Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
1: Gondolom a te tanácsod az, hogy vigye vissza a boltba, mert nem tölt be a rendszer. Beveszi garabciába, 3-4 hétig üldögélnek rajta, majd valamelyik "szerelő" megcsinálja a recoverybe a visszaállítást, és 1 hónap múlva ugyan azzal az eredménnyel visszakapja a gépet. Amit én tanácsoltam, viszont azzal 3 perc alatt végez. 1 óra alatt visszarakja a korábbi cuccokat az áruházból és megy tovább a gépe.
De ismételten köszönöm a topik nevében is a a messzemenően segítőkész okoskodásaidat.
2: én nem köteleztem, hogy csinálja meg, és arra is figyelmeztettem, hogy ha megcsinálja, mi a végeredmény.
3: ha ez még most is rossz tanács várom a jobbat, mert eddig kb. feleslegesen jöttél ebbe a topikba, ha csak azokat osztod, akik megpróbálnak a másiknak segíteni.
-
poero
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Garmin topik
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged