Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi #1023 üzenetére
Tényleg jó ez az ssLauncher, az ingyenes verziót töltöttem le, csak nem nagyon van kedvem foglalkozni a beállításokkal.
A Windows8 launcher meg nem az igazi... Mindegy még szétnézek a neten, hátha találok egyet. Azért köszi a tippeket.
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi #1021 üzenetére
Boldogulok én az angollal is.
De szerintem inkább leszedem a magyar verziót, ha annyira részletesek a beállítások.
Majd elválik.
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi #1019 üzenetére
Jól néz ki az ssLauncher, lehet hogy majd holnap le is szedem, max majd eltökölök a beállításokkal.
Mondjuk, amit az előzőbe linkeltél be megpróbálom, hogy letöltöm a telefonomra, lementem és átrakom a táblagépre. Majd elválik hogy melyik lesz a nyerő. Köszi szépen még egyszer.
Na jó estét mindenkinek! -
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi #1017 üzenetére
DPS Dream7 - en? Mert nekem a Play áruház azt írja, hogy nem kompatibilis a tablettel. De azért köszi.
-
Alister71
nagyúr
válasz
tuningtomi #798 üzenetére
Akkor mindenre meg is adtad a saját válaszod.
-
Alister71
nagyúr
válasz
tuningtomi #796 üzenetére
Az automatikus időzóna csak akkor működik rendesen, ha a build.prop-ba az Europa +1 óra van beírva. A CM9 béta2-ben úgy van. A nyelv szintén zenész, ott is hu-nak kell lennie.
A gyári room-okban a retkes kínai +8 óra van beírva, amit a gép menüében hiába állítasz át, akkor is +8 órán marad.
A legegyszerűbb beállításokra ajánlom a build.prop editort és Tamás andrid DPS 7 fórumát. -
Alister71
nagyúr
válasz
tuningtomi #793 üzenetére
Tudom, én a fiamnak vettem, és Ő is feszt mondja, hogy miét kell megint cserélni a room-ot, hiszen a Modern Combat 2-őt már végigvitte, és már megint nincs meg a mentése és a Pou is megint majdnem megdöglött, pedig már 54-es szinten van
.
De mikor egész délután csak azt hallgatom, hogy a you tube már megint kidobálja, vagy csak egyszerűen fagy, vagy megint nincs wifi, akkor az Ő érdekében próbálok keresni egy használható rendszert, mert lassan már azon a szinten vagyok, hogy összetöröm az egész szart, és tényleg veszek egy Nexus 7-est, amire még az atya akárminek se lehet kifogása, mert az tényleg úgy megy mint a szélMég ha az egész havi fizetésem is arra költöm, és 2 hét mulva kikapcsolják a villanyt is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
tuningtomi #784 üzenetére
Ha nincs routered mégis miért vársz mást? Honnan netezel? Mert az ad meg neki szinte minden beállítást.
Egy olcsó TP Link 4000 forint, és manapság enélkül már nincs háztartás. Az összes androidos, almás meg minden gép erről működik.
Beköttetsz 5000-ért egy 40 megás Digi netet, amit eladsz a szomszédoknak havi 2000-ért, mondván, hogy ennyiért úgysem kapják meg, és a router 2 hónap alatt visszahozta az árát. -
Alister71
nagyúr
válasz
tuningtomi #782 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen hibát. Sőt edig csak ezzel volt jó. A routeredben az idő rendesen be van állítva?
Mert ezt sokan elfelejtik beállítani. -
Zsolaf
addikt
válasz
tuningtomi #212 üzenetére
Mikor bekapcsolod 2-3 percig ezt csinálja mert a háttérben tölt még, de utána jó szokott lenni. Vagy ha telepítesz frissít akkor is belassul, de olyankor várni kell vele, ez ilyen nem erőgép. (21.000Ft)
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
tuningtomi #140 üzenetére
Egyébként van valami lényeges különbség a Concorde ICS és JB közt amiért érdemes váltani?
-
Mond
senior tag
válasz
tuningtomi #137 üzenetére
Ha jb akartál, miért nem azzal kezdted?
-
Mond
senior tag
válasz
tuningtomi #137 üzenetére
A wifinek menni kell, és mindennek, ha rátetted...
A másik, hogy szolgáltatástól függ az már!
Cpu-t még nem próbáltam, most azon vagyok, hogy elsődlegesként ismerje fel az sd-kártyánkat. -
Mond
senior tag
válasz
tuningtomi #128 üzenetére
Probálgasd sikerülni fog!
Töltés közben állt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest