- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
virbo
csendes tag
válasz
freddirty #31799 üzenetére
Szia,
Nekem P2 vison+ -om van. Gyárilag rajta a gimball + kamera. Igaz csak fullhd...
Viszont a jelenleg futó P3S -ekkel ellentétben stabilan tud 800 méter hatótávot nyílt terepen, élőképpel a wifis telefon/tableten. A karok nem repedeznek a motorok alatt mint a 3-as szériánál...
Pár hónapja követem az idevágó fórumokat mert az elején annyira belelkesültem hogy váltani akartam egy P3 4k-ra. De ugyanaz a sz@r irányítási anomáliák vannak mint a standardok esetén (firmware), és ugyanúgy repednek a karok...
Szóval hagytam a fenébe, tekintve hogy a kezdeti lelkesedés is alábbhagyott.(El is akarom passzolni, mert nem használom.)
Csak arra akartam kilyukadni, hogy a P2-őt se kell temetni, sőt. De igazából gyűjtened kéne egy lightbridge-os rendszerre: P3A, P3P ami megfizethető még talán, cserébe azok is repednek.
Már amelyik...
-
medvegy
aktív tag
válasz
freddirty #31793 üzenetére
Nézz be ide: DJI adok-veszek FB csoport.
-
mobbo
senior tag
válasz
freddirty #31799 üzenetére
ha a standard mellett döntesz akkor már most rendelj egy ilyet és egyeztess az eladóval hogy hányas firmware van a gépen (1.6 alatti lenne jó), könnyű belefutni olyanba ami nem megy el SIGNAL LOST nélkül 100 métert se
tapasztalatból mondom, hogy pár repülés után le akarod majd cserélni advancedre (ha 4k-ban akarsz videózni akkor pro-ra), jobb ha átugrod a standardot
Jackal: szerintem a p2 értéktelen már, egy p2 vision plus talán megér kb. 60e ft-ot, plusz aksik 15/db ha jók,
de ezeket árulják 160 meg 200e forintokért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Napelem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest