- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #17777 üzenetére
Nekem mondod, mennyi mindent ki lehet égetni vele!? A bőrt viszi a legjobban, meg a kolléga köpenyét.
Technikus vagyok, nap mint nap dolgozok drágábbnál drágább pákákkal, 4000€-s tápegységekkel, meg 50 millás spektrumanalyzerekkel.Ez olyan mintha az autószerelőnek nem lenne keresztkulcsa
Tervben van amúgy egynek a megvétele. -
Allien
veterán
válasz
_X10Dead_ #17745 üzenetére
Én KÖSZÖNÖM, hogy ezt leírtad (már a kamera csatorna váltását), még ha valszeg nem is fogom alkalmazni, akkor is. Mondjuk, jó lenne tudni a csatorna kiosztását, ha esetleg szemüveget vennék.
A pöckölős változat nekem pedig jobb lenne, mert lehet ellenőrizni, hogy hogyan is áll. Normál esetben persze jobb a rejtett, de abban a pillanatban, amikor nincs jel üzenet jön, azért ott kideríteni, hova is van beállva... -
-
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17615 üzenetére
Jelentem a 600-as akksit is úgy veszi be, mintha az lenne a dolga. Még az ajtó is rácsukható
Hihetetlen mennyivel komolyabb, mint a FY326-om. Táv fényévekkel, prop védő csavaros (van akinek lehet nem jön be, ő még nem igazgatta felszállásonként, mert állandóan beleakadt a propiba meg kijöttek a helyükről), a talpai úgy állnak a helyükön mint Katiba a gyerek. Picit tákolni azért már kellett: a kamera kábelt fordítva vezették el a kis kínai mérnökök, de valszeg jó más modellre is, mindkét oldalt van kivágás a kábelnek, fél perc nettó szerelés volt. 720p-be filmez, a 808 #8-as kamerámnál milliószor jobb minőségben. Valaki szétszedhetné megmérni a motorokat, rendelném is be hozzá olyan kis aranyos gép lehet előlép no1-nak :3
-
kimista
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #17618 üzenetére
Sorolom én is a listát, figyeljetek.
Cheerson cx 20Ennyi. Minek több? Úgyse használom. Volt egy x5c de miután csak a cxet használom, odaadtam az asszonynak, meg aznap elreptette, azóta sincs meg
Anyway, van x5c tavom eladó, occso. Ajándék prop,motor,propvedo,aksi, tele vagyok spare párttal, csak gép nincs. De nem fogok bnf-et venni, mert amúgy se használnám ki a nagygep mellett. -
Game-over
aktív tag
válasz
Na és még nekem mondják itthon hogy sok gépem van
-2 db H8 mini (mindkettő kipurcant), ezekkel kezdődött az egész (mikor 2$ volt)
-X5C-1 upgraded távval
-JJRC H20 (ajándék volt BG-től)
-X8G BNF (aminek a távja még úton van)
-Fluoreon H101 (elvileg úton van pár hete)Meg most lett az X1, aztán majd még meglátjuk.....
-
KisApám
addikt
válasz
Én 3 db-nál megállok.
WLtoys v686g
Eachine H99D
és ami még menetben van (a 6 éves gyekőc kezeibe majd, hátha):
Global Drone GW008 -
Jackal2
senior tag
válasz
A nagy részét értem, na de:
- 2 db Syma X8?Minek?
- 2 db 2 db XK alien? Olcsó volt vagy snap-up?És hány brushless? Olvassa a fórumot a párod?
Reméled, hogy nemA vicc az, hogy egy jelentős drónvásárlói rutinnal is van a listán olyan, amit nem ismerek
De a hülyenév contestet tuti megnyerik
-
Game-over
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #17527 üzenetére
Van lényeges különbség a Tarantula FPV szettje és az X5-é között? Az állítható kamerán kívül.
Mert az X5 csatija passzol az X1-hez, az X6-ét nem tudom(videó felvétel elindítása, még nem tudom hogy kell-e).
Nekem még teljesen új ez a terület, bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
-
Game-over
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #17521 üzenetére
Szuper, akkor remélem hamar megjön, és akkor azzal csapatom
Kipróbáltam délután az X1-et is: hát ez valami eszméletlen
Nekem eddig csak szénkefés gépeim voltak, azok is inkább kamerázásra, de ettől újra gyereknek érzem magam (nem mintha már öreg lennék
).
Sikerült 14 percet repülnöm vele, és még a táv is elkezdett működni, úgyhogy nekem teljesen megérte a árát (a yaw lag nem túl nagy, legalábbis nem annyira zavaró).
Hétfőn meg is rendelem egyből az X5 FPV szettet, már nem is kérdéses.
-
Jackal2
senior tag
válasz
_X10Dead_ #17399 üzenetére
Megy a nagy XK távval, amiben az a vicces, hogy sokkal nagyobb, mint a gép
Futaba alapú, ami azért elég jó hatótávot fog biztosítani neki.
Jah és ha jól látom, le kell pattintani ezt a kis műanyag szart róla és lehet tolni nakedben, nagyobb akksival wahooooo, ez jó kis gyakorló a nagy racerekhez
-
mirci18
addikt
válasz
_X10Dead_ #17334 üzenetére
Még mindíg nem én vagyok az a fórumozó akik a két perces műsort fel akarja venni.
De a többi választ és segítséget köszönöm.
Fórumtárs kolega lebeszélt az élőképes drónokról ebben az árfekvésben mondván bezavarja a wifis videó jel az irányítást.Pont azt mondta hogy a legjobb választás ebben a 20 e ft alatti árfekvésben a syma x5-c
-
Arti1
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #17201 üzenetére
Elvonatkoztatva a vízállóságtól... megejtő a hasonlóság az X5C-vel. Azt írja a leírása, hogy kamera csatlakoztható hozzá. Ha végre megérkezik az X5C-m, és esetleg veszek egy ilyent is, akkor mi a valószínűsége, hogy az X5C kamerája jó lesz hozzá?
Van valakinek képe az akksifedélről? Hátha látni ott a kamera csatlakozóját, mint az X5C-nél.
Tényleg annyival jobb a hatótávja és az ereje, mint az X5C-nek? Azért kérdezem, mert amióta (márc. 31) megrendeltem az EU-s X5C-t, figyelem az időjárást, azóta 1 (!) nap volt itt nálunk olyan, amikor nem volt erős szél... Mennyire erős szelet bír ki ez a H2O? Az X5C-t egy gyenge fuvallat is odébbrakja? -
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17201 üzenetére
Hogy is volt a tegnapi, "brushed gépet már nem ajánlunk"?
Amúgy erről pont a héten néztem videót, de ez kb X5 klón, kinézet alapján kétlem hogy bármit is tettek volna a vízállóság érdekében, de írták hogy bármelyik gép bírja ennyire a vizet mint amennyire ezt annak hirdetik. Attól független kezdőknek jó lenne. HA a free shipping nem a szokásos GB beetetés lenne
-
medvegy
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #17148 üzenetére
Nekem meg írták, hogy küldenének cseretávot meg cseremotorokat, de nem biztos, hogy elfogadom. Lehet megpróbálok egy komplett gépet kierőszakolni belőlük...
Jackal: Az XK251-el erősen szemezek már egy ideje. A kamera platform mellé jól jönne sportosabb brushless gépként. Kicsit sokallom egyelőre az árat, de lesz még szvsz akció dögivel.
-
medvegy
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #17139 üzenetére
Hát az enyém szerintem kimeríti a 'dead on arrival' fogalmát. Plusz szerencsére csináltam unboxing videót, meg még egyet (a prop cserével azóta megjavult) szoruló motorról, szóval elég egyértelmű a helyzet. Azt írtam, hogy full refundot vagy cseredarabot kérek, nemleges válasz esetén pedig megyek a videókkal a PayPal-hoz. Persze, 6 dodóért ez a sok hűhó lehet nem éri meg, de az elv kérem szépen. Másrészt pedig nem magamnak vettem, hanem ajándékba, és így ezt nem lehet odaadni
Egyébként amikor repül tényleg elég nagy móka a cucc, bár a H8 3D szvsz jobb és érezhetően minőségibb.UPDATE: Nekem is ugyan ezt a sablon választ írták. Hát elmehetnek a hmmhmmm-be
Nehezebb menet lesz, mint számítottam rá. Asszem EB-ről többet semmit nem veszek. Egy dolog ha valami olcsó, de ha olcsó és szar, sőt használhatatlan, annak nem sok értelmét látom. -
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17091 üzenetére
Nem véletlen volt ez ilyen olcsó.... H8 akksi valszeg jó. Egy 600mAh-st poénból ráakasztottam, érezhetően szenved vele, a 350essel nem tudom mit kezd majd. De szerintem mire ideér a motorok úgyis kuka. Inverzbe már nem is tud repülni olyan rosszak. Ja és 5$ a motor szett, <7$ a komplett gép (még mindig akciós). Más egyéb kérdés? 😂
-
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17079 üzenetére
azt mondtam már, hogy a töltőkábel is kontaktos, amit adtak hozzá?
perszehogy nem vigasztal, mert attól én még nem tudok repülniaz vigasztal valamelyest, hogyha teljes áron/itthon vettem volna ezeket akkor idegesebb lennék. meg komolyabb gépeknél is előferdül ilyesmi.
gondolkozok az Q7-nek a 820-as motorra alakításán, elvileg azok tartósabbak [link] bár most bevásároltam 720-asokból egyelőre azokat használom (majd) el
(#17080) még jó hogy adnak hozzá 2 tartalékot. de amúgy mondom én komoly lehet a QC
-
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17065 üzenetére
mármint van külön topicja ennek a klónnak vagy mi? Nem találom, de kíváncsi vagyok mit írnak róla. Linket tudsz adni hozzá?
Nem is igazán néztem a Florecita trackingjét, de tessék: [így néz ki]
Az ebayeshez meg ugye nincs is (asszem)Viszont: a brushed gépek istene engem nagyon nem komázik. Repültem egyet vele (na jó, mikor megjött persze kipróbáltam működik-e, de most teli akksival) összeszedett pár porcicát, prop le meg vissa - és az egyik motor már morog. Nem jósolok hosszú életet neki. Vagy csak én fogom ki az ilyen quality check-n épp csak átcsúszó gépeket
Tudtam én X1-gyel kellett vna kezdeni
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
_X10Dead_ #16877 üzenetére
Hmm, kerdes hogy valojaban 200mW-os-e vagy csak rairtak a dobozara. Seby is ezen filozott az all in one FPV kamerak eseteben. A C4002 elvileg 200mW, de kb. akkora tavolsagot tud mint a NightHawk 20-ra allitva.
Vszont a fa talp priceless.
Valakinek nincs folos 80 dolcsija h osszehasonlitsa oket?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
_X10Dead_ #16753 üzenetére
"Sziga" van bőven, elkezdtem közben papír kiegészítéssel (DJI-stílusban) elől két piros csíkkal fehér bevonatot alakítani rá
A csőhéjból indultam ki én is, de épp csomagolószivacs volt kéznél, így jött a tekercs.
Egy plusz infó: a viselkedésből kifolyólag kb. 3-3,1V-nál kezd feltűnni, hogy merül, LVC-t kivárni káros az akkunak. Valós repülési idő itt is 15 helyett inkább 10 perc körül kezelőtől függően, biztonság kedvéért marad a buzzer. -
Game-over
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #16763 üzenetére
Köszi a megerősítést, akkor veszek egyet én is
Más: Katasztrofális most az idő, kimentünk kipróbálni az X8G-t, de már 30 méternél 1-2 másodperces késéssel reagált a gép, remélem ez a szélnek tudható be.... (mondjuk X5C táv volt).
Mondjuk 8 percet simán repült gyári akkuval meg egy SJ5000x-el, ami egész jó, főleg hogy egyfolytában küzdött a szél ellen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
_X10Dead_ #16751 üzenetére
Nekem nemrég ért ide, pont akartam írni a tapasztalataimat
A yaw lag jelen van, illetve a kanyarodás elég lassú, 3. módban elfogadható (X5C kellemesebb volt ilyen téren), bár akkor nagy dőlés mellett instabil tud lenni (belibeg, max 0,5-1 m ereszkedés van, mire korrigál). Gyorsan felmenne magasra, de az orientációt illetően kell még módosítani valamit (talán fehér papírral borítok majd két kart). A gyári talpak landolásra nem igazán váltak be, és a süllyesztett LED-ek is alig látszanak sokszor, így csomagoló szivacsból csináltam egy-egy tekercset mind a 4 karra (3x3cm, cellux fogja), amiket a LED-ek alá tettem - kettőt egy csapásra
Ugyanezt mások pingpong labdával oldották meg. Az akkuidővel csínján kell bánni, buzzer ajánlott, mert képes lenne 3V alá merülni. A gyári töltő egy-két századdal 4,2V felett hagyja abba, eddig nekem megfelel. Transmitter minimalista, de a hatótáv bőséges. A yaw lag+kanyarodás miatt gondolkodnék el esetleg másikon, bár ennyiért best buy, viszont nem jártam utána, mennyivel lenne több egy nagyjából hibátlan típus, ami brushless.
-
-
Jackal2
senior tag
válasz
_X10Dead_ #16174 üzenetére
Nem. Van dedikált forgásirány, én le is teszteltem. Ugyanis ha megnézed a mellékelt képet, akkor a fordított forgásirány miatt sokkal gyorsabban behalnak a motorok. Én az MJX-en egy csomót fordítva kötöttem be, nem mondom ment, de kb 1/3-mad ideig, na ez 1-2 óra ezeknél a motoroknál.
Ha át tudod tenni és nem ragasztott. Én most a Wltoysnál nem tudtam fogóval sem lehúzni a réz fogaskereket. Nem erőltettem, mert elgörbült volna. Ehhez képest a műanyag MJX fogaskerék meg kb. leesik.
-
vgyg
csendes tag
válasz
_X10Dead_ #16157 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Tiszta, hogy nem örök életű egy drón, de 50 nem kis összeg, nem azt vártam egy szerviztől, hogy olyat állítson ami saját szememmel láttam, hogy nem igaz.
Motort honnan lehet rendelni? Adatai: A jelű, átmérő: 8,5 mm, hossz: 20 mm, szerviz szerint:
- leszállótalp: 297.4252 - LEG BLACK X BEE DRONE 3.5: 900 Ft + Áfa / darab
- motor: 420.4271 - MOTOR COUNTERCLOCKWISE (A) (BLACK/WHITE WIRES) X BEE DRONE 3.5: 3.360 Ft / darab
- A kiszállítás díja (utánvéttel): 1.350 Ft + Áfa , ha ők javítják br. 11.684 ft.
Egyébként karácsonyi, így nem lehet vissza vinni, csak nem nagyon volt jó idő a repüléshez, most meg el kell döntenem, hogy fogy.védelemhez rohangálok, vagy játszik a gyerek.
Ahozzá adott tájékoztató kb. 6-os betűnagyság, és olvashatatlan. Azért még körül nézek. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
_X10Dead_ #16149 üzenetére
Igen, de az a táv pont a duplája a másiknak
nem 1-2 ezerrel drágább.
Ahogy nézem kb. ugyan ott van ha külön veszem őket meg ha egybe. Annyi különbséggel, hogy ha külön jön akkor dupla a vámkockázat. Olcsóbb ha az egész pakkot vámolják, mintha külön a gépet és az fpv monitort. -
-
Jackal2
senior tag
válasz
_X10Dead_ #16117 üzenetére
De a mai nap hozadéka, tadaam:
A váz kb. 5x merevebb lett 4 db farúd betoldásával. A vicc az, hogy egy hobbyboltban vettem, kemény 165 ftért, Budapest közepén, na ez Kínában fele ennyi lenne. Na jó, el is kell vágni legyen 100 Ft. Ezért a szaros 100 forintos spórolásért lesz ótvar a váz. Ennyit kellett volna tenni érte.
-
Jackal2
senior tag
válasz
_X10Dead_ #16082 üzenetére
Nem jól ezek. Szombaton szaroztam 3 órát, hogy megcsináljam az MJX X600-amat. 72 csavar ki, összekötözni a vezérlő kábeleket, nehogy felcseréljem őket (persze egyforma színűek belül
), vezérlő ki, új vázba bele, leragasztani szépen a kábeleket, kipucolni a fogaskerekeket fogkefével (ez a leggyűlöletesebb része az egésznek), beolajozni a csapágyakat, összerakni a vázat (amit leheletfinom, rohadt gyorsan letörő, műanyag lábak tartanak össze, nehogy már könnyű legyen összenyomni) majd az egész történet után, visszarakni a 72 csavart, ami benne van, kipróbálni hogy repül, jaj nem, egyik motor nem indul el (hogy miért? Ki tudja, a szétszedéstől megmakkant), a másik meg lassabban pörög fel, nem baj, most van türelmem hozzá, csináljuk meg.
Ha csak órabérben számolom a szopást, ami van vele, már 3 db-ot vehettem volna, ugyan ilyet. De én lelkes
vagyokvoltam, meg kell csinálni.Kimentem tegnap repülni, a 3. akksinál lerúgta az egyik motort a motortartó bakkal együtt, mert nem szig.szalagoztam fel, nehogy esésnél újra eltörjön a váz, inkább essen le a motor, nem érdekes, még mindig jobb azt visszarakni.
Na erre egy eddig ISMERETLEN (ami azért hihetetlen mert: 14 motort, 3 vázat cseréltem, kb. 10 propeller csavart vesztettem el, 12 golyós csapágyat, 2 láb szettet cseréltem, meg 1 db akkumulátor tartó ajtót) hiba ütötte fel a fejét: 2 motor forog, a két hátsó, az első 4 meg nem. Hát a k**va anyját annak, aki ezt úgy csinálta meg, hogy mindig valami másik cucc baszódik el benne. Nyilván most vezérlőt kéne cserélnem, ami egyébként van, DE:
- 72 csavar ki, váz szét, bele ki, új vezérlő be, 72 csavar vissza, próba: vagy jó, vagy nem jó....NEM fogom megcsinálni. Akinek kell alkatrész, az szól és megbeszéljük kinek mi kell, mennyiért. Ennyi, de én ezt még egyszer nem élesztem fel.
Azoknak jelezném, akik ezek után is szeretnének ilyen brushed vackokat venni, két út áll előttük:
- megveszik és ha elromlik, EGYBŐL kidobják, ez egy eldobható gép
- becsületesen végigsz*pják azt amit én, a megváltó profán kontextusban való emlegetése mellett, beleölve sok tucat munkaórát, heteket várva az alkatrészekre és hasonlók, mindenféle olajokkal, zsírokkal kenegetik a fos mechanikát, pucoválnak benzinnel, alkohollal, meg ki tudja mivel, fújkálják sűrített levegővelVAGY (MÁRMINT TÉNYLEG VAGY):
- vesznek 30.000-ért egy brushlesst, ami gyakorlatilag gondozásmentes. ENNYI. NE VEGYETEK BRUSHED GÉPET (kivéve Eachine H8 mini és Nihui U807)És hogy legyen valami hasznos is a hozzászólásban: Eachine Falcon videó, nem rossz
-
medvegy
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #16021 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ajánlat, még ha nem is egy csúcs minőség a gép. A dizájn kicsit a Cheerson CX35-é
Emlékszem a Tarantula 1505-nél is elgondolkodtam, hogy annyi pénzért kéne egyet venni, és most is megfordult a fejembe
Csak azért nem fogom megvenni még ennyiért se mert egyszerűen nincs rá szükségem. Van már 2 db X5C-m, ami pontosan ez a kategória. Emlékszem a múltkor is te linkelted a nagyon jó árú XK X250-et, na azt 20 dodóért simán megvettem volna -
Arti1
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #14635 üzenetére
"1s alarmot nem nagyon fogsz találni.
Kivéve ezt:
HobbyKing"Ez is back orderes, találtam helyette ilyent ebay-en
Ez tudja ugyanazt? Ha igen, hova kell ezt kötni? Y kábellel az akksi meg a gép közé?Találtam pénzkazetta helyett lipo akksi robbanás elleni töltőzacsit.
Ez szerintetek megvéd a kigyulladó, robbanó akksiktól? -
Watt25
veterán
válasz
_X10Dead_ #15415 üzenetére
Nyúzd, amíg nem válik rakoncátlanná, aztán cserélj motort (elvileg mind a négyet egyszerre).
Én pont most tapasztaltam ezt meg. De konkrét esetet nem nagyon láttam leírva, ezért én most megteszem, hogy látható legyen, hogy valóban felesleges reménykedni benne, hogy ha egy motor tökre megy, akkor elég azt az egyet cserélni.
X5C-ben bal hátsó motor kezdte azt, hogy néha nem indult el, csak rásegítéssel. Aztán kb. 4 aksi alatt hirtelen el is gyengült: érződött, hogy a többi motor teljesítményét fokozatosan veszi vissza azért, mert a bal hátsó nem tudja tartani a magasságot, de ugye a vízszintest meg próbálja tartani. Tehát ha fel is szállt, tulajdonképpen nem tudott a levegőben maradni.
Kicseréltem azt az egy motort (hiszen én előrelátó voltam és előre rendeltem készletet, ami pont aznap érkezett meg, amikor elkezdett vacakolni), de persze így sem lett jó: így a bal hátulja akart folyton jobban emelkedni, mint az összes többi része... Kicseréltem a maradék 3-at is és most megint szépen repül.
Persze veszteni való nincs, meg lehet próbálni csak az egyiket cserélni, csak egy picit idegesítő a pontosan 30db csavar, amit ki kell újra csavarni, ha nem jön be...
Sóher kérdés: ha megint elkezd egy motor vacakolni, van esély rá, hogy ha visszarakok az előző garnitúrából egy még működőt, akkor használható lesz?(Mert, hogy kb. egyformán elhasználódott motorok lesznek addigra.)
-
ottobacsi
tag
válasz
_X10Dead_ #15242 üzenetére
Remélem a gépeket is összekeveri és az RTF lesz a dobozban, mert az egyik ismerősöm rendelt egyet, és ezen felbuzdulva én is rendeltem egyet. Azt megköszönöm ha szólsz hogy mit kaptál!
És mi van akkor ha a BNF lesz a dobozban? Visszakérünk valamennyi pénzt? Mondjuk a táv árát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest