- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #34416 üzenetére
Nekem jellemzően az a gondom, hogy utaznom kell 1-1.5 órát, ha ki akarok menni repülni. Aki egy földes terület mellett lakik, annak ez nem gond, de nekem 1 évebe telt, mire összehoztam annyi akksit, hogy igazából értelme legyen kimenni. Ebbe persze benne volt az a 8-10 próba akksi, amit megvettem és kiderült, zsákutca. Nekem kell a 10 akksi, de lehet hogy több is.
Szerintem jobb kimenni és repülni 2-3 órát, mint kimenni 20-30 percre, 5x. Engem ez fáraszt, mert sok a holtidő, de ugye ez megint lakóhely kérdése.
50K nem olyan sok, egy jobb akksi 6-8.000 ft, az 50K akkor már csak 6 akksi. 6x5 perc 30 perc... Én egy csomó szar akksit megvettem anno és már a fele kinyúvadt. WSX, Turnigy, Zippy alacsony C értékű akksijai mind szarok voltak, sajna...
Nekem a nagy rákfene a mai napig a szemüveg. Olcsón még nem találtam jót, de ha valakinek van jó tippje, ne fogja vissza magát. És valszeg 1 év után távot is cserélek, nem jók ezek a Flyskyok sem...
Meg kell tanulni precízen repülni, ebben igazad van, uralni kell az erőt. De egy speed motorral aki azt állítja, hogy csak cruiseol, az hazudik. Hiszen ott van a kezed alatt az erő és a teljesítmény, mindenki oda-oda húzogat neki, akkor meg máris a felére esik a repülési idő. És minél jobb leszel, annál inkább kened neki.
Igen, az ár az több, de E Wizard is volt 35%-osan nem? akkor nem 60 volt...
A Nihuiban az a jó, hogy szuper toleráns és engedi hogy játssz vele, ha meg földbe áll, akkor sem törik. Én a mai napig szeretek vele repülni, annak ellenére, hogy már nincs meg.
Szerintem a Falcon 180 nem jó méret, ha 200 lenne, már sokkal jobb lenne. Sok szerintem a korlátja, nekem ez a fő bajom vele.
-
Zoty4
őstag
válasz
molnigee #34416 üzenetére
Mi most kimistaval es kaioval vettunk marha jo aron akksit. 4s tattut 5db 32k, egy jo akku draga. El kell fogadni
Nihuin van 3 sebessegfokozat. Nyilvan nem ugyanaz az eleterzes, es egy brushless utan lassunak tunik, de pont h a sajat osztalyaban nagyon jo a iranyithatosaga, es a tavolsag amirol tudod iranyitani. Elmeny vezetni. Etalon gep
En akkor probaltam ki amikor mar brushlessel repultem, de elfogott az instantget erzes es rendeltem is egyet magamnak -
Geller72
veterán
válasz
molnigee #34301 üzenetére
Miben jobb??
(November óta ugyanazt pakolják mindegyikbe, tudtommal..)
RTF:
Package included:
1 x Eachine Wizard X220
1 x Flysky I6 2.4G 6CH remore control
1 x Flysky iA6B receiver
2 x 2205 2300KV motor CW
2 x 2205 2300KV motor CCW
4 x Eachine 20A BLHELI_S ESC
10 x Kingking 5040 3-blade propeller purple CW
10 x Kingking 5040 3-blade propeller purple CCW
1 x F3 6DOF flight controller
1 x 700TVL camera
1 x 5.8G 48CH 200mw transmitter
1 x 3S 11.1V 1500mah 25C XT60 battery
1 x B3 charger
1 x Antenna
1 x Battery strap
2 x WrenchARF:
1 x Eachine Wizard X220
2 x 2205 KV2300 brushless motor CW
2 x 2205 KV2300 brushless motor CCW
4 x Eachine 20A BLHELI_S ESC
10 x Kingking 5040 3-blade propeller purple CW
10 x Kingking 5040 3-blade propeller purple CCW
1 x F3 6DOF flight controller
1 x 700TVL camera
1 x 5.8G 48CH 200mw transmitter
1 x Antenna
1 x Battery strap
2 x Wrench -
jozsi252
veterán
válasz
molnigee #34205 üzenetére
Nem tréfa (sajnos). Elvileg április közepét ejtették el mint lehetséges dátumot. A P4 illetve a Pro verzió megjelenése között is jó fél év telt el. Kiszámolod nem lehetetlen az az április dátum.
Sokan a P4 Pro+-ra mennek rá, legalábbis aki nem akar költeni még tabletre, annak az best buy. Nyilván itthoni ára húzós, de kint barátibb áron adják, főleg a kinti fizuval.
-
medvegy
aktív tag
válasz
molnigee #34187 üzenetére
Hehe. Én is pont egy éve kezdtem. Álljon itt az én visszatekintésem is.
Szóval, tavaly karácsonyra barátnőm meglepett egy Auchan X5C-vel - lehet azóta már bánja
Marhára megtetszett a hobbi, szinte azonnal rendeltem is bentre egy H8 Mini 3D-t illetve később egy Fluoreon-t. Ezek a gépek marha jók voltak tanulni.
Gyorsan kiderült, hogy engem inkább a fotózós/videózós oldala érdekel a hobbinak, ezért tavasszal beszereztem kéz alól egy patika állapotú Phantom 1.1.1-et, és akasztottam alá egy EKEN H9-et. Utána egy egyszerű 2D gimbal-lal toldottam meg a gépet, illetve az EKEN-t lecseréltem egy SJ5000X Elite-re. Bár az FPV sosem került fel, evvel a szettel hónapokig repültem. Marha sok élményt és tapasztalatot köszönhetek a P1.1.1-nek, és az sem utolsó, hogy szinte búkó nélkül sikerült végül eladnom.
A következő lépés a Phantom 3 volt augusztusban. Először P3 Standard-ot vagy maximum Advanced-et akartam venni, de végül egy német webshop-ban olyan jó árat találtam, hogy a Professional lett a befutó. Az elmúlt hónapokban beszereztem a gép mellé minden tartozékot: tartalék aksikat, DJI hardcase-t, szűrőket, stb, így mostmár teljes a készlet és jobban élvezem a hobbit mint valaha.
A Phantom mellett valami sportosabb gépet is szerettem volna. Ezért még májusban vettem egy XK X251-et illetve később egy X100-at csapatás céljából. A rossz idő beálltával pedig egy E010 is bekerült a flottába.Ami a jövő évet illeti, valószínűleg sokkal visszafogottabb lesz, már ami a beszerzéseket illeti (ez nem is baj). A P3P maradni fog minimum egy évig még, de az is lehet, hogy tovább (P4 ill. P4 Pro nem akkora előrelépés, hogy váltsak). X251 és X100 ugyancsak nagyon bejövős, maradnak, amíg szét nem hajtom őket. FPV versenyzés egyelőre nem vonz, racer-t így nem fogok építeni. Viszont amin erősen gondolkodom az egy brushed szoba-'racer' plusz egy olcsóbb FPV szemüveg
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok
-
molnigee
aktív tag
válasz
molnigee #34166 üzenetére
Illetve a Rotor Riot trick series is nagyon jó!
Összeszedhetnénk ilyen linkeket egyébként tanuláshoz, építéshez stb
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #34136 üzenetére
Én is visszamondtam a sima verziót, mert egyrészt az sem volt készleten és amikor az RTF-et megvettem, akkor még elvileg volt. Nekem is volt 12-es kuponom, így meg főleg megérte az RTF verzió, mert ha külön venném meg azokat a holmikat, amiket adnak pluszban hozzá, sokkal többe kerülne.
. De nem értem, hogy ha egy hete megvettem elvileg és azóta volt készleten, akkor miért nem küldték el? Ok, hogy ha nem volt annyi, de akkor ne írja ki, hogy 22.-én lesz újra. Mert hiába volt, ha nem jutott belőle. Gyanítom, hogy január ötödikéről is le fogunk csúszni. engem sem zavar nagyon, mert eleve február végén érek majd haza, addig meg majd még úgy is titeket nyaggatlak, hogy mit honnan rendeljek hozzá.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #34134 üzenetére
Sajnos a gépemen nem futnak játékok (max passziánsz), és mostmár a YT sem, mert az a tetves Microsoft helyettem dönti el, hogy nekem mi a jó és xp-n már nem enged netezni.
Mert ők jobban tudják, hogy nekem mi a fontos. Nem is tudom honnan veszik, hogy engem zavarna, ha bármit is ellopnának a gépemről a hekkerek, vagy lezárnák a gépem és emiatt újra kéne raknom a rendszert.
Ha eredeti xp lenne, már perelném is őket.
És biztos az is véletlen, hogy amikor még régen volt virusirtó a gépemen, akkor mindig jöttek is vírusok (igaziból, galibát is okozva). Amióta nincs (kb. 10 éve) azóta semmi.
Igen, most már egészen biztos vagyok benne, hogy véletlen lehet.
Bocs, kicsit elkalandoztam, de ez már kikívánkozott belőlem.
Telefonon játszogatok nagy ritkán a Freerider-el és a DroneSimulator-al.
Az első sokat segített. Csak ugye, tapicskolni egy kijelzőt, mindenféle fizikai visszajelzéstől mentesen, elég hálátlan feledat. De a semminél sokkal jobb.
Akinek szintén ez jutott, annak hasznos lehet.Milyen yt sorozat? Ez nekem kimaradt.
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #34134 üzenetére
Én a falcont áldozom be erre a célra, a wizarddal csak ismerkedni akarok addig, amíg nem megy minden stabilan. Amúgy nekem egy hete back order státuszban van a wizard a bg-n mert nincs készleten még mindig. Január ötre igérték de ez semmit nem jelent mert előtte meg december 22-t írtak és abból sem lett semmi.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #34128 üzenetére
Gratulálok! Szépen haladsz. Bárcsak én is ott tarthatnék már, ahol Te. Pár hete kamerám sincs (csak a Falcon volt, kimentünk repülni, szarrá tört az eleje), pedig a szaltót már én is próbálnám. Körözni már néha tudok (max 5x próbáltam acro-t eddig), és ha jól elkapja a ritmust az ember, akkor nagyon nagy élmény úgy repülni (főleg fák között). Egy teljesen más gépet kap az ember.
De már MO-on mozog 2napja a tx és a cm is, talán jhéten megjönnek és végre újra repülhetek. -
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #34043 üzenetére
Ugyan ez. 29x valahogy sikerült.
Viszont amit nem mondtam a Furibeeről, hogy van egy fajta "korlátozott" acro módja, ugyanis olyan erős a gép, hogy ha adunk egy full gázt majd átrántjuk jobbról balra, flippel. Csak az határozza meg, hogyan és mikor adjuk a gázt. ZSENIÁLIS, nálam 10/10, pedig még semminek nem adtam ennyit.
Minden kezdőnek ezt a gépet kell vennie. Jah és természetesen törhetetlen is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
molnigee #33745 üzenetére
Én nyomtattam egy ilyen alsó részt, mert nekem meg az E010 váz mondta fel a szolgálatot.
Illetve közben megjött a GB-s H36, nagyon combos a döglődő E010-hez képest, és simán megy az E010 távval. Az alaplap verziószáma ugyanaz, illetve itt már a motor feliratozás is stimmel.szerk.: Az alaplapot majd tüzetesebben is megnézem.
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #33200 üzenetére
Szevasz!
Felhasznaltam ezt a bejegyzesedet a legutobbi blogposztomban, ahol a smartpopo-rol irtam.
Remelem nem baj. -
Geller72
veterán
válasz
molnigee #33403 üzenetére
Opcionálisan, összeválogatva.
-kamera: -opcionális - a lehetőség a "panelen" adott legyen, kamera max 720p elég.
-üzemidő: nagy üzemidő. Variálható azért a dolog, szerintem.. (strapabíró vázra épülő hybrid eszköz)
-Hatótáv: 0.5 km+
-VR szemcsi kompatibilis, vagy a későbbiekben könnyen bővíthető eszköz. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #33365 üzenetére
FuriBee VR01 FPV Goggles - Ha valaki olcsó szemüveget keresne.
-
Minstrel
senior tag
válasz
molnigee #33297 üzenetére
Hagyd azokat a propokat amiket adtak hozzá, hulladékok, vegyél ilyeneket, ez a legjobb és nem potyog le.
[16pcs HM-QR-Ladybird-Z-01 Propellers] -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #33302 üzenetére
Ahogy TerézAtya is írta, kanyarnál magad felé kell húzni a kart yawolás közben (legalábbis én igy csináltam). De ha túltolod, akkor megáll a gép vagy elindul visszafele. Szokni kell. Én még nem nagyon tapasztalgattam az acro-t, mert inkább száguldozni szeretek gyakorlás helyett.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #33302 üzenetére
Megoldas:
Hogy fordul a ropcsi?
Oldalra forditja a pilota a botkormanyt majd maga fele huzza. A fuggoleges vezersik csak keveset van hasznalva. Ezert a csupaszarny gepekrol le is hagytak.Igy van az h Jackal nagy fordulokorrol panaszkodott az MJX X600-nal amit en nem tapasztaltam. Mert mas technikaval fordulunk.
@kimista - amiota ropcsivel szimulatorozok kezdek leszokni a yaw-rol. Belolem sem lesz mar filmes.
-
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #33241 üzenetére
Első kézből incs infóm, de amit összeszedegettem meg hallottam, az alapján kb. így megy:
- vannak belső piacos, számunkra nem elérhető oldalak, ahol olyan cégek dolgoznak, akikek nincs import/export engedélyük és nem nagyon beszélnek idegen nyelvet. Ezek a belső piacra termelnek
- vannak a közvetítő oldalak, pl. 1688, akik projekteket grundolnak, hogy nekik kell egy ilyen vagy olyan termék/drón/akármi és van rá X forintjuk. Ide dobálnak be alkatrészeket és termékeket, de ilyen 1000-es tételben (mint Alibaba is, csak az nem csak kínai). Ezeket a projekteket "le lehet ütni" mint egy aukción
- mivel vannak dolgok,amiket bonyolult gyártani, pl. processzor ezért ezek nagyjából egy-két helyről tudnak jönni, nem lehet sufniban összerakni, plusz a volumen felfuttatása is érdekük, tehát jobb ha sok készül kevés helyen
- a megrendelő megmondja, hogy mire brandeljék át a terméket, esetleg a designon alakítsanak-e valamit, majd megveszi a hardvert és rárak egy valamilyen szoftvert
- utána eljut az exportáló oldalakhoz akik ki tudják vinni az országból és idegen nyelvet is beszélnek
- sokszor az történik, hogy az exportáló oldal egyben a megrendelő is és próbálják magukhoz kötni a vásárlót, azzal, hogy saját márkát hoznak létre, néhány példa erre:
- Eachine=Banggood
- Zan...Zanflare vagy Furibee= Gearbest
- Turnigy, Multistar= HobbykingA GoPro Karma is Emax motorokkal repül, a DJI meg szerintem talán T-motor, a felfogatásból ítélve.
Ezét érdekes, hogy az Eachine távokba belenyúltak, de lehet hogy az Eachine már önmagában olyan nagy, hogy ezzel akarja széthúzni a palettát, tehát vedd meg a drágább modellt, ha azt akarod hogy legyen benne PPM.
Más:
Kint van a Gitup Git2 teszt, lehet okosodni, meg széttrtollkodni
Sajna drón videó teszt egyelőre nincs, mert vasárnap olyan szél volt, hogy majdnem összetörtem a gépet felszállás után, szóval gyorsan lejöttem.
-
vandor01
senior tag
válasz
molnigee #33262 üzenetére
ezeket taglaltuk....
majd a H36-ra is kell minden! lajstrom, engedely, repteri illetek, online-check, kezipoggyasz dij stb... ja es fizetni erte termeszetesen hogy a Hungarocontrol Orbancimbikomcsigazszerelokfideszescsajad is keressen par forintocskat ha a sok paraszt reptetni akar!! -
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #33225 üzenetére
Oszinten szolva tenyleg azt gondoltam te nem vetted eszre mea culpa😎 viszont azt nem ertem ez miert jo hogy a gyari tav funkcioit kiherelik hiszen a gyarin mukodott. Ezzel semmit nem lehet nyerni ey meg munka is nekik...egyebkent a turnigy is mas ott is vannak bugok ami a flyskynal nincsen.
-
NightLord
tag
válasz
molnigee #33225 üzenetére
Azt kell megérteni, hogy abban a menüpontban a receiver kimeneti jelét lehet PPM / PWM között kapcsolgatni. Ez ia6b receiver esetén jászik pl., mert az olyan, hogy transmitter oldalról lehet változtatni a kimeneti módot (erre gondolom az AFHDS 2A protokoll ad lehetőséget). A szobakopterekben használt AHFDS micro receivereken a kimeneti mód nem állítható (automatikusan van PPM és PWM jel is). Egyébként meg a transmitteren attól semmi nem változik, hogy a receiver PPM vagy PWM módban kommunikál a flight controllerrel, az ugyanugy kommunikál a receiverrel, akármilyen módba állítod.
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #33189 üzenetére
Jól mondod. elméletileg.
. Mert ugye, amikor tengelyirányban fordulnál, akkor a legtöbbször belenyúlsz a "gázba" is.
Még ha véletlenül is. Kint, szabadban ez annyira nem cumi, de jelen pillanatban egy 3.5x3-as helyiségben próbálom nem összetörni az első órában őket.
. Van nagyobb szoba is, de ott tele van bútorral. Fura, de sokkal jobb olyan helyen reptetni, ahol a "talajon" van hely. Beállítani is ott szoktam a miniket kis gázon, mert ott egyből látod, hogy már kis gázon merre húz, és azonnal tudod korrigálni. Viszont ha kapásból felemeled, már nehezebb. Nem mellesleg nem bántam volna, ha a H36 és a H20 akku csatija legalább egyforma. :/.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #33130 üzenetére
Engem kis távon is nagyon zavar ez a minőség.
Ráadásul, nem is szoktam nyílt terepen repülni. Általában, mindig van néhány fa, köztem meg a gép között.
Dobnál egy linket a távról? (vagy ebből csak 1fajta van?)
Milyen a nagyobb propellered?TerézAtya: Hűha. Kezdek megilyedni ettől a KingKong-tol, pedig nagy reményeim vannak(voltak) vele kapcsolatban. Alig várom, hogy wifi-kezelbe érjek és megnézhessem a videót.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #33114 üzenetére
Iszonyat jól repül ez a 95, nagyon jó az fc rajta.
Nem tudom, mi van az x100-on, de az meg sem közelíti ezt. A Falconom hasonló, de az meg csak cc3d-s.
Milyen távval használod?
A videót elnézve, gondolom a gyári kamera (520tvl) van rajta. A múltkor, TerézAtya linkelte egy videóját, ezzel a kammal, és akkor is feltűnt a képátvitel gyendesége. Gyorsan kerestem YT-on, néhány videót róla, hátha csak az övé olyan. De azt tapasztaltam, hogy mindenkié. Akkor döntöttem el, hogy nem veszek ilyen kamerát.
Nem értem, hogy sikerült ez így az Eachine-nek. Nyílt terepen 70m-en már nem látni a zajtól (néha 20-30nál sem).Az ef01-el, olyan susnyás mögé bementem vagy 100m-re, hogy szabad szemmel szinte nem látsz át rajta. Akkor volt kb ilyen a jel. Nyílt terepen meg vagy 300m volt a max vele, de ott már vissza kellett fordulnom.
Próbáltad másik csatornán? Néha az is segit.Más: Azt találtam ki lakásba, hogy fedobom az x100-ra a kis 3blade-eket (ami már eleve nem ad olyan felhajtóerőt). A hibrid kamera aksival, meg nyom kb.13g-ot, így már eléggé le lesz terhelve, hogy ne húzzon annyira.
Dvr helyett, meg hozzácsapom még a keychain kamerát (19g), burkolat (~7-8g lehet), meg aksi (~5g) nélkül, amit majd a gépről táplálok.
Bár lehet ez már túl sok lesz neki. -
vandor01
senior tag
válasz
molnigee #32871 üzenetére
én is ajánlottam neki....
én azota már rendeltem is mindjárt itt van
rakjon mellé pár db akcios kari világitas az ingyee van a szállitás de 3dezsös dollárbaszással nem lehet dronozni... arrol már ne is beszéljünk rendelni kell hozzá meg ezt azt extra aksikat.. az meg 1x annyi lesz! már csak kari utan fog érkezni....HA karira kell? kinabol ma rendeld meg jövő héten már késő lesz!
szerintem az lesz a legjobb ha szépen beballagsz syma5x.hu-hoz azt vedd meg 15.000-ért... kari letudvaaz a tarantula is faszentos EU raktar combos aksival tuti megy mint allat...
ne gondolkozz mert a vegen elfogy az EU raktaros cucc.... azt marad a syma5x.huszerintem alkatrész ugyileg a symaval es h31-el jársz a legjobban a többiek vagy vmi egyedi clone vagy mar jol kifutot modellek azt lassacskan kifogynak a cuccok hozza.... szerintem
-
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #32688 üzenetére
Sajna én sem ismerem mindet, vagy olyat írok le, amit próbáltam vagy amiről elhiszem, hogy jó. Xdead Aviaxáról elhiszem, hogy jó és az XK X250-ről is, pedig nem próbáltam őket (és valószínűleg nem is fogom már).
Eachine Fatbee/Fury Bee pl. 20K alatti brushed racer, merném ajánlani.
-
medvegy
aktív tag
válasz
molnigee #32195 üzenetére
Egyébként tényleg komolynak tűnik a cég, bár azt nem tudni, hogy hatótávgondok vagy valami más van e evvel a géppel. Ha nincs, akkor tényleg jó vétel.
A #32169-esben láttam a GB-s promóciót (ezt egyébként hol írják? a GB oldalán nem látni).
A 210k a P3A-ért nagyon jó, igazi bestbuy! Néztem, hogy a P3P 265k a P4 meg olyan 360k áfával, azok sem rosszak, bár annyiért máshol is lehet találni. -
-
virbo
csendes tag
válasz
molnigee #32116 üzenetére
Ezzel én is szemeztem, de akkor kérdeznék ha nem baj.
Jól látom hogy felvenni nem lehet vele?
Mennyire torzít a lencse?
A fókusztávolság mennyire jól van belőve (nem látom hogy állitható lenne)?
A fényerő lehúzható annyira hogy ne zavarjon a fénye ha a fejen van?
Osd ráfér a képre? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #31898 üzenetére
Kicsit nagyobb sebesseget lehet elerni. De ez egyeni izles kerdese.
@KaiotEch - probald meg bekapcsolt airmode-al, tobbe nem fogsz panaszkodni.
Ket honapja akkora pattogast lerendeztem leszallaskor, hogy csak na. Es nem hazudok, 10-12 meteres por kigyot. Mire becsuktam a szam, addigra eloszlott, igy nem tudtam felvenni.
-
NightLord
tag
válasz
molnigee #31844 üzenetére
Vállalkozó szelleműeknek, van Assassin 180 is, hasonló áron..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged