Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftu85
csendes tag
Köszönöm a segítségeket
. Úgy néz ki sikerült működésre bírnom. A tplink rooterrel is működik chenel 1 esen folyamatosan és nem dobja le
.

-
Piftu85
csendes tag
hát az lemaradt hogy akkor szívom meg ha újra kell rakni 1 szer mert a gyári root elveszett róla nem tudom miért.

-
Piftu85
csendes tag
Köszönöm a segítségeket nem raktam újra viszont sok olvasgatás után kezd összeállni a kép. mindent szép lassan beállítok rajta. Itthon nem dobálja le a wifit de ahova kéne ott igen sajnos erre még nem találtam megoldást. Sok sok segítséget köszönöm

-
Piftu85
csendes tag
Köszönöm sajnos még elég kezdő vagyok nem is tudom hogy neki kezdjek e
-
Piftu85
csendes tag
Ahogy nézem itt csak dps dream 7 esre valók vannak és nem tudom hogy azok kompatibilisek e 9 essel is?
Választ kösznöm .
-
Piftu85
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Értem és köszönöm a segítséget megpróbálok utána olvasni, csak ebben a kérdésben még nagyon kezdő vagyok.
-
Piftu85
csendes tag
Sziasztok Van egy dps dream 9" tablet, ami nem az enyém és nem tudom újratelepíteni. Bekapcsolásnál is 3 adikra indul el a rendszer és kicsit be is lassult, pedig csak egy alkalmazás van rajta az is a fruit ninja. Sajnos nincs semmi ötletem hogy hogyan tovább. Segítségetek előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Úgy néz ki sikerült működésre bírnom. A tplink rooterrel is működik chenel 1 esen folyamatosan és nem dobja le