- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Bevallom, a többi BUILD engines játékra eddig még nem kerestem rá, és nem is próbáltam futtatni XP-n. De most a kérdésed miatt rákerestem, és hirtelen ezt találtam: [link] Remélem, lehet valami hasznát venni..
Egyébként a Blood-ot, Shadow Warrior-t, és a Redneck Rampage-et szintén végigjátszottam még DOS alatt, és nagyon kellemes játékok azok is!
-
AthlonXP
őstag
Igen, valóban az a kategória lenne az árat figyelembe véve mindenképp.
És nem vagy egyedül az érzéssel, mert nagyon sok Duke rajongó hasonlóan van most ezzel, mint te. Sajnos egy durva vicc és szégyen tárgya lett Duke Nukem. Rendesen elintézték, nem ezt érdemelték volna a rajongók, főleg nem ennyi év után!
Nem tudom hogy gondolták ezt a kiadónál/fejlesztőnél, hogy egy ilyen vackot adnak piacra, ráadásul ennyi pénzért! Sztm ők maguk is tudták, hogy ez óriási bukás lesz így ebben a formában ahogy van, de gondolom ki akarták adni a játékot, a befektetők nyomása miatt és már nem várhattak tovább. A fejlesztésre meg nem volt már pénz, mert nem kaptak. Csak hát ugye, anno nem a motort kellett volna cserélgetni alatta és ezáltal mindig újrakezdeni az egész játékot, hogy jól nézzen ki, hanem szépen megcsinálni az adott kor legjobb motorjával és kiadni. A pénz meg elfogyott, mert az új motorok, az újraírás, meg a fejlesztő/kiadó csere is elvitte, de hát ez van, elcseszték...Persze, ha így csinálják, akkor már lehet, hogy 2000 környékén kijött volna vmikor, de úgy biztos nagyobb sikere lett volna, mint most. Azóta meg már a fene tudja, hányadik rész jönne. Most ennek is úgy lett vége, hogy lesz még folytatás, de ki tudja ezek után mi lesz?...
-
AthlonXP
őstag
Én kb egy éve vittem végig, a kiegészítőjével együtt, de akkor rosszul emlékeztem a kinézetére...
Hát akkor erre most mit lehet mondani?!
Ez így sajna ma már édes kevés...Az meg, hogy tényleg csak 2 fegyver nálunk egyszerre, szintén nevetséges! Oké, hogy a valóságban sem cipel magával egy katona tucatnyi fegyvert, de bakker ez itt Duke Nukem!! Nála ez a minimum! Az eredetiben is volt nála minden egyszerre, aztán kiválaszthatta az ember, hogy épp mi a legjobb az adott feladathoz. Én is sokszor gondolkodtam, hogy most akkor mit is kéne használni?
Ezt nem értem miért kellett.
A lineáris játékmenet sztm csak egy dolog. Attól még lehetne jó a játék, csak ugye nem így. Ezeknek a hülye logikai kitérőknek sincs sok értelme. Ha az ember úgy van simán elakadhat benne és akkor idegeskedik, hogy most akkor hogy és merre?! Ha meg nem akad meg, hanem csinálja szépen, még akkor is lehet gond, pl. amit fentebb is említett a kolléga, hogy a sok ugrálás közben leesik és jobb esetben csak újra kell kezdeni az egészet, de rossz esetben, ha úgy esett, akkor meg is hal a karakter és akkor töltés, újrakezdés. Ez baromi mulatságos tud lenni, amikor már 3-4 alkalommal is el kell játszani a dolgot egymás után!(#649) ollie A Bulletstorm nekem is tetszik. Jó pörgős kis játék, nem sok pihenő van benne, grafikailag sincs vele baj.
-
AthlonXP
őstag
Na igen, én is elkezdtem reflexből lőni a kapcsolót, de aztán hamar be kellett látnom, hogy a készítők nem adják olyan könnyen a dolgot...
(#501) havasa: Állat volt, amikor kérdezte a katona Duke-ot, hogy kell-e neki az a páncél, ő meg erre azt mondta, hogy az csak
punciknakkell!(#512) VGYke: Na az a konyhás rész az nem volt semmi! Én is elkezdtem egy párszor, mert az elején sokszor leestem, amikor elrontottam 1-1 ugrást.
De vannak még benne emlékezetes pályák bőven és nem csak a fejtörők miatt.
Amúgy nem értem, most mi ez a nagy Doom 3 vs Duke Nukem csata? Sztm a 2 játéknak semmi köze egymáshoz, se játékmenetben, se másban max. annyi, hogy mind2 FPS ( az idegeneket hagyjuk ), miért kell őket egymáshoz hasonlítani?
Mindkettő teljesen jól elvan magában és sztm egyikkel sincs baj, jók azok.
Mondjuk nekem eddig a Duke tetszik, bár lehet ez azért van, mert abszolút nem vártam semmi különlegeset tőle. Nyilvánvaló volt számomra, hogy ennyi év után nem fogja azt a szintet hozni, mint az elődje, de nekem a sok CoD mellett egy üde színfolt az FPS-ek közt ( igen, tudom, hogy van más is a CoD-on kívül, de direkt hozom fel azt példaként).
Végül is a kötelezőt hozza ( nagyszájú, tökös főhős, pergős akciók, hentelés, csajok, stb ), néha túlságosan is. A grafikát meg hagyjuk, olyan amilyen. Mondjuk egy Cryengine 3 motorral azért megnézném ( de még a 2-vel is ). Egyedül csak ez az idegesítő akadozása nem tetszik, pedig 100+ FPS-em van és mégis. Sík ideg vagyok miatta sokszor, nagyon remélem, hogy egy javításban majd kezdenek ezzel valamit, hisz gondolom azért másnál is előfordulhat ez. Addig meg megpróbálom elviselni valahogy, mindenesetre végigviszem így is, mert érdekel a vége.(#515) Źşë': Na igen, pont erre gondoltam, csak sokáig írtam a hszt... Egyetértek az írásoddal, rengeteg kis poén van benne, amik tovább színesítik a játékot és ez sok mai FPS-ből hiányzik. Pedig biztos nem halnának bele a készítők egy kis poénba más játékoknál sem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest