Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Valóban nem elég szakszerű némely meghatározásuk, de ettől még lehet olvasni ilyen bulvár oldalakat is.
A hangra a sípolás nekem is kiütötte a szemem. Valójában meg a fülem, míg régebben tapasztaltam kimaradást vagy kattanásféléket.
A pixelesedés is inkább kockásodás vagy a kép szétesése.
Viszont ezeket a hibákat nem tapasztaltam most, előtte meg előfordult a Dunán és az m1-en is.
Már akkor sem a kép minőséggel volt probléma, ahogy az antennát be tudtam lőni az jó volt. Sőt akár rosszabb is elmenne. A gond akkor volt, amikor valamiért 1-2 másodpercre leromlott a jel.Lehetne még említeni az agyontömörítésből származó hibákat, amiket éppen az F1 versenyeknél lehetett tapasztalni.
Nekem még van olyan is és talán csak DVB-T vételnél, és tegnap is feltűnt, hogy filmnél az arc ha közel van, néha hullámzik, egyes részei izegnek-mozognak. Nem tudom, hogy a tévétől, az adott bemenet beállításától vagy az adástól függ.
Változás volt az adás paramétereiben, de másutt azt írták, hogy azóta visszaállt a korábbira.
Nálam is ugyanazok a korábbi számértékek láthatók most.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann