- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
domber00
csendes tag
-
-
Alister71
nagyúr
A 120 az alap a tábláknál. A Concorde ICS 120-as DPI-je nem jó a DPS-re. ezt is írtam már.
Amit te felraktál Concorde ICS-t, az 9-es gépekre van kb optimalizálva, nem 7-esre. A CM9 jó, ezért is raktam be a képeket, hogy lásd.
Tudom, mert nekem is volt fent, és tényleg nagyon apró. A 160-as DPI a 4 col körüli mobilok felbontása. -
Alister71
nagyúr
Ez a 120-as érték a táblagépek felbontását állítja be a kijelző méretéhez.
Arra figyelj, hogy a costum recoverynek fent kell lenni, mert csak azzal tudod feltenni a CM9-et. Memória kártyára szükség van, minél nagyobb annál jobb, mert a rendszer úgy van beállítva, hogy telepítés után alapból megcseéli a belső és a külső SD kártyát. Tehát ha raksz bele egy 16 gigás SD-t, akkor az lesz a belső tárhelyed, és pakolhatsz rá bőven, szemben a gyári 1.4 gigával, amire nem sok minden fér.
Mond:
nekem az nem vállt be. Nagyon ki van szedve, és sok mindent nagyon bonyolúlt visszarakni, ahogy te is kínlódtál vele.
Szóval azt nem ajánlom. A felbontása sem jó, mert annak ellenére, hogy 120 van beírva nagyon apró minden.
Visszatérve pár korábbi írásodra, hogy a Modern Combat 4 meg a Nova 3 fut rajta, LOL, el se indulnak, mert Tegra 3-at követelnek.
Ellenben a Most Wanted aránylag játszhatóan megy, Asphalt 7 diavetítés, még a 6 úgy-ahogy megy. A Modern Combat 2 viszont zseniális. -
Alister71
nagyúr
Korábban ezt írtam én is. Ugyan ez volt. Hiába írtam be a build.prop-ba is, hiába állítottam feszt meghülyült.
Utoljára figyelmeztetlek, hogy azonnal rakd fel a CM9 béta 2-őt, ha jót akarsz magadnak.
Nekem eddig vagy 6 féle rom volt rajta, eddig csak ez jó. Nem produkált még semmi hibát.
-
Alister71
nagyúr
Én mindenképp a CM9 beta2-őt ajánlom neked. Felrakod 3 perc alatt, be is van állítva a build.prop, nem kell vele szenvedni.
Ha raktál a gépbe külső sd-t, azt is felcseréli a belsővel, annyi progit meg játékot raksz rá amennyit akarsz.
Előtte én is naponta cserélgettem a rendszereket, de amióta ez van fent, már nem kell a hibákkal foglalkozni.
klikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest