-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #50208 üzenetére
-
Watt25
veterán
válasz
Peaceliker #50200 üzenetére
Nincsen ebben konkrét tapasztalatom, csak az elvi értékekkel vagyok tisztában...
LiPo cella néveleges feszültsége 3,7V, NiCd névleges feszültsége 1,2V
Miért kezdené el tölteni NiCd módban az 1,68V-os LiPo cellát? Hiszen azt hinné a töltő, hogy szinte túl van töltve...Nekem van egy ilyenem. Beállítanék rajta 1,75V-ot, rákötném a cellát, és figyelve az áramerősséget, szépen lassan elkezdeném emelni a feszültséget 3V-ig, aztán rá a rendes töltőre.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #50200 üzenetére
Hmm az a baj hogy Ni módban is eldobja a töltő...
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #50120 üzenetére
Jaja, amúgy ha valaki közben meggondolta magát és lemaradt róla, akkor [ismét kapható akciósan].
Amúgy az ingyenes szállításhoz nem kell mellé semmit rendelni mert 501g-750g között ingyenes ha jól láttam.
Tőlem nem kértek a szállításért egyik alkalommal sem. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #50109 üzenetére
Rendben értem én, de annak tekintetében hogy egy nyomorult 5"-s kijelzőt mennyiért tudtam venni, baromi módon megérte.
A KDS szemüvegemnek sincs akkora hatótávja mint a VR D2 szemüvegnek(nem is csoda) de ha annyit tud mint a KDS az már megfelelő lehet.
Mindegy, majd kiderül.Antennákból azért jó párat ki lehet/kell próbálni ahhoz hogy kiderüljön melyik párossal is jobb a kép.
Mert van hogy a duplája is megvan távolságban, ha jó a párosítás.A Cyclops szemüveget nem volt szerencsém próbálni, csak jókat olvastam róla.
Túl sokat azért nem várok tőle, de mint ahogy ismerhetsz már, úgy is jól leszólom majd. -
Amarton
tag
válasz
Peaceliker #50026 üzenetére
Ha jól tudom, akkor még nincs készen az applikáció, amivel egyszerűen be lehet jelenteni.
30 nappal a repülés előtt kell bejelenteni?
Gyakorlatban hogyan működik? Kimegy drónozni az ember és retteg, hogy ne kapják el? -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #50023 üzenetére
Bár stefi81 kolléga fülembe ültette a bogarat hogy máshogy keressek motort. És akkor racerstar 2306 igen jól hangzik. Persze dys ről meg nincs még mért adat... Kénytelen leszek várni
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #50019 üzenetére
Nem tudom milyen, majd kiderül. De amúgy durva hogy teljesen jó mocikat lehet már kapni 10-15 dollár körül.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #50002 üzenetére
Egyenlőre talonba tettem a motorcsere, ESC öteltet.
Megvárom míg megjön a Leader és megnézem átszereléssel a 130-as vázba.
130-as váz +6g
GPS +7g
kamera 6g VTX 3g (gyári nem tudom hány gramm)
És persze hozzá kell számolni, hogy ennek a váznak nagyobb a légellenállása, súlyelosztása.
Majd meglátom mit igényel.Jackal2 $103.83 (szállítással)
A gépet $89.99 vettem
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #49974 üzenetére
Én szerintem bepróbálom a dual lockot, videókon mindenki dicséri, még Joshua Bardwell is. Itt pl mutatják hogy tart, tulajdonképpen össze pattan. Ezt persze még fogatom majd velcro-val.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49921 üzenetére
Motort mennyire nyírja az ilyesmi? (Mondjuk egy ilyen 1940-2040 mértékű változatásnál...)Nagyon, vagy elenyésző az élettartamot tekintve?
(Hulkie 1940 és 2040-et rendeltem a gt-r90-re, azt ajánlgatják a review-ban) kíváncsi leszek a különbségre... -
Watt25
veterán
válasz
Peaceliker #49862 üzenetére
Csodás. Tehát akkor mindkét táv Mode 1-nek hívja a Mode 2-t...
-
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #49837 üzenetére
Nem ragaszkodom a helyhez.... majd lekkoppintják, és az aliról vagy a bg-ről megveszem....
Én ráérek.... -
Watt25
veterán
válasz
Peaceliker #49798 üzenetére
Hmm... én eddig azt hittem, hogy az a normális, ahogy az X5C-n van...
-
Watt25
veterán
válasz
Peaceliker #49796 üzenetére
Én csak a forgást akarom átrakni. Így szeretném: bal oldalon gáz és oldalazás, jobb oldalon forgás és előre/hátra. Így kell az X5C-t is irányítani, ehhez szoktam hozzá. Hogy a fenébe huzalozzam át az agyam? Főleg úgy, hogy valszeg azért az X5C-vel is akarok majd még repkedni. De így nem lehet...
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49790 üzenetére
4 in 1 esc nekem nincsen föld. körbe tekerve sincs. Dshotot használok
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #49788 üzenetére
Van olyan videós, aki szerint van jelentősége, meg aki az ellenkezőjét állítja, mondjuk ártani nem árt, de lehet feleslegesen foglalja a helyet.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #49777 üzenetére
Igen igen attól függ, meg rá lett építve nyákra, és így lett 600mW a 200mW helyett, mert szerintem az [FT958] ugyan az lehet, csak nincs aluházba rakva mint amit én vettem.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #49774 üzenetére
Köszönöm, de sajnos arra sincs találat ilyen szempontból, mert azon eleve ki van vezetve(vagy csak én nem találom).
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49710 üzenetére
Így is van belőle 3-om és nem valami jó FC, nagyon rossz rajta a gyro...
Este neki láttok a 6"-os martian III-nak
-
successful77
csendes tag
válasz
Peaceliker #49675 üzenetére
Bocs, csati bontashoz nem ertek viszont volt itt keznel egy ollo :-))))
-
stefi81
tag
válasz
Peaceliker #49665 üzenetére
Nekem a Turnigy HV 1300mah 4s 10töltés után picit pufibb lett és most is ugyan olyan 70töltés után is és se a belső ellenállása sem a kapacitása nem romlott.
Most jött két Turnigy HV 500mah 2s ami szintén nagyon jó! Elfelejtettem hogy ez hv és csak simán 4.2-re töltöttem és akkor is azt mondtam ez a legjobb eddig.A leader gyári aksia fele annyit sem bír fele annyi teljesítménnyel se vizonyítás képpen.
-
NightLord
tag
válasz
Peaceliker #49654 üzenetére
És melyik az eachine matricás infinity?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49660 üzenetére
De van
Nekem a 40 C 1800 mAh konkrétan felfújódott 1 repülés után, mikor nyeleztem 3S-en négyágú propellerrel, a 65C meg le se szarta. Szóval ha nagyobból mindenki ugyanannyit hazudik, akkor a vége is feljebb van a 65C-snek
Az 5000 mAh 10 C érezhetően gyengébb, mint ugyanaz 20 C-ben. Anno az XK nál próbáltam és az 9-es proppal megkajált simán 50A-t full gázon. Érezted ahogy bebicsaklik a gép. 20C-nél meg csak azt érezted, hogy megy. Hiába a 100 A az 100 A
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #49646 üzenetére
Köszi!
Arra az a baj, hogy nem tudom rátenni az RP-SMA male antennáimat. Vagy valami átalakító kell. Lehet hogy ígyis úgyis kell átalakító, hogy jól el tudjam helyezni.
NightLord: Köszi! Megnézem.
Lehet amúgy a TX801-nél maradok, rengetegen vannak jó tapasztalattal vele, állítható ezer féle értékre a teljesítmény.
Mondjuk valami extender valami lehet kelleni fog, ami hajlik hogy jól eltudjam helyezni a vázon. -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49654 üzenetére
Jó hogy mondod, Zippym is volt, nem volt rossz, csak nem 40 C kell a racerre, mert azt megkajálta, mint a pinty
Multistar 65C 1400 mAh 4S nem volt rossz és olcsó, viszont a 10-20C-s volt kamera platformomon és az tényleg ergya...
-
NightLord
tag
válasz
Peaceliker #49640 üzenetére
Igen, lásd Randy Gamage FB csoportját.
-
stefi81
tag
válasz
Peaceliker #49613 üzenetére
dshot-nál is kell kalibrálni?
Igából egy esc sem örök és ha megdöglik akkor lehet kicsit megpörkölődik ez minden esc-nél előfordulhat elvileg.
Az meg hogy több millió db-ból több ilyen eset lesz, hogy leég az csak annak is betudható szerintem hogy egy 20dolcsi/esc-ből alig adnak el és arról nincs ennyi infó/tapasztalat.duc
Én a másik olcsó 30A dshot1200-vel repültem már vagy 40 aksit és hibátlan, BH R4-el, pedig 5040x4-es csavarokkal nyúzom. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #49604 üzenetére
Ezen agyaltam én is, hogy ha nagyon hamar gyilkolódnak a motorok akkor sokra nem megyek azzal hogy olcsó. Az a baj hogy Emax mocikra sajnálnám ráengedni a 800ft-os vezérlőket
Még leégeti a végén
(mármint az ESC a motort, magát a filléres ESC-t nem sajnálom)
AMDaZERG_1: fene se tudja, árulják ezeket mindenféle márkanév alatt. Gearbest-en volt racerstar moci furibee márkanév alatt is.
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #49593 üzenetére
Akkor az utolsót elmarkoltam Aliról
köszi.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #49581 üzenetére
Okés, köszi, jó hogy megkérdeztem
Akkor a 5040-es lesz. (Már ha lesz készleten értelmes színben)
-
mazso26
tag
válasz
Peaceliker #49583 üzenetére
Igen látszik a táv saját channel monitorján is sajnos...
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #49579 üzenetére
Köszi, akkor Kingkong lesz. Racerstar br2205-ös motorokat fogok venni. Arra mehet a 45-ös?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49561 üzenetére
TeamBlackSheepes meg RotorRiotossal még lenne plusz 20
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49558 üzenetére
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49555 üzenetére
RCX 1707 3200KV-ra gondoltam hogy az lehet jó lenne a JJPRO p175-őn (2 ágú proppal ) és átrakni arról az Emax rs2205 2600kv-s mocikat egy 5"-os gépre
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49548 üzenetére
Én még mindig nem találtam 1806-os mocit ami 4"-on a 4s-et is szeretné
-
syler123
veterán
válasz
Köszi!
stefi81:
-
Geller72
veterán
válasz
Jah, csak a 2600-as, RS2205S-es Emax darabja 17 euro. Én is arra várok de éppen hiány van belőle.
-
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #49531 üzenetére
Nekem hasznos a magasságtartás.
(Valószínű, hogy a hiányzó rutin miatt)
Gyakran előfordul a nem magasságtartós gépek reptetésénél, hogy annyira el vagyok foglalva a manőverezéssel, az orientáció kontrollálásával, megtartásával, hogy a yaw sűrű használata közben akaratlanul is (talán ösztönösen) egyre feljebb tolom a throttle-t, és mire észreveszem magam, addigra a gép már qrvamagasan van.....
No ez magasságtartásnál, rúgós throttle-nél nincs .... -
Watt25
veterán
válasz
Peaceliker #49531 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy hogyan képzeled nem középre álló gázkarral a szinten tartó gépek esetén a szinten tartást. Hiszen a szinten tartó gépeknél lényegében az nem gázkar, hanem parancsküldő az elektronikának, ami a parancsot értelmezve (kicsit le, nagyon le, kicsit fel, nagyon le, ne mozdulj) és a többi bejövő infót (gyorsulásérzékelő, barométer, stb.) összegyűjtve eldönti, hogy milyen fordulatszámmal pörögjenek a motorok.
Vagy én gondolom rosszul? -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #49509 üzenetére
Nem aliról, hanem GB oldalról, és elfogadható időt futott.
Persze biztos másolat ez is, de átnézve is a jobbikra hasonlít.
Nem csak a feliratokat figyeltem, hanem pár alkatrész is máshogy van a jobbikon. -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49498 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
A napokban olvastam egy Diatone Gt-R tesztet, abban ezzel a FrSky R-XSR ultra -val pakolták meg a gépet! Valami 1km-es távolságot emlegettek, ami nekem már non plus ultra, mivel a racerrel nem tervezek "távolságra" menni...(arra ott a Phantom,) a racerrel "őrültködni akarok végre...
Szóval az árából meg a tesztből kiindulva ez egy minőségi receivernek tűnik... Ezt szeretném... Így adott hogy frsky lesz a kontroller is... De nyitott vagyok,(és tudatlan) ha segítség képpen mást ajánlotokPersze ez egyelőre mind csak "álmodozás", és infó gyűjtés, mert nem egyszerre lesz megrendelve a szett... Annyira sajnos nem szalad a szekér...
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49496 üzenetére
Ismét köszönöm...
Akkor majd még ezt átrágom magamban...
"Hekkelni" semmit nem szeretnék...Épp ez lenne a lényeg számomra, hogy a repüléssel, és max. a gép (repülésének) tulajdonságaival kelljen foglalkoznom...Ne pedig a "b@sztatással"!
Ha valami nem stimmel, ne az legyen a kérdőjel,hogy vajon azért nem stimmel mert egy rakás sz@rt vettem, hanem tudjam, hogy valamit biztos én kurt@m el, és a beállításaim rosszak....köszönöm a türelmet és a segítséget
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49493 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást...
Másképp is feltenném ugyanazt a kérdést...
Akkor mondjuk összehasonlítva egy Flysky fs i6s-el? ami cca fele ennyibe kerül de legalábbis egy erős tizessel biztos olcsóbb....
Nekem biztos nem lesz "rábindelve " 5-8 gép, meg ilyenek,,,és tartok tőle, hogy mezőn sem fogok ped-et állítani!És hozzáteszem a az FSi6s is nagyon tetszik mert az meg ugye erősen hajaz a Phantom távjára...
De ugyanakkor ha már ebből kis racerből "minőségit" vásárlok, szeretnék jó társat választani mellé, hogy élmény legyen a repülés, és ne legyen az hogy a táv miatt valamiért fosnak érzem a repülést(gagyi a gimbal, vagy tudomisén)...
Nem tudom érthető e mit akarok dadogni ?(#49494) Jackal2:
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49489 üzenetére
De az "international version"-nél nem lehet mode-ot választani,és alapáron 29K.(Huf) míg a színesnél van mode1-2 lehetőség, és elvileg majdnem féláras akcióban van...
OK ez utóbbit hagyjuk valszeg parasztvakítás az akció, de a mode dolog fura nekem kicsit,,,Szerk:
OK, csak olvasnom kellet volna:
"international version":
"Note: This version is Self Centering Throttle."Illetve a kérdés... amivel nyitottam a Diatone GT-R "megbetegedésemet" is...
Mennyire számít "minőséginek" ez a QX7 a kategóriájában?
(mert azt ugye látom hogy távból is határ a csillagos ég....)
Szóval mondjuk a Diatone GT-R mellé jó társ lenne? -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49489 üzenetére
A történethez annyit, hogy az előbb ajánlottam fel az egyik fórumtársnak, hogy megveszem neki én, ha nem ugyanazt az árat látjuk, hogy segítsek neki.
De remélhetőleg most már mindenki azt látja, amit mi és így mindenki BG bérenccé vált
Szerintem senki nem tudja követni a rengeteg hírlevelet ami a BG,GB, HK, Myrcmart, TD, Ali, Surveillzone, GKB, Tomtop-tól jön és ezek csak a nagyobbak. Van még 30 kisebb, mint a Silverdrone meg hasonlók..
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #49486 üzenetére
na, vitazáróként, én vagyok a ludas, én küldtem linket Jackalnak, ami email only price volt, azért volt nekünk jó, de nem személyreszóló kódunk van, ezt mindenki megkapja emailben aki feliratkozik.
Jackal nem tudta hogy ilyet küldtem neki...
Itt a link aki akar vigye 34K-ba... -
helltp
aktív tag
válasz
Peaceliker #49467 üzenetére
Valószínűleg én nem fogalmaztam elég pontosan, de lehet te is el vagy tévedve kicsit
. A TX03 az egy teljesen AIO cucc, benne van a kamera is, nem csak a VTX. És én azt gyanítom, hogy a kamerám halt meg, de az adó része működik.
A Diatone, meg nem a multi rotor 20% off os RD11 kóddal annyi? Legalábbis azzal 170$-ra 36k HUF körülire kéne kijönnie.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #49470 üzenetére
-
helltp
aktív tag
válasz
Peaceliker #49456 üzenetére
Ezen nincsen kimenet, teljesen egyben van az egész, csak a táp csatlakozója lóg ki. A 9 ker tökéletes lenne, én pont szembe, a 11 kerben tevékenykedek. Kamerát pont mivel így egyben van, macerás lenne rákötni, plusz félnék, hogy megsérül az is, ha az adó részen van valami nagyobb baj. Inkább egy szemüveg vagy bármilyen vevő kellene, mert a kijelzőn látom,, hogy milyen csatornán ad, így meg lehetne hnézni, hogy a vevő fog-e valamit egyáltalán.
Köszi a segítséget! -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49410 üzenetére
De ha legalabb ideerne 3 het alatt. De nem fog iden sem.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49408 üzenetére
Ezek keszoktak a free shippingrol? Mert a checkoutnal meg akar vagni 1.84 eurora ship cost miatt.
. Jah megvan. Tracking number miatt. De anelkul is levesz 0.23 eurora.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49406 üzenetére
8.5 euroert meg foleg.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49402 üzenetére
Addigra mar RC pickup kell, hotoloval.....
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49390 üzenetére
Ennyire reszletesen nem trukkoztem meg soha
processingig lehet tudtommal.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49378 üzenetére
Az imént beszéltük, hogy a kefés gépek szar cuccokból vannak összerakva, erre most nézem, hogy a QX105 BAT gépnek a kamja dettó ugyan az, mint a lizardnak.
Akkut megnézted?
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49372 üzenetére
A QX105 BAT-ban 1020-as motorok vannak, arra sok mindent mondanék, de hogy gyenge, azt azért nem.
Már persze a többi, 615-öshöz képest ég és föld. Azaz 1s-hez képest nagyon jó. -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49372 üzenetére
No, teszteljük le őket, van itthon egy csomó szénkefés szarom, azokat télen megcsinálom, mikor van időm, és akkor a videó alapján mindenki szavazhat
Várom a BeeBee-t, hogy milyen lesz, majd elmondom
Ezt a súlyfétist szerintem nem lehet felhozni itt jó mentségként, mert pont azt beszéljük, hogy nem kell hogy erős legyen.
Geller: így lesz a vita pointless, hogy kinek mi van otthon
-
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #49309 üzenetére
Jaaaaaaa, nem is az eaerodinamika miatt írtam, hanem mert egyszerűen csak vagányabbul, pofásabban, sportosabban nézett ki ....
De a lényeg tényleg, hogy könnyű, és megvédi a kamerát a legyalulástól (remélem)... -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #49323 üzenetére
A kép itt ment el (#49247) rokarudi. Aztán meg Jackal2 írta rá, hogy neki a vezérlés.
(#49325) Peaceliker
Köszi, majd még átgondolom mi legyen. -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49318 üzenetére
Én megoldottam, rá raktam a 120cm-es Tv-re a Diversity is vevőt
Faterom meg húgom bent nézte mit repkedek az udvaron
Ez nem is lenne rossz ajánlat a Leaderhez. Tartalék aksinak.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49272 üzenetére
Nekem az irányítás ment el, az a vevő egy katasztrófa.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #49318 üzenetére
Gyanús, hogy olcsó és mégis van még belőle.
-
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #49305 üzenetére
Köszönöm!
Megszenvedtem vele, mert olyan széles a kamera látószöge, hogy az első verzió "ablakát" hiába szabdostam egyre nagyobbra, mindig belelógott a képbe.(Pedig az jobban tetszett, sokkal áramvonalasabb volt, olyan igazi nyújtott csepp forma.) Felraktam, átszabtam vagy 5x egymás után az első verziót, de végül csak tervezni kellett egy másodikat, így lett aztán jó .... -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #49284 üzenetére
Már írtam, hogy sok kábel csak a próbálgatás miatt van ráforrasztva ideiglenesen.
Amiket ilyen hosszúnak látsz az mind az, meg van ami ugyan abból a célból van ideiglenesen, csak máshonnan hoztam/vittem a delejt/jelet, és rajta van addig hagyva hogy ne kelljen újból ráforrasztani.
A többi ami a végén marad, épp olyan hosszú, hogy éppen csak be lehet dugni őket, sokszor csak csipesszel.
Tehát a vezetékeken itt nem sok súlyt lehetne nyerni. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #49259 üzenetére
Valójában alapból nem voltam annyira magasan, de a széllel szemben csak emelkedni tudott, "elejteni" meg már nem volt lehetőség, mivel a Duna túl közel van, és azt kiszámítani, hogy hova esik elég nehéz dolog. Meg ugye ahol víz van horgász is, és marhára nem örültem volna annak sem, ha valamelyikre ráesik, vagy akár mellé. Az eset óta sokszor visszanéztem a felvételt, kielemeztem. Miután én széltől védett helyen voltam nem is érzékeltem a szelet, és amikor elindítottam felém a házak között fújhatott be a szél, amivel szembeszállva emelkedett, minthogy közeledett volna. Ami gond volt, hogy nem raktam át acroba, hogy jobban rá dönthettem volna a szélre, így talán vissza tudtam volna imádkozni. Az eset tökéletes volt arra, hogy rákényszerítsen az acrora, valamint tudjam tisztelni ilyen kis gépnél a szelet. Azóta meg már meg is szerettem az acrot, bár még csak a Liftoffal léptem vele kapcsolatba
-
rokarudi
aktív tag
válasz
Peaceliker #49251 üzenetére
Tereptárgy nem nagyon volt, egy mezőn reptettem. Az adót nem állítottam, de gondoltam, hogy alapban azért ennél többnek kellene lennie. Hátha használ valaki meg ilyet, csak kíváncsi lennék másnak is ennyi-e a távolság. Ettől függetlenül veszek majd rá egy jobb antennát.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
A Lizard kameráján nem tudom milyen VTX van, de az tuti, hogy elvesztés előtt egy nappal raktam fel 200mW -ra a teljesítményét, és a Quanum Cyclops V2 a fejemen ment el 1000 méterre és adta a videó jelet, bár időnkét zavaros volt a kép, mivel forgolódott a kis szaros, és gondolom árnyékolta a váz.
Az utolsó képkocka (1004 méter): -
varadigabor
senior tag
válasz
Ingyen küldik, regisztrált posta meg 5 dollár volt nálam.
Némelyik vázzal tényleg drága de csak nem valami bóvli anyagból vágják.(#49246) syler123 nem sokkal olcsóbb, most van valami black friday kedvezmény is iflighton
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49244 üzenetére
Mondjuk ez nem olyan rossz szerintem, Hely is van benne.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #49229 üzenetére
"Engem szerencsére nem kapott el a kapitalizmusban oly divatos megalománia, így kicsit sem érdekel emkkora, az érdekel hogy repül."
Érdekelne nem vettem volna a 220 mellé egy Leadert is, vagy amit sajna elvesztettem Lizardot. Ja, meg ugye itt az F36A munkahelyen a kollégák szokták visszafordítani, ha egy bukfenc után felborul, miközben az emelvényről reptetem
Van, hogy az emberek fejére parkolok, vagy főként oda próbálok leparkolni, de kézbe parkolnom sokkal jobban megy
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #49215 üzenetére
Én is nézegettem 5S-6S videókat és vad
Sőt, néhol már túl vad, és nem is állítom, hogy nekem szükségem lenne már arra, én csak kipróbálnám (aztán megszeretném)
Az egyik videóban konkrétan ebben 3S-4S-5S azonos gépben próbálta ki a különbséget, ami természetesen unfair, mivel az a propeller bizony nem 3S-re tervezett. Azt is elfogadom, hogy a kisebb, könnyebb is tud brutál módon haladni, ami tetszik benne az a "könnyebb" mivel kisebb sérüléseket tud szenvedni, okozni. Szóval az az irány tényleg optimális, de azért a nagyobb mégiscsak "nagyobb"Amikor a Lizarddal vonultam le reptetni és nem volt más nálam, mint a pöttön gép és a távirányító elég viccesen néztem ki
Gondolták ebből sem lesz felnőtt, de persze, ha látták volna mire képes!
Aztán meg amikor a Syma X8 -al mentem le egy kisgyerek (~10 éves) mondta az anyukájának "nekem is ilyen van"Hát, hülyének éreztem magam
Az iSDT Q6 Plus olyan firmware-al érkezett, ami még nincs is kint a hivatalos listában. Előre dolgoztak volna a hamisítók?V2.1.0.30 Működni viszont elég jól működik, és pontosnak is tűnik.
Miközben írtam végeztem az X220s "darabolásával". Néhány dolgon változtatok benne, rajta és mostanában úgysem kell felemelkednie az időjárásnak köszönhetően, pedig nagyon várom már, hogy végre aktiváljam az ACRO üzemmódot. -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49215 üzenetére
De milyen vázból hozod ki?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49201 üzenetére
Én nem nagyon szoktam nézni ezeket a minimotorokat, néha kidobja a banggood akkor láttom
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49196 üzenetére
Hát én ilyen kis motort csak racerstar, sunnysky meg happymodel márkában láttam. Egyik se tűnnik nagyon jó márkának
Ha el kezdenek ezek is fogyni tuti többen kezdik el gyártani. 22xx méretben is már annyi fajta motor van...
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #49192 üzenetére
Köszönöm, akkor lecsó
túl szép volt, hogy igaz legyen
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49168 üzenetére
Rendeltem BeeBee 66-ot, 1-2S brushless, direkt beltérbe. Nemsokára kiderül, hogy overkill-e
-
válasz
Peaceliker #49178 üzenetére
De az az autó a kerékre és a felfüggesztésre esik nem konkrétan az alu vázra.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #49180 üzenetére
Ne hidd, hogy annyira könnyen tudtam eltörni!
Véleményem szerint az azonos falvastagságú alu-karbon összehasonlításnál a karbon hamarabb törne.
Ami az alu ellen szólna a merevsége. A karbon sokkal rugalmasabb, ami némileg jobban elnyeli az ütést, de szerintem így kerülnek egálba, árban viszont szerintem az alu drágábbra jön ki. (nem vagyok anyagvizsgáló) -
válasz
Peaceliker #49174 üzenetére
Te és az mikor kap akkora ütést, mint egy kopter?
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49174 üzenetére
..könnyen lehet, hogy egy ötvözet, mondjuk magnéziummal és más anyagokkal.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49153 üzenetére
Martian II olyan mint a ZMR, a Maritan III az kisebb
Mostmár elférek, csak mikor összeraktam nagy immersionrc 600mw vtx volt benne..de amúgy a 4in1 esc is elfoglal egy csomó helyet, meg a LC filter, LOW ESR kondi is...
Más: Van baromi olcsón omnibus fc, csak siesettek..
Nem tudom miért de nagyon tetszik ez a váz
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49145 üzenetére
Én 2x1cm vevővel is kínlódtam hogy hova rakjam a Martian III-on. Ilyen nagy vevőket esélytelen felrakni..
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #49138 üzenetére
Nem tudom, csak tippelek
Valahol azt olvastam, de a BG meg GoPro tartónak írja a felső részt. De véleményem szerint akár oda is rakható az akku. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #49136 üzenetére
Elvileg az akkunak felette kellene lenni (hacsak nem alulra akarja az emberfia fogatni) így elvileg a kamerát nem nullázza le az ember az első fa-gép találkozásnál. Vagy akár rakható oda karbon. Viszont így meg már szerelős a buli, de véleményem szerint szerelős hobbi.
Ma megjött a GB iSDT Q6 Plus töltő. Mit mondjak, meglepett, mert ijedten néztem a csomagolásra, hogy ebben mekkora töltő van?
Szerintetek?
Azonban respect a GearBestnek, hogy így óvták meg a BangGood zacskózásával ellentétben! (LAMAX csak a személyes adatokat takarja) -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49122 üzenetére
+(#49123) Geller_1972
Phantomal azért volt könnyebb dolgom, mert úgy vázoltam itthon mint "befektetés", mivel technikusként, operatőrként melózom, így termelni is tud a gép...tul.kép. mint munkaeszköz lett előterjesztve...
De ezt a kis zümi Diatone-t nem tudom itthon "eladni" munkaeszköznekMarad az egyszer csak megjött, és valami kamu számot bemondok rá utólag történet...
a 4 éves fiamnak 22.000.- Huf.-ért vettem karácsonyra egy RC verdát...Azzal is meg lettem gyanúsítva, hogy magamnak vettem
Pedig nem is .....
Valahogy annál is utólag derült ki mennyiért vettem
"Legálisan" nem menne át a "tanácson" a gép sajnos....Én is tudom, hogy ezer felé állnak a pénzügyi prioritásaink, de ha egyszer olyan kurv@ jó dolog repülni
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Peaceliker #49122 üzenetére
Na ja, csak az apróbetűs részt is el kell olvasni. kapják be:
Global Warehouse (Hong Kong)
All orders of USD150 and over, qualify for free shipping from the Global warehouse to the following countries only: US, Australia, Great Britain, Japan, Korea, Canada, Israel, Germany, France, Italy, Singapore, Thailand, Hong Kong, China, Philippines, New Zealand, Netherlands, Malaysia, Belgium, Austria, Norway, Sweden and Denmark. The maximum allowable weight to qualify for free shipping from the global warehouse is 20kgs. -
rokarudi
aktív tag
válasz
Peaceliker #49115 üzenetére
Szerintem nem
Ahol láttam, hogy ilyesmit használtak rajta (szerintem talán A8S-t), azt is a felső lapra rögzítették, nem a gép belsejébe.
(#49117) stefi81 Köszi, megnézem ezeket
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49109 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #49086 üzenetére
Na most jól össze is zavartál
Nekem nagyon bejött ez a kis Diatone...
A kérdés mit akartál mondani?:
"Nyilván faja, meg lehet vele arcozni," tehát arcoskodni?
Vagy lehet vele acrozni?!Az előbbi nálam nem állja meg a helyét...nem arcoskodásból veszem a gépet, mert valszeg nálunk az "erdőben" max az őzek, meg a disznók előtt arcoskodhatnék vele
egyszerűen azért is kérdeztem a minőségét tőletek, mert ha végre veszek valami "értelmes" zümit, én nem nagyon szeretném "b@sztatni",,bennem ez a b@sztatós vágy már nagyon nincs meg! Csak repülni, és repülni....
Remélem azért a fityf@sz, cheersonok, e010 , és a phantom gyakorlat után azért nem azzal kezdem, hogy beleállítom a földbe! Nyilván teljesen más egy racer....látom, és érzem is,,,nem ugyanaz a liga, összehasonlíthatatlan a mozgás, és a gyorsulás...
Ellenben mégis azt gondolom, attól hogy van némi repülési tapasztalatom, és rendkívül megfontolt vagyok, első körben valszeg nem lesz beleb@szva a földbe...EZt csak azért részleteztem, mert hogy nem azzal akarom kezdeni, hogy a komplett cuccot másik vázba dobjam át...ergo a b@sztatást szeretném a lehető legkissebb mértékre redukálni...tudom, nem lehet kizárni, de redukálni biztosan....Szóval ezért szeretnék én valami olyan zümit, amivel a repülést élvezhetem, és nem a szerelést....
Enneka diatonenak a váza pld elég masszivnak tűnik...van benne anyag ahogy látom
Ugyanakkor, mivel mint lejöhetett már, én is "zsidrák" vagyok, nem vagyok a pénztárcám ellensége!
Tehát ha hasonló minőséget, és formát tudsz/tudtok ajánlani,olcsóbban, örömmel veszem....Nekem talán ez a kis GT-R90 volt az első, amibe annyira beleszerelmesedtem, hogy .......hogy csak nocsak...
Tetszik ahogy molnigee is csapatja a Lizardnak, ezért az volt az első jelöltem, de az az "emeletesház" forma, ami majdnem magasabb mint szélesebb....hát nem dobogtatja meg a szívem....Más:
Ezekkel a kis darazsakkal tényleg csak ilyen2,5-3,5perc közötti repidőket lehet elérni?Más1.1:
Ebbe a gtr-90be bele lehet pattintani egy Split2-t? -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49101 üzenetére
Volt ilyen is, sikertörténetek, de azért volt egy két csúnya bukta is. De a haverok örültek, hogy olcsón hozzájuthatnak
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49093 üzenetére
Még mindig nincs fészem. Pontosabban már nincs. És nem is tervezek.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49086 üzenetére
Jó de te egy fillérbaszó vagy, aki 2 dollár különbség miatt Aliról bekockáztat könnyűnek mondott vázakat meg hasonlókat, ócóóért
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49034 üzenetére
Topic OFF
Bevágom a levelet a személyes dolgok nélkül, amit küldtek:
"Dear Marton,
Please accept our sincerest apologies that you have not yet received your order.
Due to a unexpected shipping delay, your original package's delivery time has been affected.
To avoid further delays in you receiving your items, we have resent a new package to you for free.
We have offered you the new tracking number and delivery information via your registered account email address.
Kindly check both your junk and spam email boxes in case the message ends up in there.
Your parcel has been shipped out and it is on its way.
The delivery information
customers: XXX, shipping address: XXX
Tracking number: RX310949901DE,shipping method: DHLRAM,
tracking site: https://dhlecommerce.asia/track/Track?ref= shipping date: October 26, 2017 06:34:05,estimated time: 10-25 business days,
sku*quantity:211344802 * 1 ,PB0110101 * 1 ,
As I am writing to you today, the parcel is in transit, you can follow it up easily.
Here is the latest information of your parcel, please refer to the attachment.
Could you kindly wait for a few more days?
Please feel free to contact us anytime and we hope you can receive your parcel soon.
Thank you for your patience.
Best Regards
Alston
gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
"Tehát: mielőtt észrevettem volna, újra feladták, kicsit elkapkodták a témát, mert bevitették DHL-lel a vámra, hogy minél gyorsabban megkapjam. DE ez egy fél áron vette tablet (52 USD EU Express-szel).
Egy barátommal vettük, ő neki megjött az első is és a második is, szintén fél áron, vagyis lett KETTŐ darab Voyo Q101-e durván 10.000 Ft / db-ért, egyiket eladta 25-ért, van egy tabletje +5000 Ft.
A Banggood is újraküldött nekem több cuccot már, adtam videót, szó nélkül küldték az új vezérlőt (aztán kiderült, hogy az ESC szar, de ez most mindegy
)
Olyan nekem is volt, hogy 10-15 napig parkoltattak cuccot, ez szar ügy, de ez általában azért van, mert kifogy a készlet, mielőtt reagálnának és nem kibaszásból. Két telóval jártam így, egyiket 20 nap alatt megkapta barátnőm, én 40 napot vártam az enyémre, pedig egyszerre rendeltük. Jah és EU Express mindkettő, vám nélkül...)
Az általad kedvelt Ali viszont egy igazi trágyadomb, van mikor 1 hetet könyörgök, hogy a pénzt visszakapjam, ez 4-5 levélváltás, magyaráznom kell, hogy nem kérek sárga háromszöget a kék kocka
helyett, szánalmas egy banda...Topic ON:
Láttátok a 90 mm-es Diatone 2018 gépet? apám, eléggé menő, TBS adó meg hasonlók.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #49037 üzenetére
És kinek kell szólni, hogy a 266 eurós drónjukra kattintva 388 lesz belőle?
-
stefi81
tag
válasz
Peaceliker #49034 üzenetére
Én is csodálkoztam hogy két lehetőség van a HK-n EU szállításnál 0 euró és 10euró. A 10eurós még több időt igért mint a 0
A GB-n egy időben rendeltem 3db aksinak nevezett izért akkor 17dollár volt akcióban. Csak azért vettem meg a q95-höz mert feldobta a rendszer és mondom 50c az fasza lesz ennek a kis gépnek. Ez a 50c annyira fasza lett, hogy lebegni alig bírt a gép és 30mp után szinte csak lebegésnél beesett a feszültség 3.5v-ra és csipogott. Írtam nekik hogy mind a három aksi rossz, majd sokára kapok levelet hogy vissza adnak valami pontokat aminek az értéke 3dolcsi. Majd visszaírom nekik hogy az aksikat kidobtam a kukába, mert használhatatlan és a teljes árat akarom vissza mert már rendeltem másikat. (ez volt amit soha nem kaptam meg, amiről az imént írtam) A lényeg hogy paypal-os vitát is nyitottam és nagy nehezen 11dolcsi értékü pontot kaptam tőlük sok levél után. Az aksi valószínüleg 5c kürül lehetett, mert olyan 50ohm volt az ellenállása.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #49009 üzenetére
Azért ez túlzás. Most küldték újra az egyik havero elhagyott tabletját, majd megkapta a másodikat DHL-lel. Két tablet 1 árálért, csak fel kell ajánlania charity-re
Ilyet te mikor hallottál MAGYAR cégtől?
Tattutól én kaptam duplán csomagot 30.000-nyi akku volt benne, jeleztem, mondták, de jó megvan a raktár hiány, de mondták ne küldjem vissza az ő hibájuk.
Sokat tanulhatnánk itthon a kintiektől.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49001 üzenetére
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #48997 üzenetére
micro arrowhoz bezzeg nem adtak
(#48992) Geller_1972 : BG szülinapon voltak jó akciók, Magyar akciókhoz képest a kínai akciók fényévekkel jobbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged