- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #41120 üzenetére
lehet meg jok az aksiaid...
majd fel vagy 1 ev mulva 100toltesi ciklus utan lehet neked is elszoszmotol a balancolason... mig ujjak voltak az x251-es aksiaim majd 1 eve.. csak balancolassal toltve vegzett 60/65 perc alatt.... ma mar az idolimit 120perc miatt lesz vege a toltesnek... -
válasz
syler123 #41067 üzenetére
Feljössz 1 napra pestre, a réten összedobjuk neked. De lehet tudom úgy intézni hogy jövő héten megyek Soltvadkert-re, az nincs messze tőled. Ha hozol mindent összedobom neked én is. Persze ez azért sok tényezőtől függ!
(#41068) molnigee: Sanyának 1 videójába belenéztem anno. Szerintem dögunalom. Nem azért mert rossz, hanem mert enged teljes mértékben hidegen hagy. Én nyaralásról sem csinálok szinte soha képet, igaz ehhez hozzá tartozik, hogy nem is voltam az elmúlt 13 évben sehol. Ezekre én nem adok ki pénzt.
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #41035 üzenetére
Nekem Ft-ban írja, 68K, a távért a simánál is 15K a felár, ebből számoltam az ARF-re 53-at, de igazad van, majd meglátjuk.
A realachoz kell még cam: 9k, vtx 4K, antenna 2K + 33 = 48.
Persze ezek vannak úgyis, szóval végülis jobban megéri, én mégis a wizit választanámBár sokszor megfogadtam hogy nem veszek többet eachint
A RTF-ben van egy 4s 75C-s aksi, ami ki tudja milyen mondjuk
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #41032 üzenetére
őő, miért is?
Ha a sima wizi megér 40-et, márpedig megér, kuponnal 36, akkor ez nehogymár ne érjen meg 53-at, kuponnal majd 47 lesz kb, mikor nagyobb motor, jobb antenna, jobb vtx, jobb fc, jobb esc, gopromount...
A sima wizi motorja 780at emel azt hiszem, nem érzem hogy olyan nagyon kevés lenne
Ja ez meg könyebb is 100g-vel mint a sima, és még 5s is mehet rá. Nehogy már kevés legyen...
JA és, az ránézésre odafigyeltek, és javították a hibákat is.Plusz remélhetőleg a sima wizit majd elkezdik kiszórni 20K-ért ala falcon 180
-
válasz
syler123 #41018 üzenetére
Keresd meg kimistat, szerintem elvállalja, ha elhozod pestre. Amúgy miért külön veszed ezeket a cuccokat? Itt és itt van pack-ba is 30-ba. Vagy ez a váz kicsi neked, esetleg nem tetszik? Utóbbi már bizonyított nálam, hogy nagyon jól bírja és szépen is repül.
(#41028) fape: Szerintem téma összefoglalóba nagyon sok minden mehetne (és kerülhetne is ki). Vagy legyen mégegy topicfelelős, vagy jobban kéne noszogatni Minstrel-t.
-
vandor01
senior tag
válasz
M3 as csavar..... alapvetoen a 8mm-es eleg lesz DE...
ha van 4mm-es carbonod aztan raksz ALU oszlopot
oda bemegy a 4mm maradek.... de... van mikor belul
az oszlopban nem azonnal kezdodik a menet kicsit sullyesztve
indul meg... es lehet igy mar csak 2/3mm menet maradhat
aztan egy erosebb crash es kiszakad a csavar....
en rendeltem 3x20 as csavarokat aztan akkorara vagom amit kivanok
a vagashoz eleg egy erosebb fogo aztan kis koromreszelo...
ha a suly fontos? lehet erdemes 3x10 alucsavart rendelni? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Pozsonyban az RC Svet üzletében simán összépítik neked a gépet. Igaz, ők egy MT2204 II motorra 16 eurót számolnak.
Amikor betáraztam náluk ragasztóból télen, akkor a fószer Emax NH 200-as vázra épp az említett mocik mellé DJI Snail szabikat rakott, az FC meg talán F4 volt.@syler123 - én már FC + PDB + OSD kombós lapot vennék, mert könnyebb elhelyezni és Betaflight alól állítgathatod az OSD-t, így nem kell azzal az agyrohasztó Javás appal szerencsétlenkedni.
Az i6-ot felejtsd el, én X6B-t vennék és felcsavaroznám az FC fölé. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #41015 üzenetére
A KGB project 710g körüli megrakva, csak simán krúzolva mégis megvan a 4+ perc üzemidő, ökörködve 2,5 - 3,5 perc, max sebesség attacknál 2 perc.
Mindezt 1300mAh 4S Infinityvel, ami ilyen gépre nem túl nagy. Kb. ugyanilyen repidőim voltak a 180-as Falconnal, ami 350-360g.
Le tudnád nekem mérni, mennyi a Falcon 180 mindenestül? Én átépítettem, így most 299,2g, de gőzöm sincs mennyi volt előtte, mert elfelejtettem lemérni.
Én vettem egy szett M3 nylon spacert meg egy szett M3 acél csavart. Ezek mindig kelleni fognak és nem üt meg a guta, ha egy elgurul.
@fape - iSDT előtt a Turnigy Reactor volt nálam a favorit. Ha nem sikerül megjavítanom az Eachine Geminit, akkor veszek egyet. A Gemini is csak használat közben derült ki h gyorsan hal, support meg 0 van hozzá. Konkrétan annyi, hogy vegyek egy újat. :/
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #41011 üzenetére
Egy jó házba nem olyan macera belepakolni a cuccokat. A NH280 vázában álom volt építkezni, a Falcon 180-ban pedig agyrém. Az egy dolog, hogy az NH280-ban sok a tér, de minden át van gondolva, mindennek meg van a funkciója, a Falcon 180 meg az "így jött ki" elv alapján készült.
Amit ebből ki akartam hozni:
Ha van egy jó kopterváz, abszolúte nem kell félni az építéstől.@fape - nekem nincs charsoon antimatterem, így nem tudom ajánlani és keveset hallottam róla.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
syler123 #40907 üzenetére
(#40907) syler123
(#40908) molnigee
(#40909) Baku
(#40910) vandor01Köszönöm a válaszokat. Direkt nem írtam árat, nem akartam a videó minőségét negatív irányban befolyásolni vele. De tudni szerettem volna, honnan kezdődik a minőségi videó. Mivel évente 2-3 alkalommal lenne használva csak otthoni felhasználásra és nem is égető a szüksége, így bármennyire is komoly gép lehet a DJI Phantom 3, nekem annyit nem ér meg. Mivel olyan 50-60.000 környékén nem lehet kihozni, így marad a már jól bevált kézi kamera.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #40881 üzenetére
Egy valami lemaradt, velcro-t ti honnan szoktatok venni? Mármint olyat, aminek az egyik oldala 2 oldalú ragasztó? Meg hát legyen hozzá másik oldal is, ami meg a kamerára menne
Banggood-on ilyet nem találok, vagy nem jól keresem, szerintem az utóbbi.
Azok a gumibakok amik az fpv kamerát tartják nem hajlamosak lejönni? Arra tenném a q6-ot , ha nem száll tova
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
syler123 #40854 üzenetére
Nekem is van mindkettő, a fentieket ennek fényében írtam.
A Q6-tal annak ellenére is elégedett vagyok, hogy majd szétb@szott az ideg, mikor összeszámoltam a hot-pixeleket, majd egy hónapot veszekedtem kínával, hogy cseréljünk szenzort, és az új se lett jó.
Meg annak ellenére is, hogy az akkuja ratyi.
Mert (nappal) jó képet csinál, kb. Yi minőségűt, és nem kell szarakodni a telefonnal, ha a beállításokban akarok túrkálni, és kézből kamerázva valóban segít kicsit a girója. A szoftverét is folyamatosan reszelik, így már bitrate-ben sincs lemaradva a RC2 mögött.
Drónra is fel lehet rakni, de nem fedélzeti kamerának, mert ahhoz nagy a lag, nappal szemben sok a lens-flare, az RC-hez képest nagyobb a súlya és lassabban követi a fényerő változásokat. Lóg a QR-X350 Pro hasán egy HobbyKinges mobius gimbalon és wanna-be-phantomozunk. Vagy csak simán ő a field-cam.Ha a tempón van a hangsúly, nem a táj szépségén, vagy gyenge a fény, akkor jön szóba a RunCam. Az előbbinek a kisebb súly, a robosztusabb felépítés és a fényviszonyokhoz történő gyorsabb alkalmazkodás az oka. Az utóbbinak meg a Q6 hot-pixelei, amiből nálam több, mint 400 van. Világos témánál észre sem vezsem, de statikus, sötét, vagy nagy kontrasztú témánál kifejezetten zavaró.
Akku: A giró eszik mint az állat, a felére-harmadára leveri az üzemidőt, ami amúgy sem fényes. Hidegben meg katasztrófa, mert az akku képtelen elég gyorsan elektronokat termelni. Nulla fok körül alig több mint 5 percet bírt giróval, anélkül meg 13-15-öt.
Nem nekem szólt a kérdés, de én nem vennék mást HELYETTE, mert nem várom el, hogy mindent tudjon, arra használom, amire való.
De ha csak egy kamerám lehetne, nem ezt venném. Hanem a RunCam 3-mat (százdolláré)Alien: Nekem a Netac P500/64GB-vel semmi baja... / nem fagy ki / standard M12-es lencséje van, lehet cserélni - én most rakok bele egy gopro-t, hogy nagyobb legyen a FOV / nem csak wifin lehet nézni, alapból OSD menüs
-
Allien
veterán
válasz
syler123 #40854 üzenetére
Mivel eddig nem használtam, persze (pár kép/vidi, oszt ennyi eddig).
Nem teszteltem, mennyit menne giroval, vagy nélküle. Valszeg, nem ezen múlik, hanem az áron. Ráadásul én a 90 fokosat vettem, mert az ugye egyfajta zoom. Az Eken H9 mellé vettem. A H9 egyből felrakható a Bugs3-ra. De, nem ez a terv. A 170 fokos kép már nagyon torz, élvezhetetlen számomra.
Ez meg szinte torzítás mentes. Akkor vennék RC2-t ha az ára (SZÁMOMRA) megfelelő lenne. A q6 megvolt 50 dolcsi körül pontozgatás nélkül. Az RC2 most vipeseknek 70 dolcsi. De a képe ennek is torz, 120 fokosan is.
Egy előnye lenne számomra, a cserélhető akksi (meg esetleg a gyári tartozékok).
Elképzelhető, hogy cserélhető az optikája, de már befürödtem a H9 mókolásával. Nekem egyből NORMÁLIS kam kell. Ez meg a q6.
X10Dead leírásából kb ennyi számomra. Me nem derül ki pl, hogy ok, RC2 wifit is tud, de ha szakad a kapcsolat, akkor kifagy-e tőle? Nekem van olyan sport kamerám, ami, ha elveszítette a jelet a telómmal, úgy kifagyott, hogy csak a teljes lemerítés maradt (annak se lehetett cserélni az akksiját, csak forrasztással).
Számomra fontos a vissza jelzés is, q6-on van. RC2 meg kb egy led? Ha véletlenül rosszul állítom be, és csinálom a felvételeket, már legalábbis azt hiszem, biztos nem ütne meg a guta, hogy semmit se ért az egész éppen. Ja, hogy wifin egy telón nézhetem? Hát, nem rossz az se, csak van, amikor már gondot jelenthet. Mondom, kérdés, mennyire üzembiztos.
-
válasz
syler123 #40775 üzenetére
Najó, de BG-n ott a garancia. Nekem (3*kopp) nem sok problémám van az enyémmel. CC3D F4 Revo. PDB-vel sincs baj. A drágábbak is lehetnek hibásak. Sokmindentől függ. Pl Zoty4-nak a ZMR-jéből a középső rész állandóan kiszakad. Szerintem az az egész váz úgy szar ahogy van. Nekem (3*kopp) eddig még semmi nem ment tönkre és nagyokat borulok a kapuzásnál.
(#40773) molnigee: Nekem volt Falcon180-am ugyan ilyen vékony vázzal és azzal is mentem neki fának, kutya baja volt. Kérdés, hogy szálirányba kapja az ütést vagy keresztbe, minden váznak van gyenge pontja. Be kell duplázni, akkor viszont a tömeg nő... Ott a kraken váz, 28eFt, és az is el tud törni, ha 120-al eltalálod a betont vagy egy focikaput.
-
válasz
syler123 #40767 üzenetére
5-6eFt alatt amit veszel FC-t szerintem kuka. PDB-ből sima legolcsóbb Matek jó. Ha nem OSD-s FC, kamerád van, akkor vegyél Matek HUBOSD PDB-t, az sem sokkal drágább és mégis van OSD. Vagy nekem van eladó minimosd is. VTX-ből pl ajánlott az Eachine VTX03, páran FT48-at használunk és jó(persze ennek is van baja, ha rossz helyre rakod akkor a csati mindig lejön, megoldás -> melegragasztó. Receiver az attól függ milyen távot használsz, ha Flysky-t, akkor vegyél IA6C. Vagy ha van újabb jobb, kisebb akkor azt. Én ezt a vonalat már nem követem.
(#40770) molnigee: Szerintem nem sűrűn törik az alsó-felső lap, ha félsz vegyél még egy vázat és duplázd be.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #40767 üzenetére
Én tök jól elvagyok a BG-s F3 FC-vel, amit a Falconokra is használnak. Multishotot támogatja, de gőzöm sincs a DSHOT-ról.
Az a furcsa h berakom Google-ba h "Racerstar 30A ESC burn" mindig ugyanannak a fószernak mászik elő a videója. A Blheli suittal simán le tudod égetni az ESC-et vagy a motort másodpercek alatt, ha nem tudod mit csinálsz. Meg sem kell mozdulnia a motornak. Arról egy szó sincs a vidiben, hogyan és mit állítgatott szét.Fun story - RCG-n egy fószer felrakta a Blheli-t és elfüstölte a Falcon 180 ESC-jeit, mert minden szir-szart állítgatott utánajárás nélkül. Megírtam neki h ő a hülye, erre meg hisztizett. Itt álljon mementóként.
Állítólag Blheli_S-nél semmit sem kell állítani a legtöbb esetben, max ESC kalibrációt. DSHOT-nál azt sem.
Ha mégis elkezdesz turkálni a Blheli suite-ban mindenképpen nézd meg Joshua videóját az ESC-ekről h biztosan ne szabj el semmit! Meg neked Bheli_S lesz, nem sima Blheli, így Blheli_S konfigurátorral nyúlj hozzá. -
Jackal2
senior tag
válasz
syler123 #40725 üzenetére
Genspow-ra keress rá Google-ben, ő a forgalmazó, de most éppen drága asszem.
Én rengeteget vettem anno és fölösleges volt, kb 5 szettet törtem el összesen és van még vagy 20 csak közben elavultak. Szerintem alkalmanként 1-2 darabnál többet nem nagyon lehet eltörni. Egyébként sokat is fejlődtek a műanyagpk, pl. a cyclone eléggé rugalmas de a Gemfan puhábbjai is.
-
Jackal2
senior tag
válasz
syler123 #40723 üzenetére
EZzel kapcsolatban egy dolog: én Tattut vettem, ami az Infinity fölött van, vártam egy 30%-os akciót és 3 emberrel szétdobtuk a postaköltséget. Ez lehet szarrágás, de most nekem Tattum is van és olcsóbb volt mint az Infinity és EU-ból jött.
Csak ha ott gondolkodtam volna egy hetet, akkor elment volna az akció. Szerintem te is menjél rá ezekre, és akkor se nem drága, se nem kell agyalni.
HK-n 10 dolláros vázak és a 0,1 dolláros propok? Van aki 200 csomagot vett pl...
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #40717 üzenetére
"Fölöttem nem sokkal is írnak az RTF akukkal, azért annyira nem gáz, de gondolom nagyon ismered ha nem is próbáltad."
-ja, de próbáltam. Bocsi, hogy te ezt is jobban tudod.De ne hari, hogy én voltam anno az egyetlen, aki nem szart a kínjaidra, hanem azt mondtam, hogy ha hazaérek, elmegyek hozzád és segítek. Ha neked esetleg nem rémlene... Ezek szerint nem rémlik.
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #40710 üzenetére
Nekem sem az. Sőt ha megnézem, volt olyan időszak, amikor senki más nem volt hajlandó a problémáiddal foglalkozni, csak én. Ezért maradjunk a privát szférában.
Én a te nénikédet (sem) említettem, így elvárom, hogy a személyeskedésed megmaradjon a kívánt szinten belül.
. Már ha képes vagy rá.
. Ha nem, akkor csak jelezd és megoldjuk azt is.
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #40699 üzenetére
..nem, nem kérdés..és eddig sem volt az...
. Most jön az, hogy most vissza akarok vágni, pedig nem.... ezerszer írtuk, hogy ne legyél szarrágó.. Most éppen meg is sértődhetsz, de ha jól rémlik, már a töltőknél, és/vagy az akkuknál is írhattam volna, vagy bárki más, - ahogy írta is - hogy NE TEDD! De te mégis feszegetted, próbáltad (volna) megmagyarázni, hogy biztos túl drága az a valami és épp nem éri meg..
Aztán valahogy mégis MINDIG az jött le, hogy benézted, leszartad, hogy éppen ki, mit ír. Ahogy most is. És még mindig abszolút nem sértésként írom, hogy szépen kérlek, hallgass ránk, nem véletlenül írjuk a tényeket, a tapasztalat alapú valóságot. Próbálnál spórolni, de nekem nem úgy tűnik, mintha rentábilis lenne a mutatvány. Vajon mekkora cumi, hogy egy ezerhatos akku szarabb, mint egy ezerhármas????"Az tuti hogy az Infinity az a best, kérdés megéri-e a felárat."
-Ez megint csak neked az. Majd amikor fele időnél kibaszod a szarokat és mi még mindig azokkal repülünk, amiket együtt vettünk, majd akkor rájössz. Ne érezd személyesnek, nem kimondottan a személyed ellen szól, hanem én speciel úgy vettem észre, hogy nem ismered a balanszot. Mondom, megsértődhetsz és el is várom, hogy ha valami nem tetszik, akkor legalább szemtől-szemben ezt közöld. És azt is elvárom hogy megértsd, ez segítő szándékkal történik, nem bosszúból, vagy bunkóságból. Te vagy az élő példa, akinek ezerszer megírták, HOGY NE!!!!!!! Hogy ne tedd, ne azt tedd. Te te mégis. Vess rám ezer "fáklyát" ha nincs igazam. komolyan. -
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #40699 üzenetére
Amúgy hogy méred le?
Próbálsz ugyanolyan tempót menni? Próbálsz ugyanolyan fesznél leszálni?
Nekem tegnapi repkedés 2 perc és 3:40 között volt RTF 1350-es aksikkal. Kb ennyi a különbség a csapatós meg a közepesen csapatós között. Ált 3.7-3.75 körül vagyok leszállás után, szóval még marad benne 1 perc ha 3.6ig húznám.----
Tegnap Sajóörösön modell találkozó volt, ahol én is repültem, ez az első "közönség" előtti repülésem, sajnos kapuk nem volt, csak pár zászló. Az a durva hogy tavaly is kint voltam még a falcon 180-al, csak nem mertem repülni, nem akartam ott bénázni, csak néztem a többieket és álmodoztam hogy milyen jó lenne így repülni acroban... Most meg valóra vállt...Sőtt, ez már csak egy átlagos repülés
----
Jackal, a MI Drone azért odarakta ezt a gépet rendesen, az ára nagyon jó, talán az egyetlen ajánlható kamerpaltform a DJI helyett ebben az árkategóriában. A P3 standardot lenyomja szerintem.
-
Vaze
őstag
válasz
syler123 #40595 üzenetére
Jaah ertem,jolvan,sok sikert hozza.
Nyomon fogom kovetni az epitesed,azt utana ha osszejott,leutanozlak
Igen sikerult,uj vtx,uj cam (camot amugy is csereltem volna,de az eredeti is muxik)
molnigee kollega segitsegevel,eletett leheltem az elobb a vtx-be es a kameraba is -
Allien
veterán
válasz
syler123 #40426 üzenetére
Ööö, azért erre ne vegyél mérget! Sőt! lehet, hogy van olyan körülmény, amikor kevésbé látható a különbség. De a Firefly Q6 full hd 60 fps-t tud, és rengeteg beállítási lehetőséggel. Jó, ezt kézben tartva tudod, de legalább lehet. A másik kamerán meg van 2 gomb. Ebből az egyik az onoff...
-
Allien
veterán
válasz
syler123 #40412 üzenetére
Vedd meg mind kettőt!
Amúgy, nem csak ez elborult váz., Szintén agyrém lehet: Eachine Racer 180 Tilt Rotor, ami szintén akciós, van távval együtt is. Majdnem azt vettem, de ugye ha sérül, akkor qrva érdekes lehet szerelni...Hiszen, szervó is KELL hozzá, meg összekötő elemek. Viszont előre-hátra stabil a gép.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #40420 üzenetére
Kell hozzá egy iránytű, GPS, baro és hazajön. Az iNAV-ot egyre jobban kedvelem. Ha nem hiányzik a DSHOT, akkor szerintem nem vesztesz sokat h nem a BF-et használod.
Amúgy a Multishot is elég jó és gyors, csak még nem digitális. BTW a DSHOT is jön az iNAV-ba csak kicsit később, mert a navi rész prioritást élvez. -
syler123
veterán
válasz
syler123 #40412 üzenetére
Ezt amúgy meg lehet tanítani RTF-re? Néha jól jönne, hogy ne szálljon el
Akkor bevállalnám, még ha az ESC-ek nem is a legjobbak. Ehhez még 18$ a martian 2, meg egy 10 körül a vevő, amiből nem nagyon érkeznek ajánlások
Mondjuk nem tudom milyen ember agyában született meg ez a váz...
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #40410 üzenetére
Szerintetek ez tényleg a gyári kamera lehet? Ha igen, akkor nekem már csak azért is megérné, egyáltalán nincs akciókamerám, és valamit már szeretnék. Még a firefly q6 is közel ennyibe kerül, mint ez a gép.
molnigee: azt mondjátok ne agyaljak túl sokat rajta?
Az biztos hogy a váz kialakítása bitang pusztalatosan ergyának néz ki. De még akkut is adnak hozzá, vtx-et, jó esc-eket, motorokat, szerintem ez jobban megérné, mint amit építeni akartam Racerstar cuccokból.
-
Teréz Atya
senior tag
-
Patics
tag
válasz
syler123 #40172 üzenetére
Én ilyen SP Racing F3 Pro FC-t vettem ... hatot...
Négy darab, pár óra után behalt,
egy hibátlanul dolgozik egy éve,
egy meg tartalék...
-
kimista
aktív tag
válasz
syler123 #40179 üzenetére
én nem vennék f4-et.
-drágább
-érzékenyebb, soft mountolni kell
-sbust nem mindegyik invertálja
-f3 tökéletesen elég, f4 erejét úgysem tudom kihasználni mert nem vagyok prode nyilván a fentiek csak rám igazak, mert itt mindenki
- tele van pénzzel
- tudnak soft mountolni, pideket állítani, konfigolni
- tudják hogyan kell az sbust invertálni
- f3tól belassulnak -
-
válasz
syler123 #40195 üzenetére
Hát ha neked az FC-n ahogy a buzzer port van ott van láb, amire ezt rá tudod tolni akkor igen. Beállítod AUX-ra(amelyik tetszik) a távon és a CF-ben is ugyan arra és kész. Bár fogalmam sincs minek van az a nyák ott és miért 3 kábeles. FC-re csak az 5V(+) és a GND(-) kell.
Nemtudom miért vagytok oda annyira ezért a Racer130-ért. Eachine...
-
shaddam
aktív tag
válasz
syler123 #40179 üzenetére
Engem az alis fc-n az lepett meg hogy a tüskékre ráforrasztottak egy egy dugasz a vbat meg a buzzernél. A képek szerint meg semmi ilyesmi nem volt.Kicsit féltem hogy leesik mikor rádugom a csatit, de kibírta. Azóta meg esett 2 elég rendeset.
A failsafe-t tényleg mindenki állítsa be jól, úgy hogy a buzzer is csipogjon. Rendesen megkímélt a bozótátfésüléstől. Nem tudom miért. de leesett mindkét antenna csati a vevőről. Tök jő hogy cserélhető ha belecsípne a motor, de a leesésre sose gondoltam volna. Szerintem kap a ragasztópisztolyból egy fröccsöt.
-
kimista
aktív tag
válasz
nekem ilyen gagyi f3 van, 12 dolcsi aliról. jól teszi a dolgát, acrora elég.
legújabb bf felmegy rá, van 3 uart, mi kell még. több gépemben is van és van tartalékba is.
eddig 1et öltem meg, egy crash alkalmával meghalt az acc.
van olyan gépem amiben fél éve megy hiba nélkül
f4-et nem kapsz 12 dolcsiét -
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya írt az oldalán arról hogy érdemes vagy sem Deluxe változatot venni.
Ami a képen látható F3 vezérlő, az a leghitványabb másolat.
Valahol voltak képek kirakva a neten, hogy eredeti, másolat, másolat másolata.
A legszembetűnőbb ismertető a csatlakozó tüskesor körüli festés ha ilyen az a leggagyibb.
Én ilyen gagyival szívtam sokáig(nem pont ez, de F3 6 Dof volt), amíg ki nem cseréltem az eggyel jobb másolatra Bg oldalról.
A felső tagozatban jó párszor nyavalyogtam a kínlódásomról. -
válasz
Vegyél F4-et(ugyan annyi, mint az F3), meg a CF-ot felejtsd el, sokkal több funkció van BF-ban és az sem igazán Béta már az már a RaceFlight.
Compass, baro-t szintén felejtsd el, ha nem egy GPS-es gépet akarsz, bár oda is szar, Teréz Atya is írta, hogy nagyon nem jó az a része, tehát 6DOF elég.
-
shaddam
aktív tag
válasz
syler123 #40025 üzenetére
Én aliról vettem a martian vázam és első osztályú lett. Hétvégén olyat esett 30 méterről a frissen nyírt fűbe hogy hajaj, de csak a prop hajolt meg. Tegnap végül berendeltem a tricopter vázat, remélem az is hasonlóan igényes lesz. Az esc-vel úgy vagyok hogy én se tudom most kihasználni a 30 ampert az olcsó akksik miatt, de inkább erősebb legyen, mint gyenge. A dshot csodálatos dolog, rohadt fura hogy nem kell kalibrálni
-
Allien
veterán
válasz
syler123 #40073 üzenetére
Én a másik verziót vettem, ami 90 fokos. Mivel nem fpv-re lesz, arra ugye külön szart teszek majd fel, így nem láttam értelmét. Bár, azt nem tudom, hogy a 120 fokoshoz képest mennyire torzít, mert azért is vettem volna, hogy hátha nem torz annyira...
Jackal-t kérdeztem, mit is válasszak ilyen típusú kamerának, azaz, fektetett verzónak. Ami tuti, hogy az alapok kb egyeznek, azaz max full HD megy nekik. Ami meg TÉNYLEG tud 4K-t, az 150 dodó körüli jelenleg...
Azért ezt választottam, mert választható több szín is.
Ja, nem. Azé me van benne kép stabi is. -
Jackal2
senior tag
válasz
Erről eszembe jutott egy dolog. Voltam kint a drónversenyen a hétvégén, és sisakkal néztem, hogy repülnek a profik (elég durván). Ami feltűnt, hogy nem ment SOHA 80 A fölé a legdurvább manőverrel sem a fogyasztás.
Szóval akkor ez most hogy is van, mikor 40A-s esc-ket simán kapni?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #40021 üzenetére
Az első BB1 procis a másik BB2. Utóbbi gyorsabb és támogatja a DSHOT600-at. Én BB2 LiteS racerstart vettem, 30A-ost. Semmi infót nem találtam miben lenne szarabb a LiteS, mint a sima, azon kívül h más gyártja. Sokkal olcsóbb, blheli_S megy rajta, többi nem érdekel.
Héten megy fel a KGB projectre, mert fél órája elém ugrott egy fa. -
molnigee
aktív tag
válasz
Nekem általában fű és sár színű a gépem xd.
Martian vázat egy hete rendeltem kb, majd írok róla ha megjön. Nem biztos lesz használva, mert wizard alsó felső lapot is vettem, ami holnap itt lesz már, szóval az lesz használva. Martian marad tartalékba. Persze ha megjön lehet átrakom -
duc
aktív tag
válasz
A gyári pdb szerintem tök jól szerelhető, és masszív. Kell mellé egy 5V bec az FC-nek és kész. Arra meg rájöttem, hogy minél színesebb a quad, annál könnyebb megtalálni
@maximilian4: milyen vevő? Ha van rajta rendes failsafe akkor a beta/cleanflight-ben nem kell bekapcsolni a stage2-t
-
Vaze
őstag
válasz
syler123 #40005 üzenetére
Innentol kezdve hasznalni fogok csipogot!
Igen en rendeltem 1500mah-s akkut meg 7-en ami meg mindig nem ert ide,meg rendeltem valamelyik nap egy RTF 1350 -est is...
Te mennyire allitod a csipogot?
Majd ha megjott az 1500-os akkor megirom hogy befer e vagy sem,bar az 1300 -as sem fert bele rendesen. -
kriszbon
őstag
válasz
syler123 #39887 üzenetére
Ha a kiegészítő progik fent vannak a gépen és mégsem akar települni, akkor a Baud rate-t visszaveszed a legkisebbre(talán 19200) és igaz hogy lassan, de felkúszik rá.
Nekem ez jött be többször is, mikor nem akarja az igazságot, amúgy olvastam valahol hogy más is így oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest