Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
ADAM1337 #380 üzenetére
Az akkor baj, mert ilyen problémáról még nem hallottam itt, vagy más valami a tiédben (hardver) mert azért Kínában előfordul vagy hibás a concord rom amit feltettél, Én még azt tudom javasolni tőltsd le újra a romot a netről és húzd újra a tabra. Nekem volt régebben S2 egy romot feltettem 2x és mindig valami hiba volt majd ugyanazt leszedtem megint feltettem és minden ok lett. (ez csak tipp nem biztos ne engem szidj ha nem lesz jó)
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
ADAM1337 #250 üzenetére
Ez az AW Mod jól értem, hogy Root, meg egyéb hekkelés nélkül át tudja írni a gép nevét/azonosítóját ?
Belefutottam, hogy bizonyos app-ok nem mennek fel rá, mert nem kompatbilisek a Play szerint (Play kereső ki sem hozta, csak webböngészővel találtam meg, ésnem tudtam telepíteni...) Emiatt a Root, meg új ROM előtt még kipróbálnám ezt is. -
Alister71
nagyúr
válasz
ADAM1337 #202 üzenetére
Ha lemented előtte a gyárit, amit én is megtettem volna, de nem tudtam, hogy kell, szóval jó lenne ha valaki leírná, majd visszarakod mielőtt beviszed gariba, akkor nem lesz semmi gond.
Ha sikerül lementeni a gyárit, mindenképp rakd már fel.amuba: légyszi adj egy pontos leírást a rom lementéséről.
-
Alister71
nagyúr
válasz
ADAM1337 #189 üzenetére
Én is végigszenvedtem ezt a concorde tab rom telepítést, majd a rootolást, azóta egészen jól használható a gép. Próbáld meg.
Ami viszont továbbra sem jó, az a YouTube, és ez nagyon bosszant. Elindítom a videó lejátszását, és hibával le is áll rögtön.
Másnál ez működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged