- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #534 üzenetére
Nem is mondtam azt, hogy én bánom, hogy megszűnt.
Én örültem neki anno, mert végre nem kellett ezekkel foglalkozni, elég volt csak fedezékbe vonulni, aztán várni egy kicsit.Engem leginkább a mai FPS-ekben ez a "Csekpointos" mentési rendszer az ami rettenetesen fel tud idegelni. Esküszöm, még a mentőben is ütném azt az idiótát aki ezt általánossá tette az utóbbi idők játékaiban!
Persze értem én, hogy ezzel is egy kis kihívást akarnak a készítők ( na meg játékidő növelést ), de 1000+1 módja lenne ennek. Majd én eldöntöm, hogy mikor csinálok mentést, ha ez mellett még a gép is csinál, azzal nincs semmi bajom, de én is tudjak. Sok játékban relatíve kevés ilyen ellenőrzőpont van 1-1 pályán és rettentő idegesítő tud lenni, amikor valami hibát vét az ember ( esetleg meghal ) és szinte kezdheti elölről az egész pályát, pedig már lehet, hogy percek teltek el a legutóbbi mentés óta és tudjuk nagyon jól, hogy bizony pár perc alatt is sokat lehet haladni bizonyos helyzetekben... -
BandiHUN
veterán
válasz
proci985 #534 üzenetére
régen alapból ott volt a cheat,ha nem ment
Toltad godmode-on ha full láma voltál/csak simán szórakozni akartál/titkos helyeket keresni,de ha kedved volt,akkor csak egyszeri feltöltést nyomtál be,ha épp kiürültél.
És ott volt a bárhol mentés is,ezt ne feledjük...
A visszatöltést-autosave-t az idióták kedvéért tették be,és egyáltalán nem volt természetes még pár éve sem,hogy egy játékot végigtolj akármilyen bénán is,mert csak erre jó.
Olyan játéknál,ahol a sztori üt,pl.egy Halo-nál megértem,de a Duke nem erről szólt,sőt ezt storinak se igazán nevezném,annó se volt az,az ember hentelni vette a Duke-ot,meg titkos helyet keresni,avagy ott voltak az időrekordok,bizonyítéknak,hogy más 1 perc vagy fél alatt átrohan a másnak lehetetlennek tűnő pályán.
Nomeg ott a nehézségi szint választás is.
Nomeg ezért volt a nagy medipakk,amit akkor sütött el az ember,amikor akart,nem is volt csak a gyógycsomagra korlátozva,sőt Atomiccal még ígyis 200-as életerőt lehetett szerezni,stbstb. -
antikomcsi
veterán
válasz
proci985 #454 üzenetére
Elég kellemetlen az biztos, egész délutánra rosszul lettem. Fel kellett állnom a gép elől és ledőlni a kanapéra. Csak nehezen múlt el a rosszul lét. Egyszer még megpróbálom, hátha megszokom, bár az első 20-30 perc nem igazán fogott meg.
Nincs semmilyen akadásom, tokéletesen fut a játék, talán ez is a baj, hogy gyorsan "forgatom a fejem" a kis látószögű helyszíneken.
Duke Nukem 3D-nél nem volt ilyen gond,
és eddig másnál sem csak az ominózus Doom 3-nál. Bár ez az új Duke kb. ott tart, mint az előbbi sok évvel ezelőtt.
Én rögtön a legnehezebben kezdtem, és ameddig eljutottam, így sem volt nehéz. Úgyhogy szerintem hamar végig lehet majd játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest