- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rokystur®
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1407 üzenetére
Hali!
Ertem , kiis fogom probalni, de az akkumlatort ott nem tudom lefogyasztanni, mert ha fel oranal tobbet nyomkodom mar eleg rossz szemmel nezik h. mit csinalok
Es legfokeppen ez erdekelne, mert nekem annyira nem fontos a nagyteljesitmenyu hardver es gondolom alap dolgokra csak jo ez a termek. -
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1398 üzenetére
Szia!
Azt azért nem értem miért akarod pendrive-nak használni a tabletet? Nem jobb erre a célra egy pendrive?A belső memóriája alig 1.5giga, ha microSD-vel bővíted azt meg teheted kártyaolvasóba ami ráadásul gyors is?!
-
üszök
őstag
válasz
Freddy TNT #1392 üzenetére
Usb hubbal több eszközt is tud kezelni.
Psychopapa
(újonc)Sajnos az nem jó bele.
Ez kell bele. Ennyit meg nem ér szerintem. -
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1392 üzenetére
http://www.aliexpress.com/item/Touch-Screen-Replacement-Tablet-7-inch-Allwinner-A13-Q88-ATM7013-Tablet-pc-Repair-On-Sales/1012986926.html
Nem a reklám helye, de nem egyszerűbb a törött digitizert cserélni? Még csak nem is drága.
-
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1389 üzenetére
Szia!
Mikor rádugod számítógépre, akkor a Tab-én lent a jobb alsó menüben a kezdőképernyőn kiírja, hogy USB eszköz csatlakoztatva, vagy valami hasonlót. Régebbi Androidon vagy telefonon fent az értesítési sávban írja. Ezt a sávot ha lehúzod (vagyis Tab-on a menüjét fel), ott fogod látni, hogy írja: USB eszköz csatlakoztatva Válassza ezt a fájlok másolásához Most ha erre ráböksz, megnyílik egy újabb menü: USB tár bekapcsolása Ezt válaszd! Mielőtt pedig lehúzod gépről, kapcsold ki. Nem mintha egyébként nem kapcsolná ki, de úgy egészséges, ha leválasztod. -
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1386 üzenetére
És a tabon bekapcsoltad az SD megosztást?? Mert amíg nem, addig nem éred el, csak a meghajtókat látod!
-
vazulka2800
tag
válasz
Freddy TNT #1376 üzenetére
úgy kell nyomogatni a power gombot h hangerő gombot nyomod közbe és rádugod az usbt
-
ludla
őstag
válasz
Freddy TNT #1366 üzenetére
csinálj egy gyári vissza állítást hátha segít rajta.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT #1366 üzenetére
Erre up valaki pls !
-
Alister71
nagyúr
válasz
Freddy TNT #1127 üzenetére
Tulajdonképp kérdezni akartam, csak későn vettem észre, hogy pontot tettem a végére nem kérdőjelet.
-
hodostamas
addikt
válasz
Freddy TNT #1127 üzenetére
Szabvány szerint 5V és 500mA... Viszont a legtöbb új alaplap már többet is tud, pont a töltés miatt.
Amúgy meg én a táblát van hogy a sima 800mA-es Defy-hez való töltővel töltöm, és simán tölti, csak kicsit lassabban. -
Alister71
nagyúr
válasz
Freddy TNT #1124 üzenetére
De miért akarsz duplát? 1 is tölti, az úgy kevés? A 3.5-ös HDD-nek 12 voltra is szüksége van, azért kell neki 2 usb csati.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest