- Tasker
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Capella #3090 üzenetére
Ezekkel a szenzáció hajhász de egyébként szakmailag erősen kétséges cikkeken csak a fejemet vakarom. Milyen pixelesedés, meg ilyen baromságok. A pixel a kép atomi egysége könyörgöm (persze MPEG-4 -nél YV12 színtérben van ábrázolva, de ez magában nem okozza a fenti jelenséget). Amiről szerintem az író szeretett volna írni az a blokkosodás, márpedig egy blokk többnyire 8x8 pixelt jelent. A másik hogy a H.264 a blokkosodást az in-loop deblocking -al szinte teljesen megszünteti, max. életlenebb lesz a kép ahol kevés a bitsűrűség az adott jelenethez. (Persze a 1.5Mbit -be bele lehetne kötni, igazából én is legalább 2,5-3Mbit -nek örülnék, de akkor is).
"A hang nem recseg, hanem hidegen sípol."
Elég rég óta kísérletezem audio codekek tömörítési artifaktjainak felderítésével, de én ilyennel nem nagyon találkoztam. Fémes hangzásról, underwater effektel, force stereo miatti sztereó kép torzulással már vannak tapasztalataim. De sípolás. Még az egyébként nekem néha zavaró AAC+ sem csinál ilyet, amit használni. Ott inkább a helytelenül rekonstruált éles magas hangok és a szintetizált zajjal történő rossz interpoláció ami észrevehető, illetve Parametric Stereo -nál a kényszerű zavaró mértékű visszhangosodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tasker
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest