- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #16791 üzenetére
Azért a dvbviewer elég értelmes szoftver, talán az egyik legjobb, ha nem legjobb dvb fronton.
Gondolom valami régi verzióját próbáltad ki. Én megvettem és olyan mint egy örökélet előfizetés, mindig letölthetem a legújabb verziót. Most 5.5.2 nél jár.Avernova T2+C-ről találtam egy orosz cikket, ráadásul az IXBT-n ami itt is sokszor hivatkozási alap.
[link] úgyhogy biztos nem írnak hülyeséget.
Külső programmal ugyan nem tesztelték de megemlítik hogy mielőtt külső programmal (BDA kompatibilis programok) használnád akkor be kell állítani egy kis tool-al hogy a dvb-c vagy a dvb-t vevőt lássák e a programok. Avermedia A757 connector tool a neve van róla kép a cikkben.
Összességében ami a csomagolást és a távirányító kivitelezését illeti egy nagyon korrekt darabról van szó, a távkapcsoló design tetszik, a 2 gombelem megoldás is tetszik. AV kábeleket és low profile hátlapot is mellékelnek a csomagban.
Viszont ami aggaszt hogy még a rangos ixbt sem tesztelte külső programmal, sem az avermedia szerint kompatibilis progdvb-vel, sem a dvbviewerrel, és ahol már connector toolokkal kell szórakozni az lehet hogy nem vagy nem teljes mértékben működik együtt külső fejlesztésű programokkal. Kipróbáltad a progdvb-vel az avernova t2+c t? Ment vele? Gondolkodok hogy megrendeljem e mondjuk az ipon-ról, karácsonyig ideérne?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Chromecast topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 256GB WIFI+CELLULAR , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest