Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
Alister71 #943 üzenetére
1. valaszoltam volna, ha tudnam a megoldast. de szerintem amit te irtal, az NEM megoldas. hanem egy kerulout. ami visszavisz 0-ra. szerencsetlen srac elvesziti minden adatat. rossz tanacs. karosabb, mintha inkabb nem mondanal semmit. ugyanis igy mindenki azt hiszi, hogy a problema megoldva, es nem foglalkozik tobbet vele, gyakorlatilag (nem elvileg!) elveszed mastol a lehetoseget, hogy jobb megoldast ajanljon, sot arra masokat is megtanitson. aki nem ert a szamitogepekhez, az szokta mondani, hogy "kapcsold ki, kapcsold vissza".
2. attol meg cache.
-
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Alister71 #799 üzenetére
Na végre elaludt a kislányom
Az a fura a Beta2-ben már a magyar beállításoknak kéne szerepelni, de nálam maradt az angol nyelv és a kínai idő, egyből átállítottam mindent a telepítés követően, reboot után mindig visszaállt, ha megint magyarra akartam állítani a nyelvet összeomlott és maradt angol.
Ugyanez volt a Beta1-el is nálam.
Most második telepítést követően viszont megmaradt a magyar nyelv pedig még nem írtam át a build.prop-ban.
Lehet a letöltéssel volt a gond mert a laptopon kb.5-6szor megállt mire lejött, másodszorra a telefonommal mentettem le a ROM-ot ami most rajt van. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Alister71 #794 üzenetére
Együttérzek veled, ugyanaz a szitu nálunk is
A pou-tól már agyvérzést kapok amikor órákig kell játszanom vele hogy 2perc alatt elköltse a lányom a pénzt benne.
Most kivettem a pipát az automatikus időzónából és megmaradt az idő.
Fura módon a nyelv is magyar maradt 3.reboot után is.
Holnap jön a stresszteszt, teszek rá kb.50 játékot, kiváncsi vagyok hogyan bírja. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Alister71 #788 üzenetére
Nem értem nekem miért állítódik el.
Annyit módosítottam a ROM-on hogy kicseréltem a void.fstab file-t telepítés előtt hogy ne cserélje fel a tárhelyet, ettől viszont nem állítódik el az óra és a nyelv szerintem.
A Concorde ICS-el annyi bajom van hogy a gyengébb grafikájú játékok is akadnak rajt hiába stabil. -
tuningtomi
aktív tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #765 üzenetére
Nagyon összeszakadt ez a rendszer. Napról napra romlott el és állt le minden. A végén már a statusbar-on lévő gombok sem működtek. Ráadásul alig tudtam legyalulni is, mert a rajtalévő CWM rec-el nem tudtam sd-ről telepíteni, mert mindent kidobott hibával, a LiveSuit pedig indítás után kidobott hibával.
Visszaraktam egy korábbi CWM rec-et, nagynehezen, ezután eltávolítottam a LS driverét, és újra felismertettem vele a gépet, majd betallóztam neki az usb drivert. Ezután nagynehezen felismerte a gépet a LS, és feltettem a gyári DPS 4.1.1-et. Meg is lepődtem, mert egész jól összeállt a rendszer. Elég régen volt rajta a gyári room, kezdtem nem érteni miért szidja mindenki, mert egész fürge volt a gép, és nem is csinált semmi szokatlant, semmi hibát.
Az első probléma a Modern Combat 2 betöltésénél jelentkezett, amikor is csontra fagyott a játék.Jó, mondom ennyi volt, tovább nem is kísérletezek, mert ha már most elbukott, akkor a többi játék se fog menni.
Annyit elfelejtettem, hogy természetesen rootoltam a gyári roomot, átírogattam a build.prop-ot is, időzónát, nyelvet, memkártyát is felcseréltem, szóval felkészítettem egy hosszútávú kapcsolatra, de a játék hamar megmutatta, hogy nem maradhat.
Nem maradt más hátra, mint a CM9 béta2 visszamásolása a memkártyára, a rec-ből visszaraktam, és azóta megint jó a gép, a játékok, a MC2 is rendesen fut.Szóval megint bejártam a hadak útját, és még most is azt mondom, hogy a CM9 béta2 a legjobb rendszer eddig.
-
-
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #712 üzenetére
Jó az, én feltettem a béta 2 ics-t az jó volt aztán nyomtam egy wipe-ot és behülyült az egész elállítódott a felbontás minden a tab átállt valami más típusra töröltem a cash-t akkor is valami ott nem kerek, próbálj csinálni azon egy gyári visszaállítást.
gyerekemé a tab ő meg azt mondja jó JB-n ne piszkáljam neki, elindítja a játékokat az fut a többi nem érdekli.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #614 üzenetére
Ez megoldotta:
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és késznem is értem, mert elötte csináltam resetet is és akkor sem javult meg ezzel tökéletes lett, ezek szerint a google fiókhoz van köze és az dobálja le a kapcsolatot. Azóta nem vált szürkére a wifi ikonja.
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
Alister71 #577 üzenetére
Hát egyenlőre nem tudom.
Ugyan szerintem (és ötletem nincsen miért), ezen a Cogoo tableten valahogy gyorsabbnak tűnik az egész rendszer mint a DPS-en, igaz hogy a DPS csak kb 20-30 percet volt nálam amíg flasheltem és kipróbáltam.
De viszont mivel még nem használom aktívan a tabletet, ezért hogyha adtok egy linket az ICS-hez amit LiveSuite-al fel tudok telepíteni (mert a dump romokat én is megtaláltam, de azokat adb-n keresztül kéne flashelni azt meg nem tudom még, meg egyszerűbb lenne a programmal) akkor szivesen futok egy kört azzal is és aztán meg jól megmondom hogy melyik tűnik gyorsabbnak.Ja igen amit még akartam kérdezni, hogy tudtok-e olyan .zip fájlról ami governorokat és I/O schedulereket tartalmaz? Mert megnéztem és jelenlegi állás szerint nem lehet állítani rajta azt hogy mi szerint skálázza a processzor órajelét a rendszer. Illetve tudtok-e olyanról hogy lehet-e és ha igen mennyire lehet overclockolni az 1,2 GHz-t? Általában 10% még elfogadható a legtöbb processzornak ezek közül, tehát ha mondjuk 1350MHz-en menne a dolog akkor még nem ordítana hogy fáj neki, viszont picit talán pörgőssebb lenne a dolog (persze nem olyan órási szinten)
A válaszokat előre is köszi, és várom az ICS img linket
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
Alister71 #568 üzenetére
Szóval akkor próba szerencse?
Elvileg 4.0.4 van rajta tehát ez is bíztató hogy nem valami ős régi android.
DPS-t frissítettem már, csak hát a kérdés az az hogy a CWM ugyanott van-e rajta (és hogy egyáltalán van-e rajta?), illetve hogy a livesuite felismeri-e.Tudsz esetleg valami olyat amivel le tudom menteni róla a romot hogy azért meglegyen ha valami behal rajta?
És egyébként merjem megpróbálni a dolgot? -
kovsol
titán
válasz
Alister71 #471 üzenetére
Autómata fényerővel használom én a tabletet és szépen állítgatja. Mondjuk van nekem fent külön program amiben van night mode is és még jobban leveszi ha totál sötétben használom. Mondjuk nekem nexus7 van és a retinámat is kiégeti éjjel még a legkisebb fényerőn is és azért használom ezt a progit.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #433 üzenetére
És még az is hozzá tartozik a történethez, hogy a 740-es az Xbox 360-ast is ledobálta. Utána vissza sem lehetett csatlakozni, csak ha reseteltem a routert.
Kötike: haveromnak a fentebb írt tipus van, neki jó vele a mobil is meg az Xbox is, még 1x sem bobta le. Jópárszor még notival sem lehetett felmenni a 740-esre, mert egyszerűen nem is találta a wifit. Ki-Be kapcs után ment. Gagyi termék ez a 740-es.
Allure: minden lehetőséget kipróbáltam. Ezzel a LevelOne-al azóta megy minden rendesen, pedig ez se nagy szám. viszont ez csekkolja a környező routereket, és olyan csatornát állít be autóm, ahol nincs sugárzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest