üzenetére
Nekem mondjuk egy LG Tv a monitorom, két gomb nyomás bemenetet válltani. Lehet ha lenne USB tunerem azt használnám, de amikom van. Mikor vettem fontos volt,,hogy tudjon kártyát fogadni.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20218 üzenetére
Tv nem kell, a monitor bőven elég. Mért kell szaladgálni, beállítod és passz. Nekem nem kell a távoli elérés, viszont bele tudom tenni a DIGI kártyáját és talán a vodáét is viszi. Nem próbáltam.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20186 üzenetére
Szerintem jó, én pont arra használom amit írtál. Rendeld neten, kipróbálod, ha nem tetszik vissza küldöd.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20184 üzenetére
akkor mégis egy amiko kell Neked. Abból is valami alap.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20140 üzenetére
A koax elosztó tokkal vonóval nincs 1K. A PC t is be kell kapcsolni, hogy lásd,mit csinálsz. Végülis egyetlen hatalmas előnye van az amikónak, gond nélkül működik. De ezek csak ötletek, ha nem hát nem.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #20138 üzenetére
Nem kell a tuneren keresztül nézned. Ketté osztod a koaxot egy a tunerbe egy a tv be. Aztán például egy HDMI kábellel összekötöd a Tv t és a tunert. Úgy használhatod mint egy VHS t.Nem kell azt nézni amit felveszel, akár ts ben is. Ráadásul az enyém pl kezeli a DIGI kártyát is. Adnak hozzá IR távot is. És ezt mind tudja kenderice fórumtárs által linkelt kütyü.
-
pjen
félisten
válasz
garga01 #20070 üzenetére
Én abszolút semmit nem irtam azokról a boxokról amit irtál nem is akarok. Viszont a kérdezőnek csak DVBC kell es arra Z az Amikó pont elég. Egy szóval sem irtam , hogy amit Te írtál az nem jó. És azt sem írtam, hogy gépészkedni kell vele, csak azt írtam az amikoval nem kell semmit csinálni. Egy mezei digitális videó magnó.
-
-
-
pjen
félisten
válasz
lockdown90 #19794 üzenetére
Végül is nem kell az egész scart dugó, csak azok a lábak ahol a hang jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest