- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #51291 üzenetére
Amikor én vettem az e010-et akkor még nem volt a piacon(legalábbis nem találkoztam vele) az RS, ezért csücsülnek ott a Chaolik. De aztán nagyon lealázta az RS, jött és győzött.
Van piros mocid is? Nekem csak az van (8520), de kíváncsi vagyok van e köztük különbség.(#51321) Baku: A kamera most akkor hogy is van odafogatva? Innen úgy tűnik, hogy a tartó csonkját beékelted a két lap közé...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #51182 üzenetére
Na megvannak a pontos adatok, lemértem mindent...
Az adatok tükrében nem értem, hogy miért muzsikált látszólag gyengébben a 300-as akksival.Furibee F36 burkolat nélkül - 14,4g
Furibee F36 + CM275t - 18,2g
Furibee F36 + CM275t + akku 150mAh - 24,1gJJRC H67 csupaszon - 20,7g
JJRC H67 + LST S2 - 23,8g
JJRC H67 + LST S2 + 260mAh - 32,6g
JJRC H67 + LST S2 + 300mAh - 32,5gAkku 150mAh (F36) - 5,9g
Akku 260mAh (H67) - 8,8g
Akku 300mAh (Turnigy 45-90C) - 8,7gLST S2 - 3,2g
Crazepony CM275t - 3,8gFelszereltem a CM275t-t a H67-re, kíváncsi leszek. Így most 33,4g, ezzel a felfogatással.
#súly #eachine #furibee #E010 #E011 #F36 #H36 #AUW
-
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #51177 üzenetére
Én fehéret rendeltem, e010-ből van már zöld meg piros.
De kicsit kiviszed reptetni és már nem lesz fehér.Lst még nem jött meg, de cm275t az egyik legkevesebbet fogyasztó kamerám volt a 8-10 fajtából, amit próbáltam.
Bár a TurboWing is keveset eszik, lehet hasonló.
Majd letesztelem mennyit lebeg a gép kamerával es anélkül.
Én most már csak ilyen kamerákat fogok venni, amin külön van a cam + a vtx. Szépen be van tolva az fc alá az adó, kamera a 2 proppvédő között. Nem tud tönkremenni eséstől. Vajon mi maradt volna egy sima aio-ból, ha az lett volna a múltkor rajta?
Valszeg egy halom törött alkatrész.Choco01: 260as a gyári aksija. Ha nem bírná el, akkor egy nagyon szar gép lenne és nem ajánlottuk volna.
-
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #51100 üzenetére
Megnéztem este a videót, csak már nem volt erőm írni....
Ezt még nem láttam, nagyon durván keni a srác.
Na persze van mit, nagyon jók ezek a motorok még mindig. Ide már kell majd a hatótáv növés is a kis Eachine-ra, mert hamar ki tud így futni belőle.Hasonló a teljesítménye, mint a RamboWoop-nak...... Meg az a kamera..... hmmmmm.
Jó lenne egy ilyen játszótér ide is, vagy egy olyan ház. -
choco01
addikt
válasz
Saccco #51048 üzenetére
Az jóóó nekem 10 is elég.. eddig egy infrás rc heli volt ilyen játéknak de az ugye gyenge hatótávban..
Még annyi hogy ugye ezekhez a BG-s akkupackokhoz csak kábelt ad semmi elektronika nincs előtte, ez nagy baj?
Meg az lehet hogy rosszabb lesz a 260-as akksival a nehezebb súly miatt mint a gyári 160al?
Ennek a budge FPV szettnek a képe milyen?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #51030 üzenetére
Egy másik BeeBrain V2 gép...
Alaplap: BeeBrain V2
Váz: Beta65s
Motor: BetaFPV 17500kv 716 motor
Propeller: 3 ágú
Kamera: FX900TC
Akku: BetaFPV 260mAhSpydeR3412 figyeld, BetaFPV motorok.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #50991 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Pedig akkor már csak a Falconnal repültem.
Az volt az első olyan gépem, amin nem kellet élesíteni a gépet (ilyen az x100, e011 is).
Húz rendesen, nem dobálja a proppokat...
Te miért utàltad?Erről jut eszembe. Amikor a 11esre feltettem a 10es, vágott proppjait, elkezdte ledobálni őket.
Elég érdekes jelenség volt.
choco01: A 2db még vámérték alatt van. De én mindig külön rendelem az ilyen dolgokat, mert ha késik/elveszik, akkor megvan az esélye, hogy a másik még megjön.
Az a szám a motorok mérete. Minél nagyobb, annál többet emel, de nő a súly is. Meg kell találni az ideális méreteket. Amiket írtunk azok mind jók.
Ezek az akuk 30-40p alatt töltenek fel. Érdemes venni 4-5 db-ot. Meg olyan töltőt, amivel egyszerre többet is tudsz tölteni. Pl (de ehhez kell átalakító). Bg-on lehet kapni 45c-seket(mindenképp ilyeneket vegyél) ilyen töltővel, meg 5aksival és átalakítóval, csak most nem találom (hátha vki belinkeli) -
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #50980 üzenetére
A kicsiben nekem ugye Chaoli van, szóval úgy már nem olyan rossz (ehhez képest igen). De a szellőcske betett neki kint. Lakásban viszont olyan 5-6m/sec-al startol, ami szerintem egész jó. Csak kicsi a 6os motor hozzá, kell a 7es.
Bár ennek sosincs vége: még meg sem rendeltem a tuning 7es mocikat, már a Turbine qx70-es vázat nézegetem, mert abba meg 8as motor való.Kíváncsi leszek, mennyi +súly a zene a télapósban. Majd írd meg.
És ha tudsz, tehetnél fel videót is, hogy miként repül.Az e010-en pont a Cm275-ös volt, sokkal szebb a képe, mint a Turbowing-nek. De a YT is sokat tesz azért a "minőségért", amit feltöltve látunk. Ezért jobb előben.
sysrq: Igen ugyanaz, ahogy Saccco is írta.
Szóval ami 36-os azt ne vedd meg, helyette jobb a 67/011. A furibee még nem futott be eddig. -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #50963 üzenetére
Az egyik amit rendeltem, az ILYEN. Sajnos mindegyik befogató kengyel nagy, nem lehet beszorítani az optikát.
Ezt kucigoltam végül úgy, hogy kábelkötegelőből csináltam egy befogató kengyelt a megfelelő méretre....A másik amit rendeltem az ugyanaz, mint amit SpydeR3412 is linkelt.
Az meg túl kicsi, nem megy át a lukon az optika , és a panel is jóval nagyobb az LST-n mint amekkora hely van kialakítva a felfogató hátsó részén....Szóval 1 szó, mint 100: Egyik se jó ....
Olyat szeretnék, amibe beleillik a kamera, meghúzom a csavart, és kész ....
Na ilyet nem találtam még .... -
twine
veterán
válasz
Saccco #50874 üzenetére
Fel vagyok háborodva
Gearbest:
Dec.07.-én leadott vásárlásom ugyanilyen "LSD"-s kamera ma kapott továbbítást a célországba...
Célország: Magyarország
2018-01-05 09:05 (Sweden), Célországba elküldve / Item sent abroad
Származási ország: Svédország
2018-01-05 08:05 Order departed from sorting hub
2017-12-18 04:22 Order departed on flight from origin
2017-12-11 20:03 Item received for processing
2017-12-11 15:58 Item pre-advice receivedFrSky R-XSR meg sem mozdul
Célország: Magyarország
Származási ország: Svédország
2017-12-16 22:53 Order departed on flight from origin
2017-12-08 15:57 Item received for processing
2017-12-08 11:00 Item pre-advice receivedBanggood:
Viszont a tracking nélküli 1940-2040 HUlkie csomagjaimat amit Dec.15.-én rendeltem, ma dobta be a postás...Hozzáteszem, nagyon szexi lett ezektől a nagy lapátoktól a kis GT-R90, bár a hátsó lapátok, és a motor kábelei között talán nincs 1mm. sem
Remélem tracking nélküli Tattu aksi is lassan beesik...És akkor kezdek elgondolkodni érdemes e ezekre a kis szarokra trackinget kérnem...lehet, hogy több a f@szoskodás ezekkel mindenhol, mint ha nem lenne tracking....így valszeg "öntik" minden állomáson tovább, és tovább a tracking nélküli cuccokat,,a trackingesek meg várnak a sorukra hogy feldolgozzák őket mindenhol, így tovább tart az utazásuk ...
Persze ez csak találgatás...
-
alpe1503
csendes tag
válasz
Saccco #50844 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Vadászom az akciókat.
Remélem más kezdőnek is hasznos volt az eszmecserénk.Úgy néz ki gyarapodik a repülőeszköz készlet, és a hozzájuk tartozó akkumulátorok száma
Olvastam itt, és néztem videókat is arról, hogy az usb-s töltők nem a legszerencsésebb dolgok ebben a világban. Ezek lecserélésére milyen alternatívák lehetségesek?
Néztem a ISDT Q6, Lite, Pro, és az iMax B6 töltőket és különböző "paralell board"-okat.
Létezik olyan jó, és nem túl drága (optimális) megoldás, ami 230 voltról működik, és lehet vele tölteni a jelenlegi 1 cellás akksikat (későbbiekben több cellásakat is), illetve az usb csatolófelületű akksikat is?
Milyen átalakítások szükségesek, hogy ezek az akkumulátorok tölthetőek legyenek (kábel, csatlakozó)?
A "paralell board"-ra kötött többféle akkumulátor állapotát lehet-e követni külön-külön a töltőkészüléken? -
alpe1503
csendes tag
válasz
Saccco #50779 üzenetére
Köszi
Jegyeztem.Az első szett magamnak jó lenne, de ismerősöknek is kellene 1-1 mini csak röpködni. Ezért valami egyszerűbb, " búrorhoz- és falhozverős" változat kellene, egyik kamera nélkül a másik azzal. Nem kell "profi" szint, csak szórakozni, megtanulni és játékra használnák. Nekem még van otthon egy kis Eachine E55, próbálták, de az nem elég védett... nekik.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Saccco #50617 üzenetére
És kellemes karácsonyt és boldog új évet is kívánok így utólag!
@twine - a fenét nem, de annyi melóm van, hogy a fele is sok. Megcsapott a pénz szaga, én meg nem tudtam ellenálni, de a sok túlóra és utazás se nekem, se a csajomnak, de legfőképp a hobbimnak nem tett jót.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #50575 üzenetére
Az hogy frsky sokat nem ér sztem, mert range ia6 alatti, telemetria már a kenyér pirítóban is van, minősége érzet (és nem hallos gimbal pontosság és élethez való kedve sem kiemelkedő), válasz idő sem vmi nagy szám, de a lua ami nálam mindent visz. Én nem járok ki olyan sokat (laptop meg nincs, ez GUI nem 100as)és pid állítással rengeteg időm ment el. Ezzel meg fél akku első repülésnél. Régen több hét volt mire működött rendesen (értsd heti 1x kimeneten, nem vt jó, haza és köv hét megint mentem ki). Csak ez az oka amiért nekem taranis van.
(#50579) Geller_1972
Nem a plus sem hallos. Nemtom miben plus a plus, nekem van van, de semmi extrát nem tud... De sztem mást már nem is kapni. Tán van gyári hallos belőle de az még drágább
-
Jackal2
senior tag
válasz
Saccco #50575 üzenetére
Hmm, pont most tesztelem a Jumpert és Frsky-jal repülök, kb. ár-érték arányban egyformák, DE (és mint tudjuk, mindig a DE után van a lényeg) az Frsky-hoz van egy Irange modul, amivel ki lehet bővíteni multiprotokollossá (már megrendeltem, de még nem jött meg), tehát ugyanazt tudja, csak jobban, cserébe drágább
-
twine
veterán
válasz
Saccco #50501 üzenetére
Sajnos egyelőre polcdísz....
magyarázkodás ON:
Mivel nulláról kezdtem a racerkedést, így összeszámoltam, cca. 110-120.000.-Ft-ba kerül, hogy ez a kis gép repülni tudjon...
Ha valaki esetleg Tamáskodna:
32.000.- Gép akciósan cca.
20.000.-Aksi 5db. cca.
13.000.-Töltő cca.
26.000.-Kontroller cca.
12.000.- Szemüveg
6.000.- VevőEz mind egyszerre nem megy....sokfelé állnak a prioritások, és "apa játéka" a legutolsó a sorban
Az van, hogy úgy kezdtem, hogy megvettem az EV800-at amikor akciós volt...
Aztán kb.1,5hónapra rá jött a szerelem, majd az akció a Diatone-ra...megvettem...
Itt elkapott a gépszíj, úgyhogy vettem gyorsban és úton van felém postán a
-FrSky R-XSR vevő
-Infinity 550mAh 3s 2db
-Tattu hosszúkás 450mAh 3s 1db
-1940 Hulkie 2csomag (színek)
-2040Hulkie 2csomag(színek)
Szóval jelen állás szerint eddig itt áll a racer "projektem"...Januárban tervezem a Q-X7-es Taranist megvenni...
Ez lesz az a pont amikor a levegőbe fog emelkedni a gép,,
(mert a gyerek RC verdájához adtak egy 2S-3S aksi töltőt, ami ugyan tudom, hogy vérgagyi, da arra hogy egyszer- kétszer feltöltsem az aksikat, és ismerkedjek a zümivel, arra jó lesz)
és ezek után még valami ISDT (q6, vagy 608)töltőt szeretnék....majd végül...Szóval még nem repül....
Talán január végére fel tud emelkedni önerőből....Aminek viszont nagyon fogok örülni,hogy ha ez a szett meglesz, az már a hobby "nagy része...."
Tehát legközelebb már csak gépet, meg aksit kell venni, ha nagyon elkapna a racer láz....
De amúgy valahogy én azt gondolom, hogy az én vágyaimat kielégíti majd ez a kis masina...Nem hiszem, hogy később nagyobb "géposztályba" vágynék...Kamerázni, távolságokra repülni ott a Phantom,,,
de ezt majd az idő ugyis eldönti...
SOha nem mondom hogy soha(#50500) Peaceliker:
-
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #50421 üzenetére
Igen, gyártottam 2S- től 6S- ig balance kábeleket, így a kicsikből is 6-ot (is) tudok tölteni egyszerre, és 2-6 között bármilyen számút. Ami egyébként azért hasznos, mert ha pl. úgy jön ki a "lépés", hogy 3 akksit kéne feltölteni, és pont a 3-as kábeled hiányzik a "készletből", akkor meg vagy lőve ....
(Bár elképzelhető, hogy megoldható lenne egy négyesre rádugni 3 merültet, és 1 feltöltöttet, de nem tudom a "túl okos" mit szólna hozzá, még nem próbáltam ....) -
válasz
Saccco #50354 üzenetére
Ja és ha megnézed az összes nagy freestyle-os a busz féle vázakkal repül, ami nehéz is. Tudom ott nem számít annyira a súly, de nagyon komoly.
(#50356) Saccco: Ügyes ügyes. Mikor és melyik bevásárlóközpontot célozzuk meg FPVzésre? Mammut már valakinek megvolt...
(#50357) syler123: Azt a 120C-t oszd el 2-vel.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Saccco #50142 üzenetére
Nevetni fogsz, de beszart a Fatsharkomban az elektronika, és nem tudom, melyik része nem jó, Na most a legolcsóbb panel is 10K, ez meg 5, szóval érted
Allien: Figyi, miért nem adod el a cuccaidat és veszel belőlük egy Hubsan H501 Airt? Akkor megvan a kamera platform, mellé megveszed az Eachinet és öröm bódottá.
-
kriszbon
őstag
válasz
Saccco #50123 üzenetére
Még jó hogy "piszkálta a csőrömet" és ránéztem újból pár alkalommal, így még jó páran költekezhettek, nehogy már csak nekem fogyjon a pénzem.(#50147) KisApám: Nem biztos ám hogy minden 25mW-os kamera nagyon jó, lehet jobban járnál valami átkapcsolhatóval, ami többet is tud nem csak 25mW-ot.
Bár nem tudom hogy csak bent akarod használni, vagy esetleg kint is. -
KisApám
addikt
válasz
Saccco #50123 üzenetére
A WLToys 686-on lévő kamerával tuti működni fog nekem.
DE
Kellene vennem egy kiskamerát egy másik kicsi drónomra (Eachine H99), valami 3,7 Voltosat ami jó a Visionplus FPV Goggles szemüveghez (talán EZ (NTSC, ez jó?), van hozzá drónra felszerelhető keret is). -
kriszbon
őstag
válasz
Saccco #50069 üzenetére
A csodába, mire hazaértem már nem lehetett rendelni.
Pedig vettem volna még 1-et belőle, kár hogy melóba menet telefonról nem rendeltem akkor többet.
Ennyiért tudtam venni kijelzőt a hibás szemüvegembe, aminek ráadásul ramaty a képe, utána rendeltem ennél drágábban egy másikat, most meg ennyiért itt ez a szemüveg.Valaki írta nem biztos hogy jó a vevő rajta.
De szerintem az is lehet néha a dologban, hogy nem megfelelő az antenna ami van rajta.
Na mert nekem is jött úgy szemüveg hogy LHCP antenna volt rajta, a gépen meg RHCP.
Mit össze nyűglődtem hogy miért olyan kicsi a hatótáv, mire rájöttem/kiderült hogy nem egyformák az antennák. -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #49312 üzenetére
Aki lemaradt, csak ma!
Visionplus FPV Goggles w/ Integrated 5" TFT Monitor and 40 Channel Receiver
$65,39 ~17.000Ft-> $19.61 ~5.200Ft Free ShippingHobbyking - Advent Calendar Day 19.
szerk.: Nekem ma
vagy holnaphozza a postás. -
kriszbon
őstag
válasz
Saccco #49957 üzenetére
A főgonosz aki tönkreteszi őket lemaradt.
(#49959) Baku: Megnyugtatlak szerintem kb. semmivel sem lesz kevesebb hülye mint eddig volt, csak te is fizetni fogsz és kész.
A legtöbbször bűncselekményeket sem a nyilvántartott eszközökkel követnek el.
Persze kellene valami ésszerű szabályozás, de az eddigi tervezetek nagyon nem voltak azok. -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #49724 üzenetére
Igen, de most az az igenkomoly, és feltett szándékom, hogy kiderítsem: A motorok miatt, vagy a vezérlés miatt van-e ez az erőkülönbség....
Ha viszont beigazolódik, hogy a vezérlés az oka, akkor az E011 fogja megkapni az F36 bordját, a 715-ös 60.000RPM- es motorokkal....
És lesz egy repülő predátorom ..... -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #49327 üzenetére
"Furibee F36 jó az alapokhoz, törhetetlen, elbír akár egy AIO kamerát is...."
Erre nem tudom megállni soha, hogy akkor inkább egy E011....
Lényegében ugyanaz, de erősebb motorokkal, izmosabb akkumulátorral,
egy picivel drágábban, viszont cserébe annyival erősebb, hogy kamerával sem lesz belőle egy szánalmas küszöbmászó akrobata .....Kamera, vagy Darthwader/Mikulás/Batman stb. nélkül meg egy izmos, vérmes kis dög....
-
twine
veterán
válasz
Saccco #46754 üzenetére
Ha valakinek Budapesten szüksége lenne egy ilyen androidos receiverre, szóljon privátban
nekem megjött banggoodról egy fehér, de nincs rá szükségem, mert rendeltem szemüveget is később... Kamerát még nem rendeltem, úgyhogy még ki sem próbáltam ezt a receivert, szóval zsír új... Természetesen nyerészkedés nélkül gondoltam a tovább adást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest