- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kötike
tag
Én a Win7ben néztem meg (futtatás-cmd-ipconfig-alapértelmezett átjáró-192.168.1.1)
Meg a tablet is kiírja amikor éppen nem dob le. Bemegyek a tablet wifi beállításaiba, az otthoni wifi kapcsolatra hosszan rányomok, ott kiválasztom a hálózat módosítása fület, és ott is kiírja az ip címet. Igaz ott 192.168.1.100 az ír ki, de úgy is megpróbáltam előhozni a router admin menüjét, de hiába. -
Kötike
tag
Már azt is próbáltam. Lecsekkoltam a gépen az ip átjárót is. (192.168.1.1) Meg utána is olvastam neten. Leállítottam az Avast-ot is. Kábelekkel is vacakoltam.Resetelni nem merek, mert félek,hogy utána sem jön be az admin felület, és itthon laptopon, wifi-n keresztül dolgozik az asszony, és nem akarom, hogy laptop nélkül maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged