- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Engem grafikailag sokszor a Doom 3-ra emlékeztet. Ami a maga idejében baromi szép volt, hatalmas gépigénnyel ( ala Crysis
), viszont ma már egy átlagos okos-telefon is hozza ezt a szintet
.
De végül is engem nem nagyon érdekelne ez sem, csak ez a xar akadozás zavar. De majd lesz vele vmi, ha meg nem, akkor ez van.
A játék legnagyobb hibája ( a grafikát hagyjuk ), hogy tényleg megrekedt a '90-es években, minden szempontból és olyan játékoknak szól be/akar kifigurázni, amik nála 1000-szer jobbak ( CoD 4, Halo, stb ), mint ahogy a fentebb linkelt tesztben is benne van. Szívesen megnézném ezt pl. Cryengine 3-al, modernebb játékmenettel, erősebb AI-val, egyszerre több fegyver viselésének lehetőségével, időrabló és értelmetlen logikai feladatok nélkül, kicsit jobb fizikával, stb. -
Vistaboy
veterán
Lehet, hogy nagyok voltak az elvárásaim. De az is elképzelhető, hogy pusztán csak az eltelt 12 év alatt felnőttem, így már nem tud lekötni egy szimpla lövöldözős játék.
A lényeg: Akárcsak a Dragon Age 2 esetében, itt sem azt kaptuk, amire vártunk. Az sem rossz játék, aki szereti az akciót, nagy csöcsöket és hatalmas kardokat, annak biztosan bejön. De aki azért szerette az Origins-t, mert az utóbbi idők egyik legjobb szerepjátéka lett, az sírva menekül a DA2 elől.
Én is így vagyok. A DNF-et kipróbáltam és már a demó alapján láttam, hogy ez nem az lesz, amire 12 éve várunk. És pont ezért csalódott a nép, mert pont Duke Nukem nevével akarnak eladni egy olyan játékot, ami nem több egy lineáris lövöldözésnél.
-
Vistaboy
veterán
Hát, inkább átadom a teszt megírásának lehetőségét másoknak. Nem lenne jó, ha én írnám meg, és 4/10 pontot kapna. Most próbáltam ki egyik ismerősömnél, megengedte hogy majd az ő példányát használhassam fel a teszthez...
SPOILER!
...elég annyi, hogy odáig tudtam vele nagy nehezen játszani, amikor összemegyünk, és egy kisautóval menekülünk, majd visszanövünk, de elrabolják a csajainkat. Innentől kezdve kapott el az ásítozás, majd amikor már a harmadik szoba is csak arról szólt, hogy likvidáljuk a hullámokban érkező ellenfeleket, majd ha mindet kinyírtuk, felemeljük az ajtót, és a következő szobában ugyanez történik...
SPOILER vége.
...no itt untam meg végleg az egészet.
Részemről a Duke Nukem Forever talán ha maximum 4-es pontszámot kaphatna a 10-ből.
-
AthlonXP
őstag
Persze, hogy nem, mert egyre xarabbak a mai játékok. Az új játék folytatások gyengébb grafikával, nagyobb gépigénnyel és több buggal jelennek meg, mint a régebbiek. Ma már, ha egy jót akarsz játszani egy újonnan megjelenő PC-s játékkal, akkor meg kell várnod az első javítást/javításokat, mert egyébként akadozik, bugos, nincs több VGA-s támogatás vagy csak rosszul, stb.
Majd, ha újra elkezdenek ténylegesen elkészült és játszható állapotban lévő játékokat kiadni a fejlesztők, akkor majd talán ismét javulnak az eladások..
Egyébként azt olvastam, hogy jövőre jön az új XBOX, úgyhogy talán végre lesz egy előre lépés néhány dologban a játékoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged