- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Összetett kérdésem lenne:
Építettem korábban egy HTPC-t, amivel egy PCTV quadro stick segítségével néztem a DIGI DVB-C adásait, DVBViewer-rel.
Kihasználatlanság miatt a kábelt azóta lemondtam, és mindigTV-re váltottam. A gond az, hogy a DVB-T adásokat nem tudom behangolni ugyanezzel a szettel. (Sőt, a kínai DVB-T tunerrel sem.)
A hardvert látja, a scan elindul, de nem talál semmit.
(más szoftverrel sem működik sajna)Próbaképp rádugtam mindkét tunert a laptopomra. Ugyanazzal az antennával (ugyanott), ugyanúgy DVBViewer-rel simán működik mindkettő.
A különbség a két gép között az oprendszer: A HTPC-n XP, a laptopon 64 bites W7 van.
A driver-ek egyforma verziószámúak. (próbáltam régebbivel is, de hiába).Még azt is megpróbáltam, hogy a DVBViewer beállításait tokkal vonóval átmásoltam a másik gépre. Az eredmény: üres képernyő.
Szerintetek mitől lehetséges ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB 100% Akku Megkímét,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanci
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest