- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
lifilif #16580 üzenetére
Vezetékes és kábel között mi a különbség
Opsz... Kábelt és műholdat akartam írni.
Vidanet-et annyira nem ismerem, bár talán volt már róla szó. De most biztosra nem tudom megmondani, adnak-e csak kártyát, ezt meg kell kérdezni.
ha saját boxot használhatok, akkor miért kell még tuner is?
Ez lehet, félreérthető volt. Úgy gondoltam, hogy vagy veszel egy saját felvevős box-ot, vagy veszel USB-s DVB-C tuner-t a számítógéphez és közvetlenül azzal végzed a rögzítést. (A tuner-be dugod a koaxot.) Ehhez kelleni fog egy SmartCard olvasó is, abba tudod rakni a kártyát. (Feltéve, hogy a Vidanet ad csak kártyát.)
Szóval, első körben azt kell megtudakolnod, hogy ad-e csak kártyát, vagy CA modullal párosítva adja, esetleg egyáltalán nem ad? Ezt nem tudom. Vagy itt valaki megmondja, vagy kérdezd meg az ügyfélszolgálaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest