- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
válasz
csabyka666 #9925 üzenetére
Ez valóban igaz. A durvább, ha még hívás is jön. Nálam volt rá példa kétszer is, hogy a homesys dobott egy hátast miután csengéskor szétesett a kép teljesen.
-
gabx76
senior tag
válasz
Silent77 #9851 üzenetére
Szia!
Nekem szintén 9135-ös chipsetes van, viszont kicsit más. konkrétan ilyen.
XP alatt saját driverrel ment. Most W7 alatt csont nélkül települt (lemez nélkül)- Homesys is látja és használja is. -
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Összetett kérdésem lenne:
Építettem korábban egy HTPC-t, amivel egy PCTV quadro stick segítségével néztem a DIGI DVB-C adásait, DVBViewer-rel.
Kihasználatlanság miatt a kábelt azóta lemondtam, és mindigTV-re váltottam. A gond az, hogy a DVB-T adásokat nem tudom behangolni ugyanezzel a szettel. (Sőt, a kínai DVB-T tunerrel sem.)
A hardvert látja, a scan elindul, de nem talál semmit.
(más szoftverrel sem működik sajna)Próbaképp rádugtam mindkét tunert a laptopomra. Ugyanazzal az antennával (ugyanott), ugyanúgy DVBViewer-rel simán működik mindkettő.
A különbség a két gép között az oprendszer: A HTPC-n XP, a laptopon 64 bites W7 van.
A driver-ek egyforma verziószámúak. (próbáltam régebbivel is, de hiába).Még azt is megpróbáltam, hogy a DVBViewer beállításait tokkal vonóval átmásoltam a másik gépre. Az eredmény: üres képernyő.
Szerintetek mitől lehetséges ez?!
-
gabx76
senior tag
Győzelem!
Azért lett értelme 6 év németnyelv-tanulásnak. Kibogarásztam a fórumból, hogy csak a 4.1-es verziótól tették be a tunerem támogatását. Nekem meg persze a 4-es volt fent. A 4.1.1.1-essel már megy minden, ahogy kell.
Hálás köszönetem a segítségért!
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Digi kábelem van itthon és egy PCTV Quatro Stick-et szeretném belőni DBVviewer alá.
Csakhogy alapbeállításokkal hardverhibát ír. Ha átállítom direkt tuningra akkor keres, de nem talál semmit. (DVB-C)(a saját szoftvere megy, de az annyire nem jön be...)
Help Please!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest