Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz proci985 #534 üzenetére

Nem is mondtam azt, hogy én bánom, hogy megszűnt. :)
    Én örültem neki anno, mert végre nem kellett ezekkel foglalkozni, elég volt csak fedezékbe vonulni, aztán várni egy kicsit.

Engem leginkább a mai FPS-ekben ez a "Csekpointos" mentési rendszer az ami rettenetesen fel tud idegelni. Esküszöm, még a mentőben is ütném azt az idiótát aki ezt általánossá tette az utóbbi idők játékaiban! :(((
    Persze értem én, hogy ezzel is egy kis kihívást akarnak a készítők ( na meg játékidő növelést ), de 1000+1 módja lenne ennek. Majd én eldöntöm, hogy mikor csinálok mentést, ha ez mellett még a gép is csinál, azzal nincs semmi bajom, de én is tudjak. Sok játékban relatíve kevés ilyen ellenőrzőpont van 1-1 pályán és rettentő idegesítő tud lenni, amikor valami hibát vét az ember ( esetleg meghal ) és szinte kezdheti elölről az egész pályát, pedig már lehet, hogy percek teltek el a legutóbbi mentés óta és tudjuk nagyon jól, hogy bizony pár perc alatt is sokat lehet haladni bizonyos helyzetekben... :U

• BandiHUN

veterán

válasz proci985 #534 üzenetére

régen alapból ott volt a cheat,ha nem ment :)
    Toltad godmode-on ha full láma voltál/csak simán szórakozni akartál/titkos helyeket keresni,de ha kedved volt,akkor csak egyszeri feltöltést nyomtál be,ha épp kiürültél.
    És ott volt a bárhol mentés is,ezt ne feledjük...
    A visszatöltést-autosave-t az idióták kedvéért tették be,és egyáltalán nem volt természetes még pár éve sem,hogy egy játékot végigtolj akármilyen bénán is,mert csak erre jó.
    Olyan játéknál,ahol a sztori üt,pl.egy Halo-nál megértem,de a Duke nem erről szólt,sőt ezt storinak se igazán nevezném,annó se volt az,az ember hentelni vette a Duke-ot,meg titkos helyet keresni,avagy ott voltak az időrekordok,bizonyítéknak,hogy más 1 perc vagy fél alatt átrohan a másnak lehetetlennek tűnő pályán.
    Nomeg ott a nehézségi szint választás is.
    Nomeg ezért volt a nagy medipakk,amit akkor sütött el az ember,amikor akart,nem is volt csak a gyógycsomagra korlátozva,sőt Atomiccal még ígyis 200-as életerőt lehetett szerezni,stbstb.

• antikomcsi

veterán

válasz proci985 #454 üzenetére

Elég kellemetlen az biztos, egész délutánra rosszul lettem. Fel kellett állnom a gép elől és ledőlni a kanapéra. Csak nehezen múlt el a rosszul lét. Egyszer még megpróbálom, hátha megszokom, bár az első 20-30 perc nem igazán fogott meg.

Nincs semmilyen akadásom, tokéletesen fut a játék, talán ez is a baj, hogy gyorsan "forgatom a fejem" a kis látószögű helyszíneken.

Duke Nukem 3D-nél nem volt ilyen gond, ;] és eddig másnál sem csak az ominózus Doom 3-nál. Bár ez az új Duke kb. ott tart, mint az előbbi sok évvel ezelőtt.

Én rögtön a legnehezebben kezdtem, és ameddig eljutottam, így sem volt nehéz. Úgyhogy szerintem hamar végig lehet majd játszani.

Új hozzászólás Aktív témák