Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz premete #6434 üzenetére

    8at kaptunk tőle haverral, összeesen annyi problémát találtam, hogy az egyik antenna kábele hibás... nameg a távirányító valami egészen más nyelven beszél mint amit a tuner vár ;] Viszont működnek. De másik item amit ismerőseim rendeltek szintén tőle 2 hibás volt (egyébként valóban úgy nézett ki mint a kisképen ebay-en), az picit másabb mint amit én kaptam (égett chip volt ebben: [link]).

    Ma néztem épp azt amelyikből rendeltem és kb minden országot tiltólistára tett. Lehet hogy így zárja le azokat az itemeket, amikre már nem akar rendelést felvenni. Fura, hogy amelyiket te linkelted azt eddig nem találtam.
    Ezeknél pl nem szállít:
    [link], [link]

    Pár órával ezelőtthöz képest is változott.

    Itt szállít:
    [link 5.49GBP], [link]

    Tiszta hülye ez az ebay...
    amiből már rendeltem tőle most ezt írja ki:

    "Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay." [link]

    (#6438) Rick4:
    viszont alcor 1200-as vevő 2 ezressel többért van, és ahhoz még magyar support is jár, és firmwarefrissítés.

    (#6432) lorenzen
    dxva2 előnye ati kártya esetében. hogy win7 alatt a durvább profillal kódolt anyagot is szépen lejátssza (killa sample is). A hd3650-es kártyám ami dxva1 kompatibilis, az nem képes a problémás anyag játszására, míg az integrált hd3200 és az összes hd4xxx és újabb kártya dxva2 módban hibátlanul játsza őket. Xp alatt ez nem lehetséges, mert ott csak dxva1 van. Nvidia kártyánál nem tudom, ott lehet hogy megfelelő kodekkel cuda-val xp alatt is visz mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák