- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddam
aktív tag
válasz
vadasziz #12252 üzenetére
Ilyenem van. Az fpv racerem naze32-je tud voltage szintet mérni (mondjuk főleg osd esetén látom értelmét), de szerintem maradok ennél. Van egy hobbyking osd-m amin van stopper meg feszmérő, egyenlőre nem tudom beépítsem-e. Ha másért nem az a buzzer azért jó, mert egy orbitális crash után ha szétrepül minden egy kis mázlival rajtmarad a balance csatin és megtalálhatod a bokrokban
-
kimista
aktív tag
válasz
szerintem bármilyen vezérlőt is veszel, cc3d vagy naza, mindegyikben van low voltage alarm, szóval ezek alapból le vannak kezelve (tudtommal) progijukkal pedig be tudod állítani a failsafe funkciót (rth vagy land)
Egyébként a váz önmagában kevés leszmotor, halom prop, esc, fc, gps se árt, aksik pár db, töltő.
Én is közelítek ehhez a projekthez, kiváncsi vagyok Te mit hozol ki belőle, mire akarod használni a gépet és ennek megfelelően milyen konfigot választasz -
laccy88
senior tag
válasz
szia! feltételezem, hogy a kezdeti időszakokban nem tervezel több száz méter (látótávon kívül) repülni. Talán az x5c után kell egy kis gyakorlatot szerezni, mert másabb
Több féle megoldás létezik az akku fesz figyelésére, alacsony szint jelzésére. Kezdésnek ezt javaslom. Ez eléggé hangosan sípol, ha az akku egy bizonyos szint alá merül.
Később leszel olyan szorgalmas, kíváncsi, hogy utánajárj milyen más megoldások léteznek. Mint pl telemtria, fpv esetén kijelzés stb
ui.: én a naza vezérlőt ismerem, ott van vizuális jelzés(a gépen led), illetve vész mód, ha merül az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged