Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25 #16581 üzenetére
Tunerbe antenna biztos, hogy nem lesz jó. Ha össze van kötve bármin keresztül az antenna és a gép, akkor búg, eléggé. Már foglalkoztam ezzel, de senki nem tudott igazán megoldást adni. Földhurok lehet, de nem sikerült teljesen eltüntetni. Nem tudom, másnál nem jelentkezik-e probléma, de én senkinek nem javaslok olyan megoldást, hogy antennakábel bármilyen eszközökön (akár videón, set top boxon) át kapcsolatban legyen a géppel is. Már régóta próbálkoztam ezzel, de semmilyen módon nem működik.
Marad a saját felvevős set top box. Tud valaki megbízható fajtát ajánlani? Az sem annyira baj, ha nem olyan olcsó, csak legyen jó. Mivel kell rendelkeznie, mit nézzek a leírásban? Nem akarok úgy járni, hogy utólag derül ki, hogy az előfizetett csatornákat, pl. HBO, nem tudom rajta nézni. Ebbe minden további nélkül be fogom tudni rakni a szolgáltatótól kapott kártyát? Van valakinek tapasztalata ilyennel?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest