Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Az akkor baj, mert ilyen problémáról még nem hallottam itt, vagy más valami a tiédben (hardver) mert azért Kínában előfordul vagy hibás a concord rom amit feltettél, Én még azt tudom javasolni tőltsd le újra a romot a netről és húzd újra a tabra. Nekem volt régebben S2 egy romot feltettem 2x és mindig valami hiba volt majd ugyanazt leszedtem megint feltettem és minden ok lett. (ez csak tipp nem biztos ne engem szidj ha nem lesz jó)

-
kakukkmarci
senior tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Ez az AW Mod jól értem, hogy Root, meg egyéb hekkelés nélkül át tudja írni a gép nevét/azonosítóját ?
Belefutottam, hogy bizonyos app-ok nem mennek fel rá, mert nem kompatbilisek a Play szerint (Play kereső ki sem hozta, csak webböngészővel találtam meg, ésnem tudtam telepíteni...) Emiatt a Root, meg új ROM előtt még kipróbálnám ezt is. -
Alister71
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Ha lemented előtte a gyárit, amit én is megtettem volna, de nem tudtam, hogy kell, szóval jó lenne ha valaki leírná, majd visszarakod mielőtt beviszed gariba, akkor nem lesz semmi gond.
Ha sikerül lementeni a gyárit, mindenképp rakd már fel.amuba: légyszi adj egy pontos leírást a rom lementéséről.
-
Alister71
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én is végigszenvedtem ezt a concorde tab rom telepítést, majd a rootolást, azóta egészen jól használható a gép. Próbáld meg.
Ami viszont továbbra sem jó, az a YouTube, és ez nagyon bosszant. Elindítom a videó lejátszását, és hibával le is áll rögtön.
Másnál ez működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest