- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
funkygee #2343 üzenetére
Nem a konkrét kártya ellen akarok szólni, azt nem ismerem, de a szükséges rendszerkövetelményekkel (ez magyarul nagyon rosszul hangzik) kapcsolatban nekem fenntartásaim vannak.
Korábban már írtam saját tapasztalatomat egy (teljesen más márka) USB-s eszközzel kapcsolatban, amelyik a dobozon lévő felírat szerint 2GHz-es procit elégségesnek mondott. A telepítés után előkerülő readme file már 2,4GHz tartott szükségesnek. Az én gépem ennek még éppen megfelelt, de mível a használat során nagyon döcögött lefuttattam a telepített programok között talált elemző progit, ami már 3GHz-es Dual-Core-t követelt. Ekkor már nem örültem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest