- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Darth_Revan #661 üzenetére
vagy bejön amit korábban írtam: most a porkavarással megvan a reklám és fél év múlva jön az IGAZI duke4ever, amit mindenki megkap ingyen, aki legális serial-lal rendelkezik
szerintem a pc-s játéktörténelem legnagyobb meglepetése lenne... és az a rész normális engine-nel futna, benne lenne minden, amit a 2001-es verzióban látnánk és mindenki leseggelne... ez a verzió meg csak egy fake lett volna és úgy állítanák be, mint duke rossz "álma"
...mert szerintem is ilyen... jó-jó, de kevés... pedig benne vannak azok a kis apróságok, amiket annyira hiányolok az újabb játékokból
-
polonic
félisten
válasz
Darth_Revan #366 üzenetére
Érdekes.
Várjunk még azért több beszámolót. -
polonic
félisten
válasz
Darth_Revan #364 üzenetére
Pár mondatban itt már írnak róla.
-
Archer
őstag
válasz
Darth_Revan #17 üzenetére
Amalyikben az elején a régi Duke Nukemeket mutatja, utána meg egy tábornok magyaráz valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged