-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Jajj no offence, nem úgy szántam
Közben eszembe jutott népliget. Volt ott valami épület (bocsi, vidéki vagyok) amögött. Ember nem volt a környéken. És ha már ember nincs, akkor nem is érdekes, hogy szabályos-e
2,5" tp-vel repültünk egy jót anno.
Szóval azt esetleg meg lehet nézni. -
Peaceliker
addikt
Az, hogy mi szabályos és mi nem zavar mást, az azért nem egy metszéspont lesz.
Egy az, hogy emberek közelében tuti zavarni fog embereket. Azért lássuk be nem halk gép a th. Plusz egy parkban engem is zavarna, ha nem tudsz messze lenni emberektől. Azt nézném mikor vágod fejbe a kölykeimet
Illetve tegyük fel, hogy legális... Akkor is minden egyes esetben amikor kimész 2-3 ügyeletes serifnek kell majd ezt bizonygatni egy kevesebb vita közben.nekem ez tuti nem kéne
Arra meg bocsi, hogy nem tudok válaszolni, hogy amúgy szabadna-e vagy sem. De asszem kamerással amúgy sem, onnantól nem játék. Én mindig város szélére mentem ki fenti dolgok miatt.
-
Én LHBP CTR alatt lakom, itt kín minden méter kb. Dji Fly-ban 3 override kell hogy egyáltalán megmozduljon a drón (A2 vagyok, pontosan tudom hogy mit csinálok). Azt szoktam még hogy elautózok valami közeli pusztába és ott küldöm neki.
Közösségek: faszbúkon UAS Hungary, Drone Hungary Társalgó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged