Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
csendes
üzenetére
Ez itt is így van nem?
Egy arra alkalmas tv be betolod a kártyát és megy az adás nem ?(#9461) BeLac
Jahh, de egyébként nem egészen korrekt ez szerintem
Miért fáj az a szolgáltatónak, ha nem egyenes adásban nézem meg az adott műsort, hanem 3 óra mulva ?
Hiszen nem a tv adásért fizetek, hanem azért, hogy elhozzák hozzám, lévén kereskedelmi csatornák, amik ingyenesen foghatóak, azért kell perkálni, hogy terjessze a szolgáltató,HBO ról nem beszélünk, a torrent világában nincs jelentősége !
(#9463) piadex2
Melyik szolgáltató :?
Ekkor talán tud valaki segíteni !(#9452) Kernel
Hát nekem nem kell a Set Top Boxa egyik szolgáltatónak sem, azt már nem, hogy ne tudjak a gépre közvetlenül felvenni !Nekem egyedül akkor kell digitális bárnely szolgáltatótól, hogyha kinálnak gépbe való tunert, lévén, TV készülékem sincs, és nem is tervezek beszerezni !
Olvastam ugyan, hogy van lehetőség kártya olvasó + 1-2 progi használatára, de ez vagy megy, vagy nem, lutrira meg nem szerződök le senkihez !Maradok az analóg kábel tv nél, ahol legalább normálisan tudok felvételt készíteni + az ingyenes mindig tv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann