- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A dvbdream jó, viszont nekem nem igazán csípte a keresést, a progdvb meg vacakolt, holott a driver, kodek ugyanaz volt. A vlc is jó, a dvbdream viszont 3 perc alatt működésre bírható. Érdemes ránézni az xbmc-re, az se rossz. Igaz, én meguntam ezekkel a vacakolást, most kiszedtem minden ilyet a gépből, ( van skystar hd2-m, usb-s dvb-s tunerem, és AF9015-ös dvb-t tunerem is) és a másik szobában lévő kéttuneres műholdvevőm streameli a gépre a műsort. Mondanom se kell, hogy webes felületről, epg-ből választva sokkal egyszerűbb, hd adásnál is 30% alatt van a terhelés, nincs kábelezés, plusz fogyasztás, ráadásul mini itx-re tértem át, küzdöttem a dologgal, hogy itx lap pci slottal, itx ház még egy kártyányi hellyel... Ajánlom mindenkinek inkább a jobb megoldást, lehet itt is taglaltátok, tp link 1043-as router meg usb-s tuner szintén streamelve, és értelemszerűen az már mehet tabletre, telóra, neg kívülre is...
-
Kernel
nagyúr
Pedig a lejátszó programnak elvileg nincs köze hozzá, de teszteléshez legtisztább ügy szerintem az egyébként fapados VLC-t használni. Legkiválóbb képminőség, minimális gépterhelés, belső dekódolók.
Néhány tipp a használatához: [link] [link]
Az antennából eredő hibákat pedig az különbözteti meg a szoftveres problémáktól, hogy előbbi szabálytalan, kiszámíthatatlan, illetve napszak és környezeti zavarfüggő, míg utóbbinál valamilyen időbeni szabályosság figyelhető meg. Nekem például az inkompatibilis driverrel 1-2 óra után kezdett akadozni, először csak ritkábban, majd egyre sűrűbben.
-
csendes
addikt
A legegyszerűbb megoldás, ha az Alcor saját oldaláról letöltöd a meghajtó csomag legfrissebb verzióját. Ha jól értem, akkor Alcor DTV HS+ a tuner pontos típusa (ezt ellenőrizd, mert van teljesen más chip-pel is, pl. AF9015, is Alcor tuner): [link]. A többi típusra is vannak meghajtók, lehet, hogy a "Kifutott termékek" alatt lesz.
Ha erről van szó, akkor ebben RTL2832U demodulátor van, DAB-ot, illetve FM rádiót is tud.
Esetleg próbáld ki Linuxon a DVB-T részét, a legfrissebb kernelek már alapból támogatják (elvileg legalábbis, régebben külön kellett hozzá meghajtót telepíteni [link]). A rádióhoz külön linux meghajtó (rtl-sdr) kell, ami ütközik a DVB-T meghajtóval, ráadásul a DAB (és FM) demodulálás csak szoftveresen (SDR) működik, ami a DAB esetében még egy gyengébb kétmagos CPU-nak is sok lehet. -
Watt25
veterán
Az a baj, hogy a Philips antenna sem garancia semmire. Lehet, hogy szerencsétlen helyen vagy. Panelház árnyékol? Próbáld ki máshol. (Mármint munkahelyen, tetőn, ilyesmi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest