Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_kovacs
tag
A wint nem telepítem újra ez miatt.Nagyon belaktam már. Inkább lemondok az usb-s tunerről. esetleg veszek egy asztali boxot.
A hivatkozott link alapján sem találtam hasznos információt.(az első 40 ből 39 az xp ről szól)
Szerintem (s ezt nem először tapasztalom) a fellépő hibának semmi köze a hibaüzenethez.Az olvasottak alapján a hibaüzenetet több hiba is kiválthatja.Magyarul, meghatározhatatlan a pontos hiba.
Színesíti a dolgot:ma reggel 7 körül feladtam a kísérletezést(még mindig a 10-es hibakód).Úgy tíz óra körül (addig olvasgattam a neten más témában) csak úgy kíváncsiságból eszközkezelőben letilt, engedélyez.(amit már vagy százszor megtettem az elmúlt napokban), és működik!Most még megy, de az eddigiek alapján nem kell örülnöm, ez nem végleges.A gépen semmit nem állítottam, csak neteztem, és egyszer csak be tudta tölteni a driver-t. Lehet erre valami értelmes válasz? Nem szoktam fórumokon minősíteni a wint, pedig lenne rá ok
m_kovacs
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest