- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
hodostamas #1128 üzenetére
Hello !
Na igen tölti az akkor is, ha 0,5 vagy 1 akár 2 ampert táplálnak bele.
Csakhogy én mondjuk menet közben szeretném használni, nem pedig este lerakni és tölteni. Tehát a cél az lenne, hogy mondjuk autóban szivargyújtóról vagy az autórádió USB dugóival tudjam tölteni.
Ehhez azonban kell két USB dugalj nem ? Vagy rosszul gondolom ?
-
ludla
őstag
válasz
hodostamas #1107 üzenetére
A gyári lejátszót használom fogalmam sincs mi a neve
Most felraktam a Mx playert ez jobban tetszik, és úgy néz ki ezzel nem csúszik -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #1058 üzenetére
Felraktam tegnap ezt a romot, de nem működött az érintő kijelző
Ment vissza a CM9, még szerencse, hogy Agingsz, felrakta a gyári boot képeket, mert attól a rajzos nyavajától én is hülyét kaptam, meg a gördeszkázó robot betöltőképernyőtől is.amuba: köszi, hogy kérted
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #1058 üzenetére
Ha kijön a concorde 4.2. JB esetleg azt megnézem, de addig nekem jó a CM9.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #1055 üzenetére
JB nekem nem kell, mert a Modern Combat minden része bugos rajta, akármelyik verzióval próbáltam. ICS-el meg mennek rendesen.
kakukkmarci: én is ezt raktam fel az új gépre, és semmi gond nincs vele, korábban sem volt.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
hodostamas #1055 üzenetére
Ennél jobb ?
Nekem mindkét gépen ez fut, és nagyon jól muzsikál.
Leírnád a különbségeket ? Szükség esetére, ha esetleg problémák lennének, megpróbálnám.
Köszi -
Krissz9700
csendes tag
válasz
hodostamas #1049 üzenetére
Köszönöm!
(Igaz, ha mégse lenne jó, akkor még golyóstollnak fel tudnám használni
)
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
hodostamas #1046 üzenetére
A szervíz megint ül rajt 2 hónapot és max újrarakják a rendszert. Szerintem egyszerűbb egy custom romot feltenni rá ami 5-10 perc alatt megoldható.
Amúgy ez a szervízes hozzáállás gusztustalan és még pénzt is akarnak kérni egy ilyen szolgáltatásért. -
moli.hu
őstag
válasz
hodostamas #927 üzenetére
istibizti?
hogy tudom kitomoriteni az allwinner imageeket windows nelkul, csak linuxszal?
-
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #859 üzenetére
Köszönöm a gyors választ mostmár jó elég volt a vipe chace és szerintem attól golyózott be mert betűtípust szerettem volna változtatni
-
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #843 üzenetére
Már próbáltam vagy 15-20 db apkot meg min ezt írta ki és olyan apk kéne ami nem google playes a real racing 3 meg bugos van hogy lefagy és van hogy ki sem bírok lépni belőle.
-
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #824 üzenetére
Ez mind szép és jó de olyat tudnál küldeni ami nem a google playből van?
-
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #821 üzenetére
Küldenél linkeket a játékokról mert lehet hogy az apk a hibás.és az a budil.prop nem az ics-hez van mert nekem jb van fent
-
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #819 üzenetére
De nem megy sem a Mass effect Infiltrator sem a real racing2 meg még egy csomó minden,és még midig elállítódik az óra pedig beraktam egy másik óra apk-t.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #769 üzenetére
Tesztelgetem egyenlőre.
-
válasz
hodostamas #757 üzenetére
Na, ez a build.prop megölte a launchereket, csak egy factory reset segített. Amúgy mi az a moddolt play?
-
válasz
hodostamas #759 üzenetére
Öööö, biztos jó? 2.8 az értékelése a playen.
-
válasz
hodostamas #755 üzenetére
Kipróbáltam, hogy átírom a device id-t másra (Galaxy S-t, S2-t és Ace 2-t is próbáltam), de nem segített, fogalmam sincs miért.
-
válasz
hodostamas #748 üzenetére
Nálam sajnos nem csinál semmit, bárhogyan is próbálom.
-
válasz
hodostamas #744 üzenetére
Akkor lassan állítódik el, ami érthető, mert nem atomóra van a gépben.
-
válasz
hodostamas #742 üzenetére
Nem lassan, mert egyszer csak azt veszem észre, hogy van 10-14 óra eltérés. Szerintem átáll valami másik időzónára úgy, hogy a beállításoknál marad az eredeti.
-
whiskeys
őstag
válasz
hodostamas #739 üzenetére
hát minden telepitésnél hibát ir... nem lehet alapból beállitani hogy mire mentse? külső vagy belső memóriába? 4.1nél lehetett átrakni progikat belsőről külsőre, itt viszont nem ismeri fel a külsőt, nem lehet telepitenit ir... nincs elég memória. pedig van bőven...
-
whiskeys
őstag
válasz
hodostamas #736 üzenetére
felment. eddig nem jött be... pl. gmail mellékleteket nem lehet letölteni
-
válasz
hodostamas #727 üzenetére
Tudom, a tablet drivere volt sárga felkiáltójeles az eszközkezelőben, és azt kellet kicserélnem a google driverre. Ez után látta már rendesen az adb driver a gépet. De mint írtam, azért volt érthetetlen, mert pár napja feltettem rá a concorde romot, és akkor látta az adb driver.
mod: nem tudom mi van ezzel, de megint sárga felkiáltójeles lett a driver. Úgy néz ki, ez a tablet el van átkozva.
mod2: azért kár, hogy bele lett téve ez az iszonyat ronda Dream logó a romba.
mod3: hogy lehet ekkora hülyeséget csinálni? Az SD cardnak belső tárhely lett a neve így magyarul, ráadásul akkor is ez marad, ha nyelvet váltok
-
válasz
hodostamas #724 üzenetére
Na, végül is sikerült. Kiderült, hogy mégsem volt jó a driver amit nem értek, mert simán lehetett a PC-re kötve használni a tabot, ráadásul már egyszer rátettem a Concorde 4.0.4 romot, és akkor látta adb service. Most úgy oldottam meg, hogy lecseréltem a driverét a hivatalos google driverrel, ami az Android SDK-ban van.
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
-
válasz
hodostamas #722 üzenetére
De az nem is kell a leírás szerint, mert média módban kell csatlakozni. De azért kipróbálom.
-
Zsolaf
addikt
válasz
hodostamas #709 üzenetére
Igen ott is szerkesztettem, teljesen gyári állapotra teszi a gépet, nagyon jó.
-
Zsolaf
addikt
válasz
hodostamas #695 üzenetére
Pfúú ez nagyon jó lett, kipróbáltam, így egyszerűbb újrarakni a gyári rendszert. Itt is köszönöm a készítőnek
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #699 üzenetére
Köszi!
Azt hittem, hogy egyszerűbb lesz! -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #688 üzenetére
A gyári ICS-re kíváncsi lennék. A JB nem érdekel, az tuti.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Milyen romot kapunk?
-
vazulka2800
tag
válasz
GTM+01:00,Közép-európai idő re van állítva,de nem szeretnék bajlódani custom rom felrakásával mert komplikáltnak tűnik
-
Zsolaf
addikt
válasz
hodostamas #678 üzenetére
Kösz, már vissza tettem a gyári JB-t
-
dzsidzsas
tag
válasz
hodostamas #671 üzenetére
CWM-ből lehet telepíteni, nem? Ahhoz meg egy csomó mindent kell telepíteni a PC-re, tudtommal.
Csak egyszer frissítettem Romot eddig, Concorde gépet, de ahhoz csak egy program kellet és már ment is.
Homályosítsatok fel, ha valamit rosszul tudok. -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #661 üzenetére
Router infó: akinek ledobálja a kapcsolatot és a JB-t használja, ott a JB a ludas, ez most már 100%.
Egyik ismerősöm vett valami új Xperiát és a TL-WR740N-es TP-LINK egyszerűen nem engedte csatlakozni wifin. Annyit tudtam kideríteni, hogy a titkosítással van valami kínja, mert ha azt kikapcsoltam, akkor működött. Na de egy lakótelepen nem lehet a routert titkosítás nélkül használniKipróbáltuk nálam az én LevelOne routeremmel, ugyanazzal a WPA2 titkosítással működött.
Mondtam neki, hogyha a DPS-em rendesen működik a TP-Linkkel, akkor elcserélem vele, mert tudom én is használni, és Ő is.
Így is lett, elcseréltük, úgyhogy most megint TL-WR740N-es TP-Linkem van, viszont a béta2-es ICS még egyszer sem dobott le róla. -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #656 üzenetére
Kopp-kopp, de a béta2 felrakása óta én semmi hibát nem tapasztaltam. A felcserélt belső és külső SD is jó, és még hab a tortán, hogy a felmaradt valamikori belső SD-ből még 512 megát odaadtam neki ramnak.
-
perlo992
csendes tag
válasz
hodostamas #652 üzenetére
4 és fél órát bírt úgy, hogy játszottam is rajta és végig ment a wifi.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek hozzá sima magyar kiosztású USB billentyűzetet, akkor azzal működni fog??
Tudom, hogy van hozzá olyan tok, amiben van beépített billentyűzet, de az angol kiosztású ugye, mellesleg nagyon picik a billentyűk...
Jobb szeretném cipelni a tabletet és egy billentyűzetet előadásra jegyzetelni, mint a nagy laptopot... -
perlo992
csendes tag
válasz
hodostamas #646 üzenetére
Várnék én, csak ugye ma telik le a 3 nap, amikor még cserélik és nem szervízbe küldik hetekre... :/
Egyébként most feltöltöttem és 2 óra netezés után jàr 58%-nál. Ez meg szerintem jó...
Azt figyeltem még meg, hogy kb 25%-ig gyorsan "megy le a szàm", de onnantól már lassabban merül. Majd még írok, hogy végül meddig bírta.
Egyébként imádom!! <3 -
válasz
hodostamas #642 üzenetére
Köszi!
Akkor amint megjön, ennek a telepítésével kezdem a használatba vételt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #637 üzenetére
Az mi?
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #633 üzenetére
Aha. Én rögtön 1400-ra húztam, és le is fagyott merevre
Igazad van, eddig 1008 MHz-en megállt. Most 1200-őn megy, ahogy letöltöm és telepítem az antutut.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #631 üzenetére
Mennyire? 1200 az alap.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #629 üzenetére
mivel húztad fel?
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #625 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá én már nem rakom fel a JB-t, nekem annyira hiányzik mint egy karó a hátamba.
Ez a béta2 úgy fut, ahogy meg van írva a nagykönyvekbe, még eddig semmi hibát nem tapasztaltam.
Nem hiányzik a wifi dobálás, az óra és időzóna folyamatos elállítódása, az akadozások, az összes hiba ami a JB-re jellemző.
DPS-re ICS kell, nem vitás. A JB-t hagyjuk meg a Nexus 7-nek. -
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #625 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy nem működik a root!
Milyen a JB?
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #623 üzenetére
Én már felraktam, eddig jól viselkedik.
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #596 üzenetére
Hali!
Csak összejött, szóval minden rendben, de azért köszi!
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #592 üzenetére
Már fent is van, és eddig tökéletes. SD kártya is be van állítva
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
hodostamas #570 üzenetére
Köszönöm, átnézem a mentéseket holnap.
Lord Vader:
Igen én is úgy vettem észre hogy kicsit fürgébb a tablet a gyári FW-vel (sőt hogy őszinte legyek talán a DPS gyári FW-vel is kicsit lassabb volt mint ez, gyanakodtam is hogy nem ugyanaz a proci van talán benne).
Viszont ami miatt jobban érezném magam az az hogy gyárilag ezen nincs google play (jó tudom hogy ez egy apk-val megoldható
), plusz nincs rajta root (bár ezt meg nem tudom hogy összefügg-e az éppen aktuális rommal, vagy csak a particiókkal, ergo hogy lehet-e a DPS root-al rootolni ennek a gyári FW-jét, és erre várnék is választ mert akkor meg nem biztos hogy belekezdenék a dologba, mert a lényegesebb a root megoldása a JB csak egy kis plusz)
Meg igaz ugyan hogy magyar nyelvű a gyári FW (illetve multilang, de ez nem lényeg) viszont van benne pár bloatware ami meg kínai és az zavar picit (erre meg gondolom megoldás a root uninstaller ha már a rootot megoldottam)Annyit még írjatok meg mindenképp légyszives hogy a fenti gondolataim helyesek-e vagy néhol (esetleg mindenhol) elég nagy baromság, meg ha van valami jó tanács, tipp mire figyeljek oda, mit csináljak máshogy akkor szivesen olvasom őket!
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
hodostamas #566 üzenetére
Az A13 SoC-t nem teljesen értem, ám ez szerintem az én hibám
Na szóval ahogy néztem a DPS-ben Cortex A8 proci van 1,2 GHz-n.
Ebben a Cogoo jószágban is Cortex A8 1,2 GHz van.
Vagy nem erre gondolunk?
Ha nem akkor kérlek írd meg hogy hol nézzek bele a tabletbe hogy megtudjam mi az ami nekem kell -
Piftu85
csendes tag
válasz
hodostamas #554 üzenetére
Értem és köszönöm a segítséget megpróbálok utána olvasni, csak ebben a kérdésben még nagyon kezdő vagyok.
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #554 üzenetére
Hali!
Ez light rom nagyon szuper!
Köszi a segítséget! -
Zsolaf
addikt
válasz
hodostamas #536 üzenetére
Szavaztam, de h..lye kérdés
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #536 üzenetére
Persze jó lenne.
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #528 üzenetére
Írtam előzőleg, de nem tudtam, hogy miért csinálja ezt!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #498 üzenetére
Hali!
Erről a Mega letöltő oldalról még mindig nem tudom leszedni a romot! (Light rom)
Más oldalon nincs feltöltve? -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #521 üzenetére
Azt én írtam.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #508 üzenetére
Ez az amit el akarok kerülni, mert már elég jól belaktam. Ha a töltő kábel benne van, akkor nem csinálja, akkor rendesen nyílik.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #506 üzenetére
Az a baj, hogy nekem az túlságosan ki van gyomlálva.
Viszont van most egy olyan gondom, hogy ha elmegy a gép alvóba, akár magától, akár én nyomom meg a "billentyű zár" gombját, majd valamikor ki szeretném nyitni, a gép elkezd bebootolni. Vagyis az alvó mód alatt teljesen leáll magától. Eddig ezt nem csinálta, egyik JB-vel se, sőt a gyomlált 4.0.4-el se. Iszonyat idegesítő, mert ha lerakom pár percre állandóan kikapcsol, és nem tudok rájönni, hogy miért.
Valami megoldás kellene rá. -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #478 üzenetére
Az ikonokat, meg a "tálcán" lévő "gombokat" vissza kellene valahogy állítani az eredeti méretre, mert nagyon kicsik lettek.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #488 üzenetére
Gond nélkül letöltöttem, és megy is szépen.
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #488 üzenetére
tudom, hogy én ügyetlenkedem, de az utoljára küldött linked a crhome browser letöltésére vezet!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #486 üzenetére
Ez egy crhom böngésző!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #484 üzenetére
sajna az oldalon nem találom!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas #482 üzenetére
Hali!
Az oldalon nem találom, hogy hol lehet letölteni a light romot!
belinkelnéd? -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #480 üzenetére
Felraktam, tesztelés alatt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas #478 üzenetére
A V2-őn ez működik?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
hodostamas #353 üzenetére
Ez tetszik !
Gondolom, gyári ROM-ra kell előtte a root, ugye ? -
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #299 üzenetére
nem ismeri fel a pc a tabot (Win 7 em VAN)
-
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #297 üzenetére
a Live Siut-ot ki kell csomagolni? és a verziót azt hol lehet megnézni (nekem 4.1.1 es jb van)
-
vazulka2800
tag
válasz
hodostamas #295 üzenetére
Hát ez nemnagyon akar műkodni
nem dob ki semmit a tab amit le lehetne okézni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest