Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Nálam van vele gond, igen, de azzal is amit használok, de megvagyok vele, amúgy hálás progi, nekem tökre megfelel.
A gondom az újjal, hogy ha a schedule-re rámegyek, beállítom mit, mikor vegyen fel, mit csináljon utána, stb, majd mikor kattintanék az OK gombra, akkor semmi. Ezerszer kattintok az OK-n és semmi, nem okézza le, nincs hibaüzenet, stb. A régebbi verziót visszatettem és szépen működik.
Egy bug zavar, de az is csak a monitor védelme miatt, hogy a disable screensaver teljen mindegy neki, hogy pipa vagy nem, mindig ki van kapcsolva a SS, tehát ha 5 órát megy a progi, akkor 5 óráig nem kapcsol ki a monitor, pedig 10 percre be van állítva. Ha nem megy a smartdvb, akkor persze kikapcsol.Avidemuxot még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NBA és kosárlabda topic
- Tesla topik
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V és sok más)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann