- iPhone topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
#85957376 #73481 üzenetére
Szia!
Én, ha kicsi gyerekekről van szó, mondjuk cca.12éves korig, akkor egy egy ilyet , vagy ehhez hasonlót ajánlanék...Nincs rajta kamera viszont cserébe van alkatrész, amire szükség is lesz, mert hajlik a motor tengely, törik a prop...stb..stb...
Isten az atyám nem szeretek olcsó holmikat fikázni, főleg ha valaki vásárolni akar, vagy, már megvette...
Könyörgöm semmilyen 10-20.000.- forintos kamerás papíron sokat tudó gépet ne vegyél nekik, mert ahogy fölöttem írták, csak a kedvüket veszed el...
Nincs értelme, az ablakon dobod ki a pénzed, nem lesz boldogság, kihúzhatod ugyan magad miközben kicsomagolják, de a valódi öröm elmarad...
SZar lesz a kamera kép, rosszul repül, nem reagál, hiába nyomja, hiába kellene....stb..stb...Az általam fent linkelt játékszerek, használhatók....de az én környezetemben az ismerősöknél ezek is csak pár hétig bírták, mert törtek, és a polcra kerültek, később a kukába....ritka kivétel amikor annyira rátalál valaki erre a hobbira, hogy tovább megy ezen az úton, és elkezdi felújítani, vagy megveszi a következő kategóriát....
AHogy mondták,,,kamerásból kb. a minimum a tello....vagy jól körülnézve a piacon valahol 50-60.000.-től fölfelé kb...
ha nem fér bele,....érthető és megérthető...akkor mindenképp valami más jellegű ajándékot javaslok...Nem veretésből mondom....hanem a csalódástól szeretném megkímélni a srácaidat, és a te pénztárcádat, hogy ne az ablakon dobd ki a pénzed... -
válasz
#85957376 #73481 üzenetére
Azt nem tudom, nekem csak komolyabbak vannak.
Évekkel ezelőtt vettem egy egyszerű kis kamerás gépet, ami full manuál. A kamera képét sem látod élőben, csak a végén amit felvett, vissza tudod nézni. Itt áll a fiókban, nem tudom mikor használtam utoljára. Azóta sokat változott a piac.
-
válasz
#85957376 #73477 üzenetére
Szerintem kár érte pénzt adni. Szomszédom is vett ilyen bigyót 1-2 éve a gyereknek, első dolga volt a szélnek elfújnia a gépet. Szerencsére hozzám jött át a kertbe, és jóban vagyunk
Azóta sem szálltak fel vele. Két akkuból 1 kuka volt már újkorában is, a második sem jó már, álló helyben tönkement (ezek ugye nem intelligens akksik). Újat kellene hozzá venni, de rájött, hogy kár volt ilyen f*stalicskát vennie.
Ezzel inkább el fogod venni a kedvét az egésztől, mert csalódott lesz.
De ez az én véleményem, ha gondolod próbáld ki. Ha beltérben nyomjátok, legyen egy jó lakásbiztosítás, ami a TV-t is kifizeti
Főleg propellervédő nélkül veszélyes. Háziállat ne legyen bent, stb. Youtube tele van fail videókkal...
Még az Avata-t is óvatosan reptetem fel bent, pedig normal módban nem megy neki elvileg semminek előrefelé, de pl. a száradó ruhát simán beszívja ha mellette elrepülsz vele. Fiam megcsinálta, egy szett új propeller lett az ára, más baj nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest