- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
nincs benne ejjellato kamera csak vilagitas hogy lassal sotetben
-
Teréz Atya
senior tag
Ez akkora fassag, mint ide New York, mar bocsi.
Olvass inkabb batteryuniversity.com-ot.
Lithium-ion is a very clean system that does not need additional priming once it leaves the factory, nor does it require the level of maintenance that nickel-based batteries do. Additional formatting makes little difference because the maximum capacity is available right from the beginning, (the exception may be a small capacity gain after a long storage). A full discharge does not improve the capacity once the battery has faded — a low capacity signals the end of life. A discharge/charge may calibrate a “smart” battery but this does little to improve the chemical battery. (See BU-601: Inner Working of a Smart Battery.) Instructions recommending charging a new Li-ion for 8 hours are written off as “old school,” a left-over from the old nickel battery days. -
fape
senior tag
Én is Joshua hatására vettem anno: The Best Battery Checker For Parallel Charging (And Everything Else Too)
Na jó közre játszott az is, hogy az imax b6 5W-s merítése nagyok kevés.Főleg ha úgy jössz haza a mezőről, hogy nyertél egy pár napos szerelést és maradt még 4-5 fullos 3-4S aksid.
-
Teréz Atya
senior tag
Most olvasom, h pl az FS-i6-nak nincs baja az alacsony fesszel.
-
Allien
veterán
Erre NINCS jó válasz (szerintem).
Távtól függhet. Csak abból indulok ki, hogy van egy dslr gépem, Pentax K200D. Finnyás a lelkem. Gyárilag Li-ion AA méretű ELEM volt hozzá (amit a közértben is kapni). De persze, helyére beraktam normál Ni-Mh akksikat, és be se kapcsolt, csak az akksi ikont villogtatta. Amikor meg Eneloop akksit rakok bele, semmi baja, működik rendesen.
A ZNTER-l is működik, csak nem tudtam még letesztelni, mennyi ideig.
Távoknál is lehet hasonló anomália, simán. Lehet, hogy a sima 1,2V-os akksikat nem szereti, még ha látszólag működik is, de csökken a ható táv esetleg. A franc tudja. Ezt elvileg tesztelni kellene minden távval. De, a ZNTER jó alternatíva lehet egy távba, mindenképpen, még akkor is, ha valaki kifejezetten elemeket vesz pár száz forintért. Vész tartaléknak EZ tuti jó lehet, ha másért nem, ez tölthető USB-ről IS!
Alin azok az adatok sántítanak, szerintem, de erősen. -
Allien
veterán
Az első linked:
Rechargeable: No
Azaz, az nem akksi, elem.(???)
ZNTER 1.5v 1250mAh akksim van (4 db-os), kicsi a kapacitása, inkább távba lehet jó. Most jön a "D"-s akksi, 4000mAh-s verzióban. Elvileg, az AA-s akksijuk nem rossz amúgy, shimán müködik, de én vettem hozzá gyári 4-s töltő kábelt is. -
kimista
aktív tag
los = line of sight
úgy vezetsz hogy látod a gépet, tehát nem mész olyan helyre, ahol már nem látod (pl épület mögé vagy akkora távolságra h már nem látszik a gép)
nem használsz fpv-t szemüveget hanem simán úgy repülsz amint látsz a szemeddeltegla:
repülhetsz velük, de fel is töltheted.
gyártótól elvileg storage módban vannak, azaz kb félig. ha nem birsz várni repülj vele, max hamar lemerül
ha van időd, töltsd fel.
ezek játék aksik, nagy kárt nem tudsz okozni, max veszel mégegyet 100 ftért.
ha hosszú ideig nem használod, akkor storage módra meritsd le, mondjuk ilyen aksiknál sztem tökmindegy. lemeritve ne hagyd, mert maguktól is merülnek lassan, aztán ha túlmeríted, még ki is gyulladhat (1S nem valószínű). nekem is volt anno ilyen, hónapokig állt a polcon feltöltve.. -
qqzs
őstag
Nezd meg ezt a hubsan gruop postot itt van Firefly 6s video meg 2 axis gimbalos is
-----------------
Tudtok valami anyagot ami hasonlit arra kemeny de rugalmas habszivacsra ami a drone taskak belsejebe van vagy nemelyik dron abban is jon? nincs valami epitoipari vagy mas anyag amit lapban lehet venni es osszeragasztani peldaul? -
-
Teréz Atya
senior tag
Milyen akkut? Hat amekkora belefer. Sajnos nekem nincs, de valakinek biztosan van, az lemerheti. S-bol ugyanakkora, C-bol meg ugyanakkora vagy nagyobb, kapacitasbol meg rad van bizva. Minel nagyobb az akku annal kevesebb hely marad mas cuccnak.
Tolto? Mekkora az akku es hany mA-t ad ki a tolto. Oszd el. Ha az ertek nagyobb, mint 1 ora vegyel egy Antimatter-t vagy vagy egy iSDT-t, ha nem vagy bevallalos egy eredeti skyrc-t. De istenigazabol ugyis kell egy rendes tolto. Persze, ha okosakkus, akkor szivas.
Marka:
- occo, hunyoritva jo - Zop power
- jo, de dragabb - Giant Power es Dinogy vagy Infinity esetleg Turnigy
- fasza - Turnigy Graphene
- uberfasza - ennyit soha nem fogok tudni hazudni a csajomnak, szal nemtom -
qqzs
őstag
gyarit vettem az a biztos (szerintem) vettem prop vedot par propot megvedett amig ossze nem tort meg vettem propot. fogynak a gumibakok. antenna upgrade mindenkeppen. http://www.banggood.com/search/h501s.html
taska most olcsobb az eu raktabol ha kell van 5ezerert
-
qqzs
őstag
szallitasit talan erdemes, en neha kerek de nem mindig. de varjal mert ha bejon a hornet akkor eladom a hubsant
ket zsebgpses nem szukseges
vegul vettem egy gimbalos hornetet is biztos ami bioztos allitolag nemelyik alaphornet nem szereti az gimbalt. alaphornet ingyenes az 5-8 napossal a gimbalos meg 3ezer ugyanezzel , bizotos atlep valami sulyhatart
-
qqzs
őstag
igen van hubsanban follow me , lejebb irtam hogy hornetben még nincs
Szerintem hornetben tobb lehetoseg van erosebb gep mint a hubsan elenben follow me es waypoint igeret csak (eddig) meg talan konnyeben torik ahog ylattam avideokat hubsan mar leesett parszor de csak prop vedok tortek ebbol sokszor fure egyszer meg full sebeseggel fa keritesnek
Profot nem erdemes de antenna upgradet igenwow hornet lement 47re es meg ugy latszik el ra a 10%
-
qqzs
őstag
En is azt varom, csak nehoyg megszivjuk, a gimbalos nincs raktaron csak a monitor meg a googles meg az alap. Megneztem a csatlakozo egyaltalan nem szabvanyosak mert plug and play a ggimbal is meg a 5.8g camera is. Az alapgep kuponnal 58 rol 52 ,nagyobb motor van benne mint a hubsanba meg a szoftvere is tobbet tud. J aes 5-8 napos szallitas ingyenes
Most keresem raktak e ra masik gimbalt mert az mar nekem van , meg ugyanug yrapokalhatunk akarmilyen fpv mondjuk ez a pnp azert sokkal elegansabb. meg alin lehet kulon is venni mindent: 3 axis gimbal modul 4k (?) cameraval , 5.8g fpv camera modulDe szerintem maszek megoldasokkal is fel lehet szerelni szerintem egy alagep lesz belole
-
Allien
veterán
Itt többen is "nyertünk". A többségében fizess 200 dolcsit, és kapsz -10%-ot, meg hasonló baromságokat. Bár, biztos van, akinek jól jöhet.
Én nyertem pl 100 coint is, de jellemzően a 90%-a levesbe ment a szokásos nem nyert feliratra. De, néha sikerült 10 BG pont, kb eddig 80 jött össze...
-
qqzs
őstag
itt is egy, itt mar alig van lag, szerintem fugg a telefontol is
-
vandor01
senior tag
ezt neked kell eldonteni..... persze a reggeli fullos cucc 99$-ert jobb vetel volt
Ha van hozza minden de legalabb a fele ami kene akkor megeri...
Ha nincs akkor szamolgatni kell.....1. 120$+TAV+50/60+szemcsi+40/60 alaphangon 240$
2. majd itt a hosszu uncsi teleken ki lehet majd fogni 360 helyett 150/180-ert RTFassszem marad a hegedu ha arrol is lemaradunk mehet a furuljya...
-
Allien
veterán
Elvileg, az MJX F47-t ajánlanám, de már nem nagyon kapható. Talán az Alamodelnél még kapható. De, sokkal nagyobb a tábora a V911 típusnak. Persze, abból is van jópár verzió, érdemes a legutolsó verzsünt választani. De, vannak hibái. A "balance bar" hírtelen mozdulatoknál bele csap a kabinba. De, orvosolható.
V911 pro, -
molnigee
aktív tag
De érted, 50méterre minek gps? Vagy pont azért hogy el merj menni 300ra?
Fpv van benne, de fixen néz, az annyira nem jó csapatáshoz.
Persze attól függ mit szeretnél, lehet jól lehet venni körözgetni, izgalom nélkül. 70ezer ugye?Akció mindig van
9.hó 9. szülinap gb vagy bg nem tudom, pont tegnap néztem -
medvegy
aktív tag
Az 1.1.1 nem tud követni, nem okos aksis. Ez azért jó mert 1 db okos aksi 45k P3-hoz (nem sokkal olcsóbb P2-höz sem), az 1.1.1-hez meg mindenféle 2200-3000 mAh LiPo jó. Az 1.1.1 a legutolsó és legkiforrottabb 1-es Phantom, már Naza v2.0-val. Ellentétben a 3-as Phantomokkal, az 1.1.1-en alapból nincs gimbal + kamera, azokat utólag szoktuk felszerelni. Az 1.1.1 nem egy kategória a 3-as Phantomokkal, és már nem is kapható újonnan.
-
molnigee
aktív tag
Értem én, de 50 ezer pénzért???
Igen, az is jó kérdés, hogy elküldöd útvonalra, és ha elfújja a szél? Ez brushed gép nem fogja tudni tartani magát szélben, mivan ha szembeszélben kell hazajönnie? De szerintem ez jelvesztés esetén RTH-ba kapcsol, szóval 200méteren belül mehetsz vele. -
molnigee
aktív tag
Van benne minden, gondolom a GPS-re gondolsz, de:
- Max Flight radius:200±15 mElmehetsz 200 méterre gpsel... nagy élmény lehet
Nem is értem ezt a gépet... 50rugó, de igazán mit kapsz érte? egy brushed gépet.
Mire jó ez? Csapatni? nem, messze elmenni? nem, kamerázni? nem
50K-ért gpsel fpv-zni 200méteren belül? hát biztos jó rá, de hogy 2 nap után megunod az tuti.Szóval van benne minden, csak az nincs benne ami kéne: brushless mocik.
De lehet csak az én meglátásom, de 50k egy brushed gépért? bursuhed gép arra jó, hogy megtanulj repülni, veszel valami max 15-ért, utána elfelejted ezt a kategóriát örökre.
-
-
molnigee
aktív tag
Lehet fpv-t, de a kábel kiosztás más mint pl az sjcam, én a gitup oldaláról vettem fpv kábelt hozzá.
http://shop.gitup.hu/kiegeszito_80/fpv_kabel_gitup_304
Ja igen, még egy érv, magyar shopjuk is van, igaz drágább mint Kínából, cserébe pár nap, ha gyorsan kell valami hozzá.
-
_X10Dead_
aktív tag
A Runcam2 és a Runcam1 képe között nincs nagy különbség, ha ugyan olyan paraméterek mellett filmezel.
Mivel magasabb bitrátával dolgozik, egy kicsit finomabb a képe és talán szebb is, de ez még nem indokolja a felárat.
A gyorsabb jelfeldolgozó egység, a FHD/60fps és különösen a giro-szenzor viszont igen.
Ez persze még nem jelenti azt, hogy Neked is megéri.A kutya valahol ott van elásva, hogy a szenzorból kiolvasott információt veszteségesen kell tömöríteni, limitált sávszélesség mellett, és nagyon nem mindegy, hogy a hasznos tartalom mellett mennyi szemet kell még kezelni, illetve bírja-e a kütyü a vegzálást szusszal.
Ha elég jók a körülmények, akkor elég a kicsi is.Az új verzió előnyeit akkor kezded érezni, ha kiléptél a "standard" akciókamerák komfort-zónájából, mert a RC2 jóval később kezd el botladozni:
- Magasabb fps mellett értelemszerűen kisebb a kép bemozdulása. Ez nem csak azért érdekes, mert "élesebbek" a képkockák, hanem azért is, mert az egyes kockák közötti eltérés is csökken, így "könnyebb tömöríteni" az anyagot és/vagy kisebb a veszteséges tömörítésből fakadó minőségromlás
- A RC2-ben van giro-szenzor is, ami - bekapcsolt állapotban - jelentősen csökkent(het)i a remegésből, nem szándékos mozgatásból fakadó kisebb elmozdulásokat. Ez - azon túlmenően, hogy eleve élvezhetőbbé teheti a képet - komoly sávszélességet tud spórolni. (Ez azért két élű fegyver, bizonyos körülmények között többet árt, mint használ.)
- Mivel az RC2 jelfeldolgozó egységét magasabb bitrátákhoz (is) tervezték, értelem szerűen gyorsabb, mint az első generációs modellé. Nyilván az algoritmuson is reszeltek, de ennél még fontosabb, hogy nyers erőben is többet tud, így később fogy ki belőle a szusz. Ha romlanak a körülmények, később kezd visszaesni a minőség, illetve később "szaggatt be a kép".A vibráció különösen gyilkos hatással van a képminőségre és az RC2-n pont itt próbáltak feljebb lépni:
Magasabb fps > kisebb elmozdulás > jobban kompresszálható adatfolyam
Giro szenzor > az értékes tartalomról leválasztható a szemét > kevesebb tömörítendő adat
Gyorsabb/fejlettebb GPU > magasabb használható bitráta, fejlettebb algoritmusok > később válik szűk keresztmetszetté.A gyakorlatban ez kb azt jelenti, hogy ha állványra/gimbalra rakod, vagy a géped nagyon stabil (nincs vibráció), vagy statikus a téma, akkor nem indokolt az RC2 az RC1-gyel szemben. Ha viszont akár csak egy pontban botlik a mutatvány, akkor vegyél RC2-t és ne néz vissza.
Az X251 viszonylag vibráció mentes gép (míg el nem kezded a propokat gyilkolni) és cikázni sem nagyon fogsz vele. Ez alapján elég az 50 dolcsis is. Én mégis az mk2-re adnám a voksom még ez esetben is, mert "jövőállóbb". -
Jackal2
senior tag
Runcamre szavaznék ekkora méretben. Meg legalább nem tolod annyira a levegőt magad előtt és fele akkora súlya. A 2-est nem ismere, az 1-es nekem tetszett.
Ezt az oldalt ismeritek?: rendeljkinait. Ma kirakott egy cikket drónokról és az akcióikról. Nekem olyan érzésem van, mint ha egy Auchan reklámújságot lapozgatnék
-
Jackal2
senior tag
Ennyiért igen. Kezd el kivonni az árból a kamerát és a gimbalt. Ha ezt megveszed legolcsóbban (-15 EKEN H9, 2 tengelyes gimbal -15), akkor ez így 45.000 Ft, egy GPS alapú, 25 percet repülő gépért+ a távért, ami alapból ér 15-öt.
Akkor már csak 30K, ami egy XK X251 ára.
Ja és még egy: nem okos akksis, ami nem mindegy...
-
molnigee
aktív tag
Jó cucc és fél áron van. Egyéb kérdés? Ennél olcsóbb kameraplatformot nem találsz, ami megbízható is.
Párunknak van itt ilyen gép már és rendben van nagyjából, számolj csak.
70 a gép + 10-15 a kamera + 30 a gimbal rajta. 120-at ér simán, persze ha van eu raktáron.
most van eu raktáron, és az egész 70 valamennyi.Tényleg veszek én is és eladom a régimet féláron
-
molnigee
aktív tag
-
_X10Dead_
aktív tag
Ha mással is meg akarod nézetni a videót, akkor jobb a lomhább, nyugodtabb, nehezebb.
(Ez persze nem egyenlő a gyengével).
A súly jól jön a szél ellen, a lomhaság meg a pilóta ellen, akinek az a mániája, hogy piszkálja a joy-okat, vagy remeg a keze az idegtől. Ha a gép minden rezdülésedre ugrik, az FPV-s cikázásnál óriási előny, de a videóidat élvezhetetlenné teszi. -
Jackal2
senior tag
-
_X10Dead_
aktív tag
1.: Egy USB-s capture cardra van szükséged, persze csak akkor, ha a telefonod támogatja az OTG-t.
Pl. Ebben UTV007-es chip van.
A késleltetéssel itt is gondok lesznek, szóval Neked is: "Élőkép"-re jó, Rotor Riotos állatkodásra nem.2.: Az új Symák, illetve a pár hete akciósan is árult Cheerson CX33-masban jól működik a baro-szenzor. De a gép repülési képességeit agyonveri minden ilyen megoldás. Értsd.: A gép stabil, nyugodt, de el lehet felejteni a cikázást, trükközést.
3.: -
4.: -
!!!Gyári állapotban!!!
Az X1 erősebb, az X251 jobb. Az előbbi egy musce-car, az utóbbi egy sportkocsi.
Az X1-hez toy grade távirányító jár, az X251-hez hobby grade.
!!!DE!!!
Bár elsőre vita nélküli trónfosztónak ígérkezett, az X251 vonzereje elég sokat kopott az utóbbi hetekben (Acro helyett rattitude, carbon helyett gagyi műa. leszállótalpak).
Ha az X1-eshez sikerül egy normális távot passzítani (pl. Devo7e), hirtelen nem is olyan egyértelmű a döntés.Ha elsősorban kamera-hordozónak kell, akkor én még Devo nélkül is az X1-et választanám: Erősebb, nehezebb(stabilabb), szabvány propokat és prop-felfogatást használ, nem csak a saját akkuját eszi és tuningolható 3S-re (később meg úgyis veszel egy Devot).
Ha általános célra, out-of-the-box kell egy gép akkor az X251 a nyerő. -
Jackal2
senior tag
Olcsó, jó, brushless és XK távval vezérelhető. Kicsi akksival megy, amiből tudjuk hogy van jobb is, olcsón és nem okos akksis. Elbírja mind a kettőt, van róla csomó videók, kiterjedt RCgroupsos témája van. Elbírja mind a kettőt egyszerre, de a Runcamen tudsz rögzíteni és FPV-zni is.
Nem hiszem hogy érezhető, 41 gramm a Runcam.
Többől. Az építés mindig drágább.
-
TromF
tag
1) 5.8 analog jel, kellene egy ad atalakito a telefonodra, magyarul video bemenet. En meg ilyet nem lattam, ha van is, nem elterjedt jelenleg. Nekem az fpv egy 20 dollaros 7" eredetileg fejtamla TV-rol megy minden gond nelkul, igenyesen felfogatva.
Szafec: Jackal linkje jobb, ugy az ado es a kabel egyben van, olcsobb ugy. -
Jackal2
senior tag
Ok, szóval, ha 330-360-ban gondolkodsz, akkor nem tudsz kijönni 50 rongyból. Két lehetőséged van:
- DJI Phantom 3 (170 körül)
- Cheerson CX-20-XK Detect X380-Upair Chase vonal (meg minden ami nem DJI) (120-130 körül)Vagy építesz egyet.
50-ből kijön:
- XK X251 vagy JJRC X1 + Runcam HD, erre tudsz tenni AV kimeneten FPV adót és a gép is elbírja. EZ kb. 50 és brushless, + akksik (én az XK-t venném, meg egy pár Nanotech 950es akksit)Ezt meg rárakhatod egy FPV megjelenítőre, ami plusz költség.
Csak brushlessben van értelme gondolkodni, semmi másban
-
Jackal2
senior tag
Aláírásomat nézd
A telefonos élőkép egy szar, felejtsd el, 2.4-es, használhatatlan.
Ha azt akarod, hogy a gép brushless legyen és minimum baro, de inkább gps alapú, mert különben nem tudod a célon tartani.
Tudna követni? Ember, ez 200.000-től indul...(vagy mennyi most a Phantom 3, lehet csak 160)
20 cm? 200 mm? Super racert akarsz? 5 colos proppal? Nagyobb nem is fér fel rá, mert belever a vázba. Gimballal, kamerával? Magas leszállóláb, rengeteg hely. Megint van egy csomó összeegyeztethetetlen fogalom. A standard méret 360 mm, ez a DJI. Ennél kisebb kameraplatformot nem érdemes csinálni.
Az XK X251 nem kameraplatform, de lehet rá tenni kamerát. A szamár nem egy kameraplatform, de arra is lehet tenni. Kutyához is van SJCAM hám, neked még sem kutya kell, érthető mi a gond?
Kameraplatform:
- nagy
- lassú
- alacsony forgású motorok, nagy propeller (tehát a gép NAGY)
- stabil, elektronikai segédek, GPS, RTH, szonár, app alapú szarok, nagy akksi, sok szoftveres fiszemfaszom, élőképes FPV stabilizált kamerával (ezekhez mind hely kell)
- magas leszállóláb, hogy ez mind elférjenEz soha nem fog kijönni 50-60-ból mert a gimbal+kamera+FPV szett ára már 50-60.000 Ft. Ezeket meg a levegőben kell tartani, ami még 60. Ennyiért nincs kameraplatform.
Azt lehet, hogy veszel egy Syma X8-at vagy hasonló méretű brushed gépet, vagy a már emlyített JJRC X1-XK251-et, rágumipókozol egy valamilyen kamerát, akkor 50.000 alatt maradsz és repkedsz össze vissza, a kép meg olyan lesz, amilyen, de ez egy nagyon kompromisszumos megoldás.
De a mindent tudjon, ingyen legyen és tegnapra hármas szabály itt is igaz
Ilyen nincsen.
megnyugodhatsz, az XK X251-el se lehet versenyezni. Simán leveri még a leggyengébb racer is.
-
Pikachu24
aktív tag
Az aláírását olvasd el.
Tibibi: http://www.arukereso.hu/taviranyitos-jatek-rc-jarmu-c4041/dji/phantom-3-standard-p316528235/
-
Jackal2
senior tag
Ok, most mi a cél? ezt válasszuk szét, mert kevered az FPV racinget a kamerázással. A kettő a két végpont. Tehát ha FPV-vel akarsz csapatni, akkor:
- mivel gyári FPV kamerája nincsen, ezért egy Runcamet (42 gramm) rárakhatsz, az AV kimeneten meg kiveszed a jelet és átlövöd egy szemcsire
- ha videózni akarsz,akkor felrakhatsz egy akció kamerát ( 70-80 gramm) és elvileg elektronyikával azt is ki lehet venni, kisugárzod FPV-vel, majd egy monitoron nézed, de akkor ez videózás-fényképezés témakör (amire ezek a gépek szerintem teljesen alkalmatlanok)A gimbalnak az a baja, hogy ok, hogy felrakod, de hova? Nincs a gép hasa alatt hely. Runcam gimbal a legalacsonyabb, pl. CS-1 V2, VAGY, egy előre álló gimbalt teszel fel, mint az Immerson Xugong V2-nél, pl. FeiyuTech 3D Mini, de nincs se felfogatási pont, se vezérlés a táv felé. Szóval én ezt a gimbal dolgot hanyagolnám (plusz tápellátást miből oldod meg? 950mAh 2S akksi nem sok mindenre elég, ha még a gépet is vinnie kell)
Ha kamerázni akarsz, akkor neked a Phantomot kell venned, vagy nagy kompromisszumokkal az XK X251-re is felműthetsz WLtoys szettet, de nekem volt, ez egy 20.000 forintos drón, pont olyan fos is a képe, hiába mondja mindenki azt hogy "very good bargain", csak éppen értelmes kép készítésére alkalmatlan. Csak hogy tudd, miről beszélünk, itt a tesztvideóm, ez az a "fantasztikusan jó business" (ennél azért jobb, mert itt köd volt). Szóval szerintem vegyél egy Runcamet és tedd rá a hasára. Annak ilyen a képe.
-
molnigee
aktív tag
x252 okos aksis, szóval ezért nem fog itt enni senki kb.
Action kamerát rakhatsz rá, de ott nagy a késleltetés a fpv-hez.
2 kamerát is elviszi szerintem, ha fel akarod venni a repülést jó minőségben.
Gimbalt nem rakunk racerre, ezt egy 100hsz el előbb kitárgyaltuk
Használható GPS-es kamera platform kb 60 körül kezdődik csupaszon cx-20, x380, tehát kell még rá gimbal, fpv, kamera, kijelző stb. Vagy kompletten Mi Drone majd ha megjelenik, DJI P3, esetleg upon upair, ezek 100+ba fájnak. -
molnigee
aktív tag
X251 nagyon jó, a távja nagyon jó,paraméterezhető, hatótáv ~300m (valós), repidő 8-10 perc, v686g kamerája passzol rá fpvhez.
Egy akció kamerát is elvisz simán persze. Gitup videóm a repülésről.
Az acrot kivették belőle, ennyi a negatívum. Ha kérdésed van írj privit, mindent tudok róla -
Teréz Atya
senior tag
Hat, nem hiszem h a hattervilagitas LED-jeit bunti nelkul tu lehetne hajtani. Nagyobb aram hatasara a LED-ek altalaban nagysagrendekkel hamarabb pusztulnak meg.
Megfelelo idoraforditassal vissza lehetne fejteni, hogy hol van vege a tunernek es hol kezdodik a monitor analog bemenete, de gondolom ezt az idot inkabb masra forditanad.
3 lehetoseged van:
1. Analog tuner + hdmi konverter mobilra. Kb. 2X 20 dolcsi.
2. Veszel egy normalis, 7 colos tuneres monitort ami mas gephez is jo - 60 dolcsi.
3. Veszel egy Qunaum V2-t es a vegebe belecsapod a szerkentyudet. - 60 dolcsi. Vagy veszel hozza analog tunert is +20 dolcsi. -
Nohab61
aktív tag
Ezt a videót érdemes megnézni. Oltó spray-k nem mind jó. Viszont ha jó az a kocsiban utána nem hagy nyomot.
A porral oltók szakaszos működtetésűek ezt rosszul mondják a videóban és egyébként ha valaki szán rá egy plusz 2-3000ft érdemes kipróbálni az oltást egy plusz készülékkel, mert az oltás technikán ha baj van nagyon sok minden múlhat. A videóban az egyik porral oltónál ezért csap ki a láng. -
medvegy
aktív tag
Ha ilyen olcsó aksiról van szó lehet jobban jársz ha elfogadod a pontokat. Egyébként azért kérdeztem, mert a minap rendeltem TD-ről két 3000-es LiPo-t (meg egy ugyan olyan jön már másfél hete BG-ről is), és kicsit az aksi szállítási mizéria miatt azért aggódok, hogy megkapom e őket vagy egy 'never ending story' lesz a vége és futhatok a pénzem után. Írtam mind a két webshop-nak ez ügyben. A TD megerősítette, hogy ki fogják szállítani gond nélkül, BG (ahonnan ugyebár EU-ba nem küldenek LiPo-t most már) pedig azt írta, hogy szerencsém volt, mert még a mizéria kipattanása előtt rendeltem, szóval meg fogom kapni az aksit.
A PayPal-os pénzvisszatérítéssel kapcsolatban: pont tegnap indítottam egy dispute-ot a Gearbest-el szemben. (Dióhéjban a story: rendeltem egy EKEN-t CN raktárból, fizettem shipping insuranc-ot is, a kamerának se híre sem hamva már másfél hónapja, a tracking szerint már 30 (!!) napja az országban van, cserébe a posta semmit nem tud róla, a GB erre annyit írt, hogy várjak.) Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vég-kifejlett...
-
Jackal2
senior tag
Sajna elolvastam, mostmehetek tojást keresni
-
KovA
tag
Azt még nem tudom hogy teszem fel a tengelyekre a fogaskerekeket .. még nem próbáltam
.
A motorokon rajta van .. csak tartalékba rendeltem ha esetleg kellene. Nem volt egy nagy tétel.
Én a Spanyolrét-en fent Gazdagrét felett voltam kint eddig 2x egy szántóföldes részen.
Budaörs sincs messze nekemSzóval ha jó hely ahova szoktál menni azt is szívesen megnézem ...
Jackal :
Említettél a közelmúltban valami reptetős helyek blogbejegyzéstLesz belőle valami ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest