Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
SunMount3r #20215 üzenetére
Nem tőle mindet csak a legutóbbit. Bár az is már jó fél éve volt. De lényegtelen csak itt a legolcsóbb nagyjából.
Kettő chippel szerelték ezeket, anno Panasonic és már csak Sony. Nem tudom milyen gondjai vannak másnak Linux alatt de nálam semmi gond velük TVHeadend-el az évek alatt.
Meg ha megnézed a topikját akkor másnak is megy UPC-n kódolatlan csatornákkal, legutolsó hozzászólások: [link]
Windows alatt meg írja más, hogy okés.
De amúgy lehet keverlek valakivel, nem 2 éve akarsz már valami cuccot venni felvételhez? Jó sokat gondolkodsz rajta, szerintem írtam már régen másik topikban is neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest