-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73195 üzenetére
Hat akkor vissza aktivalom magam fb-on es megnezem ezeket. Koszi a tippet.
-
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73193 üzenetére
Igen, az eseti legteret 30-35 nappal elotte kell elkezdeni intezni... Nem tudom, ez akkora vicc... Melle mindenfele tervet meg mindent is meg kell adni, holott azert a 3-5perc/aksikent, hogy powerloopoljak baromira nem eri meg. Plusz ki tudja milyen ido lesz majd egy honap mulva. Kiabrandito, hogy szinte semmi kozosseg nincs Mo-on erre. Vagy csak rossz helyen keresgelek.
-
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73191 üzenetére
Ah, felteteleztem, hogy szinten Budapest
moi bad.
Megnezem, amit javasoltal, bar elegge fosok attol, hogy betalal a yard es jol megbuntetnek. Lehet mindenfele detektalo szerkezetrol hallani, amik pontosan be tudnak merni. Nem is szivesen jatszanek ezzel. Nezegetunk helyeket a terkep.legter.hu-n, de pest kornyeke is tele van kisebb repterekkel es ilyen nagyobb kopar reszt, ami megkozelitheto nem is talaltunk meg nagyon.Ha valaki kornyekbeli olvassa ezt esetleg es van tippje, szivesen fogadnam!
-
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73189 üzenetére
Persze ertelek, de azert ezek a parkok nem kicsik
Nem vitatkozni akarok, csak picit tulzonak erzem a reakciot. Nem egy reckless ember vagyok, ezert se mentunk ki meg helyekre es hetek ota azt nezzuk hol tudnank elni az elvezetnek. Nyilvan, ahol gyerekek vannak nem tennek semmi hasonlot. Amugy meg irodaban reptettuk a th-kat es eleg halk volt, mini 3 pro-t is hasznaltam az irodaban felvenni egy bejarast csak ugy magam kedveert, na az eleg hangos volt.
Viszont, ha mar irtad a varos szelet, tudsz esetleg ajanlani valami varoson kivuli helyet/retet, ami tuti lehet ilyen szempontbol es megkozelites se kivanja meg, hogy repules kepessegevel rendelkezzek?
-
t0m4
csendes tag
Sziasztok!
Kis jogi ertelmezes kene, ha valaki esetleg tudna segiteni benne. Elegge el vagyok veszve, hogy hol es mit lehet. Tiszta sor a terkep.legter.hu, mydronespace app, van A1/A3, regisztracio is.
Dronok: mini 3 pro, tinyhawk 2 freestyle.
Kerdes az, hogy ezeket csak varoson kivul tudom? Pl gellert hegyes reten, bikas parkban, varosligetben, hajogyari szigeten, stb ott nem?
Kollegaval szeretnenk kimenni valahova es gondban vagyunk azzal, hogy hol tudnank pontosan ugy, hogy ne kelljen orakat utazni. (tomeg kozlekedes illetve sharenow all rendelkezesre)
Olvastam eleg sok oldalt ezekrol, de csak jobban osszezavart, pl a tinyhawk 2 fs az jatek vagy nem? Kb 60g aksival egyutt, kamera ugyan van rajta, de meg a CSI sorozatok enhance metodikajaval se tuidnanak kivenni belole semmit, bar gondolom ez nem szamit.
Nagyon halas lennek, ha valaki fel tudna homalyositani errol, mert mar nagyon szeretnenk reptetni valahol, senkit nem zavarva..
Elore is koszi!
-
t0m4
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek kis segitseget/tippet kapni arra, hogy Budapest kornyeken merre vannak tuti kis helyek, ahol lehetne FPV dronozni ugy, hogy nem zavarunk senkit? Illetve kozossegek, akik ki szoktak jarni egyutt es lehet hozzajuk csapodni?
Egyelore en meg uj vagyok ebben a hobbiban es egy tinyhawk 3 van utban, de ha bejon ez es lesz ertelmes placc is, akkor valamivel komolyabb dronba is belevagnek.
(van mar olyan ~20-30+ ora sim tapasztalat)Illetve hasonlo kerdes nem FPV dronra, van egy mini 3 prom, amit szeretnek is mar hasznalni igazan, jogilag megvan hozza mindenem (azert vettem, hogy kimozditson itthonrol, de enyhen elkeseritett a rengeteg korlatozas, pl varosligetbe nem is tudnam csak ugy hasznalni, hogy mondjuk max picit a fak fole menjek, 33 nappal elotte elkezdeni eseti legter igenylest, penzert... csak azert, hogy rekreacios celbol felengedjem fel orara).
Elore is koszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest