- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
hmm az advancedek már árban 200-300 között mennek használtan. És van is számosan eladó. Ilyen árkategóriában már nem számít ha rádobok + 100-at és annyiért új mavic is lesz nemsokára. Luxuscikk. Ennyit viszont nem ér szerintem a légi videózás mint hobbi, max. aki tényleg minden szabadidejét ebbe öli vagy pénzt szeretne keresni a felvételeivel. Maradok a 100 körüli használt p3 standardnál+range extender.
Ezt a firmware problémát nem ismertem, de utánanézek. Köszi! -
freddirty
senior tag
másodiknak már írtam némi alkuval
Tabletnek a phtablet Note 4-emet gondoltam, mivel van a képernyőjének utcai módja amit még más kijelzőnél nem láttam. Ilyenkor valami furcsa módba kapcsol a kijelző ami ugyan nem színhelyes de ha rásüt a nyári nap akkor is teljesen jól látható. 15 percig megy ebben amódban és meríti az akksit de kb. a p3 akksi is addig tart. -
freddirty
senior tag
Sziasztok,
kezdő drónosként szeretnék légi videókat felvenni, és Jackal tanácsára egy használt DJI Phantom 2-őt szereznék be. Az árak viszont elég hullámzóak jófogáson kb. 100-200 között minden van így a szezon végén. Mire figyeljek vételkor? Mi a reális ár?
Ami gondolom számomra minimum egy szetthez, hogy legyen több nem lepukkant akksi, jó állapotú gép, gimbal (általában zenmuse van mindegyikhez), videójel továbbító+lcd. A többi körítés: táska, pótalkatrész már nem annyira érdekes.
Zenmuse H3-D3-ba milyen kamerát lehet beletolni a túlárazott gopron kívül? Pl ez elég meggyőző és végre nem halszemoptika. Csak nem tudom hogy lett felszerelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Tesla topik
- Lightyear - befektetési app
- OLED TV topic
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest