- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
válasz
Jackal2 #13075 üzenetére
Szerintem ez annyira nem rossz válasz. Eltekintve attól, hogy aszonták készleten van.
Visszanéztem a refundjaim, meglepődve látom, hogy egy nagyobb rendelésből törölt/visszafizetett tétel (nihui motor) miatt az egész rendelést cancelre rakták. A többi péz meg az ablakba'. Megkérdeztem levélben (a csetet kerülném), kíváncsi vagyok a válaszra. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #13020 üzenetére
A masodik full-carbon, az elso semi-carbon.
Amugy pozsonyi modelluzletekben vannak jobb vazak. Egy kit kb. 100 euro es ebben csak a vaz van.
Egy FCB es vevo nelkuli kit 300 euro.
Ezek utan barmit veszel, csak sporolsz. -
maj-viktor
őstag
válasz
Jackal2 #13009 üzenetére
Ez nem ilyen kickstarter / indiegogo-s finanszírozós projekt volt, ami esetlegesen megbukott (vagy létrejött)
Gyorsba pre-ordert találtam 800$-ért / 1000 $-ért
http://techcrunch.com/2016/01/08/lily-a-camera-drone-that-automatically-follows-you-pulls-in-a-mountainous-34-million-in-pre-orders/
http://www.theguardian.com/technology/2015/may/13/lily-drone-personal-videographer-selfie
http://www.pocket-lint.com/news/136324-best-drones-of-ces-2016-dji-parrot-lily-and-more
http://mashable.com/2016/01/12/lilys-selfie-drone-pre-orders/#ChOb9CC8Ysqlmeg hogy 2016 summer
szal ha még meg se jelent, ne csodálkozz nem menőzik vele még senki se!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #12986 üzenetére
Figy, nekem nem egy ismerosom ferfi letere kolt ennyit ruhara.
Aztan az egyik volt kollegamnak az volt a heppje, hogy vett valami rozsdaszokveny kocsit ocson, aztan mire helyre pofoztatta, rakoltotte a vetelar 2-3 szorosat. Aztan reggeltol estig azon panaszkodott, hogy itt csak ehendogleni lehet.
Egy masik meg 4K TV-t vett hitelre, lakotarsam okos TV-t. Aztan majdnem agyfaszt kapott, amikor kiderult, h nem megy neki a miracast, mert a mobilja nem tudja. Akkor ezt is cserelni kellett. Mellesleg a tabletjet meg szo szerint belepte a por. Aztan rajohetett, hogy ez az egesz csak bohockodas es a laposat koti a TV-re, ugy nez filmet.Lenyeg ami lenyeg, amig az ember rendszeresen felretesz, es nem hitelbol tolja a hobbijat, arra koltse a penzet, amire jolesik.
-
SpydeR3412
aktív tag
-
synar
őstag
válasz
Jackal2 #12938 üzenetére
A kijelzőről a fóliát leszedted, ugye? A vízhatlan tok lencsevédőjén is van fólia, csak nehezen jön le, a sarkoknál kell elkezdeni kapargatni. Valamelyik tesztvideón kifogásolták, hogy a tokban homályos a képe, csak ha víz alá megy vele akkor javul meg, szerintem ő sem szedte le a fóliát.
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #12938 üzenetére
Nem vagyok cégtulajdonos, de simán el tudom képzelni, hogy ne legyen rajta ez a név.
Kérdés, hogy ha mondjuk egy betű szitázása 20 forint, akor nem éri meg, ha 20 fillér az más.
Nekem vízhatlan tok optika előtt volt kicsit karcos. Szerintem zavaróan.
De, nem görcsölök vele, van egy sj4000 fake kamerám, annak a tokja tökéletes ehhez is.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Jackal2 #12920 üzenetére
Elég ha az uazzal és az urallal tartja a lépést... mármint ha a HM beszerezne egyet.
Ennél majdnem minden gyorsabb. 😁
Racerek simán, pid reszelés után a 450-esek is normális motorral. Kezdő habrepcsik is mennek lazán ennyivel.
Gondolom a szenzorok, algoritmus és a manőverezésre való kihegyezés a lényeg, akkor nem rossz ez. -
jony77
tag
válasz
Jackal2 #12906 üzenetére
Nem csak ennyit repültem ,csak az asszony ennyit rögzitett!Különben igen ovatosan reptettem,mert ma raktam rá a lite-ra a v2öt!Előtte a lite elég kiszámíthatatlan volt nem volt stabil,sodrodott mindig,nem állt meg sose!Induláskor helyből csinált egy bukfencet,fele propp eltört!A v2 -vel meg ez volt az első repülésem ovatosba!Sikeresen,elégedetten!
Most már mehet rá a gimbal ,és a kamera! -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #12895 üzenetére
En 6040-es KingKong propokkal tolom 1500 mAh 30 C akksival. Igy abszolute nem olommadar. Meghat iranyvaltaskor kell neki adni egy kis gazfroccsot, meg fordulaskor bedontom az adott iranyba. Ezt az elso gepem ota igy csinalom, mivel az 3 axis volt. Ha nem igy reptettem, azonnal leesett.
Eddig legtobbet Angle, keveset Horizon mode-ban nyomtam. Amikor derekszoget zar be a gep a folddel, majd elengedem a kart h kiegyenlitse magat kepes 10m-t is zuhanni. Ebben tenyleg nem NiHui.
Meg rabindeltem a FlySky FS-i6 tavomat az eredeti helyett, mert az dudal, ha nem alaphelyzetben allnak a switchek bekapcsolaskor. Mar egyszer sikerult fejre allitani a gepet, mert acro mode-ban volt, en meg az hittem h angle modeban van. -
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #12847 üzenetére
Így van! A francnak hiszik páran, hogy a 4K még elérhető. Már 100 dodó alatt NORMÁLISAN. A H9 is SCAM, mellékesen.
Ők gyártják (ha jól láttam külföldi fórumokon). Ha lesz időm, akkor rakhatok fel pár képet, esetleg videót, de ilyeneket bárhol a neten lehet látni. Ennyi pízért meg egy kicsivel többért se kapni jobbat.
-
kettom
csendes tag
válasz
Jackal2 #12854 üzenetére
A tesztek, fórumok alapján jobb, szebb képe van, és a remegést is jobban csökkenti
De aki csak átmenetileg akar egy kamerát annak az EKEN H9 a legjobb a BG EU raktárból!
De ezzel csak szép időben lehet jó felvételeket készíteni, míg a Hawkeye Firefly 6S , és a GitUp Git2 rossz időben is szép képet ad, de ezért több az ára, akinek ez nem fontos annak a H9 a legjobb! -
Game-over
aktív tag
válasz
Jackal2 #12847 üzenetére
Ami miatt kéne a Firefly vagy az Sjcam az a gyro stabilizer, mert az X8C ahogy olvastam gimbalt már nem bír el (csak nyögve nyelősen), és azért viszonylag korrekt felvételekt szeretnék (a körülményekhez képest).
De lehet az EKEN H9 lesz, árban sokkal jobb.
Aki rendelt már EKEN-t: van tv kimenete a mini usb porton? Vagyis lehet-e FPV-t csinálni vele?
-
Game-over
aktív tag
válasz
Jackal2 #12843 üzenetére
Köszi, akkor szerintem az Sjcam lesz.
De akkor ebben az árkategóriában nem nagyon van más best buy, ugye?
Más: közben kiderült, hogy a TD-ről rendelt X8C ami az "eu raktár" menüből lett kiválasztva az tényleg kínából jön, úgy törlés és most várok arra hogy legyen eu-ban raktáron.....
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Jackal2 #12819 üzenetére
Jackal2 Ugye ezt csak elírtad? "1200grammot"
Nekem még mindig ez az egyik kedvenc videóm: Jó lenne a címét nem elolvasni
ottobacsi Szerintem sokszor csak egy hirdetés leírását be másolják a a saját oldalukra.
Itt ezt írja: "Black or White,2 Colors optional,please choose the onr you request" és nem lehet választani. Én rendelés leadásakor írtam megjegyzésnek hogy Black please, és 2.-án feladták és 11.-ére ide is ért (Persze feketék).
De szerintem ide is érdekes dolog van írva:
Package included:
1 x 140mm Tripod Biztos ezt akarták ide írni? Ez nem a három lábú kamera tartót jelenti?
2x Screws -
Patics
tag
válasz
Jackal2 #12788 üzenetére
Az, hogy elkúszik valamerre még nem is lenne gond, bár e tekintetben elég jó ez a V686, türhetően tartja a vízszintes pozíciót, ha elengedem a a jobb kart. A gondom a magassággal van, azt nem tartja.
Van egy Trex 500-as "sima" helim, az tartja a magasságot, tudom csak a jobb karral lebegtetni. Ez a v686 vagy leesik, vagy elszáll az égbe, ha elengedem a bal kart. Ez a bajom vele.
Bár tegnap csak 40%-on próbáltam, ma 100%-os hajtásnál sokkal stabilabbnak tünt, a hirtelen süllyedéseket így nem produkálta, könyebb volt tartani a magasságot, de irányítás nélkül így sem marad egy síkban.
-
dsgnr
újonc
válasz
Jackal2 #12790 üzenetére
Nagyon drága? Ez azért meglepett.
Azoknál amik engem érdekelnek ott éppen lehozta azokat, amiket én is megtaláltam.
Már kezdtem örülni, hogy végre nem kell széttúrnom a netet, itt egy klikkre lehoz mindent. Vagy nagyon béna vagyok, vagy szerencsém volt azokkal amit keresek.
Ha van hasonló, de jobb kereső ennél akkor jöhet, mert arról jól lemaradtamHa pl. hubsan 4x 107d+ -ra tudsz (tudtok) ennél jobb deal-t, annak nagyon örülnék!
-
Patics
tag
válasz
Jackal2 #12773 üzenetére
Köszi, sajnos elkapkodtam...
A barometrikus szenzorról nem hallotttam még, köszi.
A fiam vett, az Auchanból 15 ezerért, X5G-t, azt kis trimmelés után meglehetősen stabilan lebegtettem a szobában... Azt gondoltam, a V686 (kétszeres árért) még stabilabb lesz... tévedtem.
Ellenben a Youtubos tesztvideókon nagyon stabilnak tűnik, az miképpen lehet?
-
-=Starwing=-
tag
válasz
Jackal2 #12731 üzenetére
Értem amit mondasz, de épp ezért kérdeztem, hogy a H9 wifijét ki lehet-e kapcsolni, és csak szimplán a memóriakártyára rögzítene. Tehát nem küldene semmilyen jelet wifin, így nem lenne interferencia, mivel csak a gyári kamera küldené a képet a telefonra( amit a felvétel minősége miatt nem rögzítenék, kizárólag arra használnám, hogy lássam, amit a H9 vesz fel, a belehelyezett memóriakártyára).
Szóval, az X8W ugye gyárilag képes arra, hogy a táv-on elhelyezett telefonra küldi a képet, így FPV-alapon irányítható. A képminőség gyalázatos, de navigálásra elég. A H9 lenne hivatott rögzíteni a videót, Wifi nélkül.
Nem lenne kritérium, hogy - real time - lássam, amit a H9 rögzít, viszont nem árt, ha nem csak úgy szemre lőném be, hogy mit is vesz. Más szóval, gyári X8W vezérlés, plusz OFFLINE Eken H9..Így is gáz?
Mielőtt teljesen megharagszol, mindössze csak érdekel hogy mit gondolsz, nem kötekedek.
Mert tök jók a gyári megoldások, de én szeretek kísérletezgetni...
Hangsúlyozom, nagyon köszönöm hogy véleményezed, mert kíváncsi vagyok rá,
és a kritika építő jelleggel bír!Arról kevés infót találtam, hogy a gyári wifi FPV-nek mennyi a hatótávja...gondolom kb. max. 20m, vagy annyi sem(?)
Az 5.8 Ghz-es kit valóban jó köszi, csak gondoltam a H9-et más helyzetben is tudnám használni.
Jony77 "összebohóckodta"...
#medvegy: A videón 0:36-nál látszik, hogy egymás mellett van a két kamera...
A súlyelosztás problémájának megoldására azért kíváncsi lennék...Folyamatos ellenkormányzás...??
-
jony77
tag
válasz
Jackal2 #12731 üzenetére
Nem tudom miért olyan magas ez?azért kell használni a gyári kamera wifijét mert az nem zavarja gépet!ez fel is van tüntetve rajta! Ebből adódik hogy az eken wifijét NEM szabad bekapcsolni!mert az bizony bezavarja!
Ezeket én így használtam simán elbirta és jó volt!saját tapasztalat nem csak úgy írtam! -
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #12693 üzenetére
Nézted már a Turnigy Graphene sorozatot Hobby Kingen? 65C-t is elérik, elvileg.
Pontosabban: 65C Constant / 130C Burst
Ha a fele igaz, akkor is sokkal erősebb, mint a normál cuccos...
Franc, Shaddam beelőzött... -
Watt25
veterán
válasz
Jackal2 #12679 üzenetére
egy jack kábelen fel lehet tenni a hangkártya megfelelő portjára
Ez tuti???
Ahogy a blog-ra is írtam, Joystick-nek kell látnia a távot a Windows-nak. Mindenhol, ahol találok ilyen kábelt, egy másik USB-s kábelt is mellékelnek hozzá. Azt az USB-s csatlakozót kell Joystick-ként felismernie.
Ilyet kell még hozzá venned szerintem. -
shaddam
aktív tag
válasz
Jackal2 #12660 üzenetére
PS4 gamepaddal fejre állni elég jól tudok, olyan mintha húzna az egyik kar. Wasd-dal mentem egy kört, de úgy nem az igazi. Talán ránézek a logitech joystickommal, de az inkább vadászgépekhez illik.
A gearbest küldött egy 10 dolláros kupont amit február 29-ig lehet felhasználni 100 dollár felett. Érdekel valakit? Osztottam szoroztam, de az AT 9 amit vennék jobban megéri kupon helyett pontokkal
-
dudicukrasz
tag
-
dudicukrasz
tag
válasz
Jackal2 #12594 üzenetére
Jóvan má na,de hát tudod hogy senki nem válaszol erre majd,engem is érdekelne egy TT Ghost-ról valami infó de itt hiába kérdezem majd.
Meg különben is DJI-it te sosem fogsz venni,majd ha el racereztél fél millát esetleg akkor/se/
Bár ez racer kontra kamera vásárlás üti egymást,gyanús vagy te nekem -
tibibi
őstag
válasz
Jackal2 #12591 üzenetére
Azt,hogy a kamerája egy rakás fos
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #12426 üzenetére
Január 26-n rendeltem meg az Eken H9-t, és már pénteken kihozta a postás, igaz, csak ma tudtam átvenni.
Ami feltünt, hogy méretben egy az egyben a hamis SC4000 kamera mérete! A gombok is ugyan ott vannak, kicsit nagyobbak a H9-n. Illetve, az optika látószöge miatt a lencse a H9-n jobban kitüremkedik. -
Imy
veterán
válasz
Jackal2 #12538 üzenetére
Eddig ennyire nem vacakoltak velem, de már kezd sok lenni...
Kintre milyen tanulógépet ajánlatok, vagy valami jó. Gearbest kizárva.. Bangood vagy valami normális hely, kb max 40$-ig. Tanulni kellene, jó lenne, ha addig meglenne, amíg kijön a jó idő, azaz jó ha 4-5 héten belül ideér...
-
KisApám
addikt
válasz
Jackal2 #12522 üzenetére
Ahogy nézem, TALÁN még a XK Alien X250 propellerjére hasonlít még.
Ebből (NIHUI U807 Blade set) meg akkor, lehet, hogy berendelek egy csomagot. Majd kiderül milyen lesz.-------------
Van-e olyan távirányítón, amelyiken a gázkar állását RÖGZÍTENI tudom, miközben forgatni akarom a gépet a saját tengelye körül? (ha van, bocsá, de még amatőr pótkezdő helyettes vagyok)
Az a gondom még mindig, hogy ha forgatni akarom a tengelye körül, akkor a gázt is így vagy úgy adom neki vagy veszem tőle. -
Watt25
veterán
válasz
Jackal2 #12506 üzenetére
Most jó lett. Még durvább ez a videó így!
Nagy jó, hogy 60fps-sel van rögzítve, gyönyörűvé teszi.
Sajnos néhol így is látni a tömörítés eredményét, pedig látom ennek jó nagy a bitrátája. Vajon mekkora lehet a nyers felvétel bitrátája?
Oké, közben megtaláltam, 25Mbit/s-ot tud a kamera, az pedig nem rossz... -
jony77
tag
válasz
Jackal2 #12421 üzenetére
Szép videó!Az tetszik benne ,hogy nem olyan egy síku mint álltalában! Szépek a kompoziciók van benne egyteres,illetve többteres.Plán is több megtalálható ,nem csak a nagytotál
A zene és a videó dinamikája is harmónizál egymással!Szóval tetszik
Szépek a színek,én most vettem 50ért egy sj5000X elite-t,de sehol sincs ehez képest!
Csak hasonlításként írom!
-
tibibi
őstag
válasz
Jackal2 #12442 üzenetére
Az eken mérföldekkel jobb azon a videon
megnéztem 8.76 dollár
lejön belőle.
én éppen ezzel szemezek -
-
-
-
Jackal2
senior tag
válasz
Jackal2 #12396 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy EU raktárból rendeltem mindet, kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt ér ide és hogy betesz-e neki a kínai új év, így lesz tapasztalat jövőre.
Más: A Microsoft Movie Maker enged 1080p 60FPS-t menteni? Mert nekem gyanús, hogy nem. Pedig van egy jó kis Syma X8C + Firefly 6S videóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest