- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
shaddam #13121 üzenetére
Van Wifi bőven méghozzá 5ghz-es tartományban amin nem a videó képe jön(2,4ghz) hanem az irányítás van. Ugyebár mivel vidéken lakom itt van 2-3 szolgáltató helyi netje 5ghz-en szórják a netet akat 2.4ghz is és nem 30mW-on mint egy szobai router
Plusz utcánkba is akad egy pár wifi.
Ott tuti segít nincs korlátozva
Nem volt gondolom se jelvesztéssel se videó átvitel szakadással sem.
Igen vannak ilyen alufóliás papír akármik az antenna köré biztos sokat segíthet de mivel így sincs gond
-
jony77
tag
válasz
shaddam #12943 üzenetére
Nem tudom ,remélem nem!
Azt tudom,hogy gagyi 40 forintos elemmel több órát kibír a táv.pedig azt hittem többet eszik.A naza -át,meg a gimbalt állitgattam,akkor sokat ment!valamelyik nap forrasztok hozzá egy csatit ,hogy tudjam tölteni,és kipróbálom,majd megosztom mire jutottam!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
shaddam #12690 üzenetére
Marmint a NightHawk-hoz? 1500 mAh 30 C es 45 C. Egyelore az elobbi jott meg.
No, csinaltam egy kis reptetest. Eloszor a szobaban, mar nem huz egyik iranyba sem a sikeres ESC kalibracio utan. Miutan majdnem levertem a csillart kivittem.
Kint az eloso reptetesnel sikerult fejre allitanom a betonra, ez meg forgott mint egy hatan fekvo teknosbeka. Szerencsere az ESC nem makkant meg amilyen lassan kapcsoltam, hogy disarm-olni kene.
Kiserult, h az volt a ludas, hogy acro mode-ban hagytam.No, prop kiegyenlit es ami utan jott csak harom szoval tudnam leirni:
Hub*meg, hub*meg, hub*meg!Abban a szembeszelben, amiben az U807 mellett elsetaltam, ennek nyomtam egy kover gazt, es ugy indult meg mintha nem is fujna szel.
Nehez dog, deha azt mondom, hogy funnelt most, funnelt csinal. Roviden, olyan mint az U807, csak jobb.
Azt vettem eszre, hogy egyelore balra gyorsabban fordul mint jobbra, majd meg kell neznem, h a tav bena-e vagy az FCB yaw rate-nel valami nem smakkol. A PID-eken nem fogok reszelni, nagy szelben kicsit himbalozik, de sokkal kevesbe mint akarmelyik brushed gepem. -
Jackal2
senior tag
válasz
shaddam #12661 üzenetére
Igen, az a baj, hogy nekem is kéne valami gamepad/joy amivel jól tudnék repülni. Az alkotók sem billentyűzettel tolják, láttam őket Twitchen, elég jól kenik a racerekkel. Csak azt nem tudom, ha veszek valami kínai kontrollert, azzal vajon menni fog?
Nekem is van 10 dodós kuponom, de nem valószínű, hogy veszek bármit is a Gear Besttől, ami 100 dolcsinál többe kerül. Bár egy jó JJRC X1....
-
jony77
tag
válasz
shaddam #12658 üzenetére
szia! Én teljesen meghuzóm,amig lehet!Viszont nekem nem egy sikba futott a két szárnya a proppnak!Ezt a földröl fel mérve propp végéig néztem meg,mikor átforditottam volt a két vége között fél centi is!És ezt a hangján is lehetett hallani!Amelyik szárnya alacsonyabban futott oda a tengely tövébe tettem 1-2réteg kis szigetelő szallag kockát!Így ki lehet szinelni a propokat!
Amúgy ez a szűkitős dolog elég hülyén van megoldva szerintem ezeknél! -
vadasziz
csendes tag
válasz
shaddam #12631 üzenetére
Szia!
Ilyen adapterem van. Szerintem, mivel a felső "anya" alatt nincs alátét ezért oldalra eldeformálódik kicsit a propeller, ha izomból meghúzom.
Milyen csavarkulccsal húzod meg kézzel?
A propelleren egy nagyobb luk van, amibe a megfelelő méretű szűkítőt kell beletenni, de ez nem fut benne végéig, ezért tud eldeformálódni (elcsúszni) a propeller.
Zoli -
szacsee
nagyúr
válasz
shaddam #12555 üzenetére
Itt egy unbox videó amiből lesni lehet.
Ahogy nézem van minden hozzá majdnem.
XT60-ról monitor DC kábelébe, Receiverbe, switch-be.
Videó Jack-Jack + Tuel vagy mi a szösz.
Elvileg receiverhez is adnak kábelt így össze lehet legózni, de összeszerelési videót nem találtam még ahol a benne levő kábelekkel rakták össze, de lehet valami elkerülte a figyelmem. -
szacsee
nagyúr
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
shaddam #12407 üzenetére
Csak a 32 dolcsi 40+ helyett nekem tul szep, hogy igaz legyen esetenek tunt. No, megis vannak rozsaszin poni unikornisok.
Jaj, megjott az Emax Nighthawk pro. Meg szerencse, h karbon vazas, a doboz ripityara torve! A gep egyelore ugy tunik h tulelte. Egyelore nincs akkum, meg a tavot kell megneznem nem serultek-e a gimbalok.
Szijat hasitanek a rakodomunkas hatabol. En a sajat munkamat tisztessegesen elvegzem, elvarom masoktol is!!!
Angliaban a Channel 4 forgatott rola nemreg dokumentumfilmet. Erdemes megnezni az elozmenyfilmet. -
Jackal2
senior tag
-
válasz
shaddam #12177 üzenetére
nee.
mert ez nem dji?
a studio-x meg már akkor is videókat csinált, amikor a dji még kósza ötlet se volt. más kérdés, hogy az ő klipjeiket meg képi világukat nem szeretem különösebben, de azért na.szerk: hja, 45mm@inspre1pro
Imy: jönnének azok haza, csak nem mindig bírnak a széllel
-
synar
őstag
válasz
shaddam #12059 üzenetére
A FIREFLY 6S-ben is van.
-
kimista
aktív tag
-
tibibi
őstag
válasz
shaddam #10885 üzenetére
gyorsan elfogyott
Én iis ráizgultam volna ,de előbb meg kellene tanulni rendesen repülni...
Imy Out of Stock
-
Jackal2
senior tag
válasz
shaddam #10885 üzenetére
Nagy a kísértés, remélem estére elfogy, különben veszek egyet
Más:
Megjött a Nihui U807, hétvégén kipróbálom, szóval lesz róla teszt valamikor. Első blikkre, amit látok ezen:
- nyitott a fogaskerék ház
- a táv japán rádió a 60-as évekből
- nagy pici az akku fogadó, nem fog beleférni a WLtoysé+ elég jól néz ki
+ stabil
+ jók a fények -
TromF
tag
válasz
shaddam #10648 üzenetére
#shaddam #laccy88, koszi az infot, kepet.
ilyen foliat rendeltel? Milyen szeles/hosszu szalagra lesz szuksegem? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
shaddam #7823 üzenetére
Latatlanban: 0720-as coreless motor 9 fogu nylon pinionnal. Valszeg 6X3X2 csapagy vagy bronzgyuru. Prop barmi, amit oldarol lehet felfogatni. FCB ha kimul akkor 9 dolcsiert a syma-tol vagy egy U807 + tav.
Egyedul a prop tengelye a fogaskerekkel kerdes. Elkopni nem szokott egyik sem, de megfelelo szerszamok nelkul rohadtul nehez tengelyt egyengetni. De fogadni mernek, h a syma eredetije belemegy.@ Gaborka30 - az amerikai kontinensen laksz? H8 mini, a 3D X4 nem veletlenul van annyira learazva a beka segge ala.
-
Allien
veterán
válasz
shaddam #7793 üzenetére
A BG-n is van, 58.29 dodó, és kb 2 "előnye" van max. A súlya kisebb, ha minden igaz (72g a xiaomi, ez meg 65g), illetve, Multi-Language: Hungarian.
Amúgy nekem ilyenem van. Most EU raktárból még olcsóbb, de a súlyát nem tudom, és csak 30 fps-t tud. A wifije meg felejtős. Pontosabban, csúszik kb 1 másodpercet eleve, és néha kifagy... -
Minstrel
senior tag
válasz
shaddam #7107 üzenetére
Próbáld meg újra rátölteni az fw-t és utána egy 6 pontos kalibrálást csinálj. De amúgy ezekkel az értékekkel működött normálisan? Mert szerintem ezek az alap beállítások, motorerő elég gyenge egy ilyen kamerához. Nekem ilyen értékekkel jó a hasonló cnc gimbal-om [link]
-
szacsee
nagyúr
válasz
shaddam #6921 üzenetére
Kicsit feszegetném a témát, ha nem baj, mert nem tudom mennyire lett kitárgyalva.
Látni pár videóban vízszintes hullámzást, amit valaki az emelkedéssel magyaráz, hogy a kamera fos és nem bírja követni, van aki az adatátvitelre, vannak akik az elektromos interferenciára gyanakodnak.
Van erről valami infó?Ha már elektromos interferencia is szóba került.
Hobby CNC gépeknél, ahol léptető motorokat használnak (szintén egyenáram) előfordul lépésvesztés és ott csak ez lehet az egyetlen ok. Árnyékolt vezetéket húznak a motorokig, vagy csavart érpárokkal viszik a kábeleket.
Kérdésem az lenne, hogy ilyen szempontból melyik a leg szerencsésebb.
- ESC csatlakozókkal a karokon (eséskor ha törik a kar a kábel kicsúszik a csatlakozóból és az új karra mehet vissza, ellenben forrasztáskor sérülhet)
- ESC fixen forrasztva a motorra és a power boardra, hogy jobb legyen a kontakt és rázkódáskor nem csúszik ki, viszont eséskor könnyen sérül az esc vagy a power board ha nagyot esünk.Elhelyezést tekintve:
- közel legyen a motorokhoz (karon legyen)
- közel legyen a power boardhoz (testre legyen rögzítve)Fórumokat olvasva van több vélemény is, ami árnyékolást javasol erre a részre, viszont az elektromos kábelen fellépő zavarokra pedig ferritgyűrűt ajánlanak.
Utóbbiból 4 db azért megdobja a súlyt, de láttam olyat is ahol a kamera betáp kábelére tettek ferrit gyűrűt.
Van aki használ itt úgy FPV-t hogy a fenti jelenség nincs meg és lehetőleg nem százezres tételű az FPV-je?
Kösz a válaszokat előre is!qnadam: +1
Illetve ha elsődleges a teló, akkor vagy blokkolni kellene a bejövő hívásokat, vagy hülyén fog kinézni hogy irányítod és előugrik a telefon hívásfogadó oldala. -
szacsee
nagyúr
válasz
shaddam #6921 üzenetére
Ezek jóval többet kell, hogy tudjanak.
Majd írd meg légyszíves mennyivel nőt a hatótáv, mert kíváncsivá tettél.muranyig: Szimplán elsőre a specifikációkat nézem meg:
Cheerson CX-33W-TX CX33W 2.4G 720P ...
Flight time: 6--7 minutes
Charging time: About 210 minutes
Control distance: about 30-80M
WIFI transmission distance: about 20mCheerson CX-33S CX33S 2.0MP HD Camera 5.8G
Flight time: 6--7 minutes
Charging time: About 210 minutes
Control distance: about 30-80M
FPV transmission distance: about 30-80mCsak a specifikációkból pár dolog jön le:
1. Ráérős leszel és kivárod, míg feltölti az akksit vagy még most veszel olyan töltőt ami tud 4-et, mert 3 és fél órán át tölti az akksit.
2. 5,8Ghz-est választanám, mivel a 2,4-es hatótávja 20m, ami elég csirke. Ezután még egy range tuningot azért megeszközölnék az íze kedvéért. (távirányítón főleg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest