Hirdetés
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem tőle mindet csak a legutóbbit. Bár az is már jó fél éve volt. De lényegtelen csak itt a legolcsóbb nagyjából.
Kettő chippel szerelték ezeket, anno Panasonic és már csak Sony. Nem tudom milyen gondjai vannak másnak Linux alatt de nálam semmi gond velük TVHeadend-el az évek alatt.
Meg ha megnézed a topikját akkor másnak is megy UPC-n kódolatlan csatornákkal, legutolsó hozzászólások: [link]
Windows alatt meg írja más, hogy okés.
De amúgy lehet keverlek valakivel, nem 2 éve akarsz már valami cuccot venni felvételhez? Jó sokat gondolkodsz rajta, szerintem írtam már régen másik topikban is neked.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann