- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71
üzenetére
Nagyon összeszakadt ez a rendszer. Napról napra romlott el és állt le minden. A végén már a statusbar-on lévő gombok sem működtek. Ráadásul alig tudtam legyalulni is, mert a rajtalévő CWM rec-el nem tudtam sd-ről telepíteni, mert mindent kidobott hibával, a LiveSuit pedig indítás után kidobott hibával.

Visszaraktam egy korábbi CWM rec-et, nagynehezen, ezután eltávolítottam a LS driverét, és újra felismertettem vele a gépet, majd betallóztam neki az usb drivert. Ezután nagynehezen felismerte a gépet a LS, és feltettem a gyári DPS 4.1.1-et. Meg is lepődtem, mert egész jól összeállt a rendszer. Elég régen volt rajta a gyári room, kezdtem nem érteni miért szidja mindenki, mert egész fürge volt a gép, és nem is csinált semmi szokatlant, semmi hibát.
Az első probléma a Modern Combat 2 betöltésénél jelentkezett, amikor is csontra fagyott a játék.
Jó, mondom ennyi volt, tovább nem is kísérletezek, mert ha már most elbukott, akkor a többi játék se fog menni.
Annyit elfelejtettem, hogy természetesen rootoltam a gyári roomot, átírogattam a build.prop-ot is, időzónát, nyelvet, memkártyát is felcseréltem, szóval felkészítettem egy hosszútávú kapcsolatra
, de a játék hamar megmutatta, hogy nem maradhat.
Nem maradt más hátra, mint a CM9 béta2 visszamásolása a memkártyára, a rec-ből visszaraktam, és azóta megint jó a gép, a játékok, a MC2 is rendesen fut.Szóval megint bejártam a hadak útját, és még most is azt mondom, hogy a CM9 béta2 a legjobb rendszer eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest