Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundy00
csendes tag
Hali,
Olvasgattam visszafelé, de nem találtam a kérdésemre nagyon választ.
Az asztali gépemet átalakítottam média centerré a nappaliban és szeretném a funkciókat bővíteni digitális tv-zéssel is.
Az XBMC front-end programot használom, ami tudtommal nem tud kezelni TV-tunert (ha mégis, cáfoljatok meg
), ezért csak azt szeretném, hogy a tuner a háttérben szépen felvegye a beállított műsorokat, de úgy, hogy ha esetleg a felvétel közben én az xbmc-vel egy filmet nézek, akkor a rögzítés tökéletesen rejtve a háttérben fusson.
Azt szeretném, hogy a felvétel időzíthető legyen rendszeresen is (pl az EPG-ben beállítanám, hogy minden vasárnap vegye fel a Heti Hetest)Ahogy olvasgattam a fórumot azt vettem ki, hogy a legtöbb tunerhez használható szinte akármilyen program, ez igaz? Milyen programot ajánlotok?
köszönöm és ne haragudjatok, hogy ilyen bugyuta kérdéseim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), ezért csak azt szeretném, hogy a tuner a háttérben szépen felvegye a beállított műsorokat, de úgy, hogy ha esetleg a felvétel közben én az xbmc-vel egy filmet nézek, akkor a rögzítés tökéletesen rejtve a háttérben fusson.
wassermann