- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
az is benne lehet, de amekkora fröcsögés volt már azonnal a dnf kapcsán, simán elképzelhető lett volna, hogy roskadásig legyen a polc eladó példányokkal napokon belül
(...de láttam mondjuk shift2-t és dirt3-at is: elgondolkodtató... régebbi címek meg csak elvétve voltak... de ebben meg az van benne, hogy azok jóval olcsóbbak is)
-
DerStauner
senior tag
-
Silenzio
addikt
-
-
Ryder62
őstag
Szívemből szóltál. Azt hittem hogy velem van a hiba. Annyi szent hogy én ritkán csalódok egy játékban mert ha nem is az amire vártam akkor is valamilyen szinten megtetszik. A másik hogy mindig ha elkezdek egy játékot akkor végig is viszem. Nah a DNF semelyiknek nem tudott eleget tenni. Nem mondom hogy hatalmasat csalódtam de még mindig úgy érzem hogy se jó se nem rossz de nem éreztem semmi motivációt hogy folytassam. A gátas résznél hagytam abba. Idejét sem tudom hogy mikor és melyik játék volt az amit félbehagytam.
Vannak benne ötletek. Az eleje is lassan indult be aztán fel is pörgött a játékmenet de a sivatagban már kezdett ellaposodni unalomba fulladni. A grafika is olyan mint a játékmenet. Egyszer jó egyszer rossz. A belső terek tetszenek de a külső pfff. A másik a fizika amit említettél. Mész a járgánnyal autópályán és ha nekimész egy kocsinak az kb 50 m magasra felrepül. De függőlegesen
Ahogy fórumokon olvasom mindenki azt kérdezi hogy "itt és itt tartok mennyi van még?"
Ez szerintem mindent elárul. A játékosok nagy része már a játék felénél malmozik, portalanít (én azt csináltam egy-két betöltő képernyő alatt XD) vagy csak szimplán bealszik a játék elött. Ha az ember valamit élvez nem az órát nézi. Csak gondolom sok gémer azért végigakarja vinni még ha nem is tetszik neki mert azért 15 év az legenda marad.Az meg tényleg betette a kaput hogy 2 fegyver lehet nálad max. Na ne szórakozzál mán. Pont a nagy Duke Nukem akar reális lenni
A beszólások meg utalás más játékokra, filmekre viszont nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest